X

Smecheria cu PESTA PORCINA din 2018 este o repetare a smecheriei cu AVIARA din 2005?

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cu ce seamana fotografia de mai sus? Nu cumva cu cea de mai jos?

Omul care s-a imbogatit de pe urma “gripei aviare” a avut parte de un sfarsit tragic! Acum, virusul ataca din nou, ungurii au dat dispozitie ca mii de pasari sa fie ucise
Foto: http://www.stirilekanald.ro/omul-care-s-a-imbogatit-de-pe-urma-e2809cgripei-aviaree2809d-a-avut-parte-de-un-sfarsit-tragic-acum–virusul-ataca-din-nou–ungurii-au-dat-dispozitie-_73475.html

Iata si ce putem citi la Fenomenul pestei porcine a fost provocat de pe Flux24:

 

Fenomenul pestei porcine africane a fost provocat, iar autorităţile sunt vinovate pentru extinderea focarelor, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, Dragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară.

„Cred că acest focar a fost provocat. În primul rând faptul că a apărut în Tulcea, unde era şi o mare fabrică de produse din carne, care a închis. Pe de o parte, respectivul investitor şi-a pierdut afacerea, a pierdut foarte mult, pentru că îi este foarte greu să revină, iar pe de altă parte, sunt locurile de muncă pierdute ale oamenilor”, a declarat Dragoş Frumosu.

„Acum dacă stau să mă gândesc că acest focar s-a extins extraordinar de repede, atunci ce putem să credem, logic? Sau instituţiile statului nu şi-au făcut datoria şi nu au izolat focarul, sau într-adevăr discutăm despre altceva, pentru că extinderea asta înseamnă fie o neglijenţă din partea autorităţilor, fie o transmitere zonală la nivel de judeţe”, a adăugat Frumosu.

Potrivit liderului sindical, Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentară (ANSVSA) trebuia să izoleze focarul şi să stopeze răspândirea virusului.

„Faptul că la două săptămâni, maxim trei, după fenomenul Tulcea începem să găsim şi în alte părţi, te pune pe gânduri şi atunci parcă aş elimina neglijenţa şi măsurile şi asta vizavi de măsuri numai autorităţile pot să precizeze ce au făcut, dar apariţia şi focarelor dă altceva de gândit”, spune Frumosu.

„Dacă fac o analiză şi mă uit că industria cărnii, morăritul şi panificaţia sunt cam singurele subramuri din industria alimentară cu o dezvoltare mare şi investiţii româneşti, mă pune iar să trag nişte concluzii care nu aş vrea să fie pripite şi care aş vrea să fie numai ca şi o gândire personală exprimată. Pentru că industria uleiului înseamnă în momentul de faţă 90% investii străine, industria zahărului înseamnă 90% investiţii străine, industria băuturilor răcoritoare sau berile 100%, industria de procesare a laptelui şi produselor lactate înseamnă 90% investiţii străine, deci morăritul, panificaţia şi industria cărnii au rămas două sectoare cu preponderenţă a investiţiilor româneşti, şi atunci de gândeşti la lucrurile astea”, a adăugat Frumosu.

În privinţa efectelor pe care fenomenul pestei porcine îl poate avea asupra industriei, dar şi a României, Dragăş Frumosu a precizat că ţara noastră va fi nevoită să importe mai multă carne pentru consum şi procesare, iar tot mai multe ferme autohtone riscă să-şi închidă porţile.

„Efectul poate fi dramatic pentru că fermele noastre sunt închise şi suntem obligaţi să importăm mai multă carne pentru procesare şi pentru consum ca atare, iar în al doilea rând va fi un cerc închis, iar dacă se depăşeşte un anumit procent de animale cu pestă porcină ca exportul produselor româneşti din carne să fie limitat, poate chiar interzis, sau să se facă dovada că este făcut din carne din import. Este un fenomen prin care am mai trecut în urmă cu 10 ani şi ne-a costat vreo patru ani de interzicere de export”

În privinţa subvenţiilor, liderul sindical a precizat că fondurile pe care autorităţile le-au cerut săptămâna trecută Comsiei Europene sunt bine venite pentru fermierii afectaţi de virusul pestei porcine africane, însă chiar dacă subvenţiile „vin acum, construirea unei activităţi noi în acest domeniu înseamnă timp”.

„Subvenţiile sunt bine venite pentru oamenii ăştia, care riscă pierderea afacerii, sau pierderi foarte mari, numai dacă ei vin undeva mai înspre iarnă nu mai faci nimic cu ei, îşi acoperă nişte găuri, dar afacerea este închisă, dacă ar venit acum imediat aceşti bani ar fi foarte bine, dar imaginati-vă că acest fenomen de pestă conduce la arderea tuturor grajdurilor şi a tot ce se întâmplă în acele zone, dacă lucrul este extins şi chiar dacă vin acum, construirea unei activităţi noi în acest domeniu înseamnă timp”.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Imi vin in cap niste intrebari cand voi asemanati pesta cu aviara.
    Daca ar exista o epidemie la oameni cu un virus necrutator, ar fi ca in pozele de mai sus si oamenii omorati ca sa nu se extinda?
    Daca vi se pare naiva intrebarea, sa stiti ca legea vaccinarii in varianta dorita de satanisti, ar baga in puscarie adultii care nu se vaccineaza. Luand asta in considerare e cat se poate de normala intrebarea, daca ar avea loc o epidemie grava cu multe victime i-ar executa pe bolnavi ca sa stopeze epidemia?

    A doua intrebare e cu privire la animalele bolnave. Pesta porcina, e o boala mortala pentru porci, dar care nu se transmite la om. Daca omul consuma carnea unui porc sacrificat inainte ca boala sa il rapuna pe cale naturala, carnea e la fel de buna, omul nu pateste nimic. Ba chiar la sacrificare, virusul moare.
    Deci de ce se procedeaza asa, ca in pozele de mai sus?
    (Daca exista retinere in a consuma carnea unui porc bolnav, pe motive de constiinta, sa se stie, ca acea carne poate fi prelucrata termic in asa fel incat niciun virus sau bacterie sa reziste, si pusa in conserve pentru animale. Cainii si pisicile nu fac pesta porcina. De ce o asemenea risipa?)

    1. Noi,românii ortodocși suntem în viziunea neamurilor alese care se cred dumnezeii lumii,câini sau porci(goimi),așa că tot ce se poate…

  2. sau de fapt mania lui Dumnezeu din Cer, in Grecia? Sa fie asta pedeapsa lui Dumnezeu pt legile adoptate in ultimul timp de Grecia, cu casatoria homosexuala sau chestiile cu teoria genului, prin care inclusiv femei declarate barbat pot merge in sfantul munte Athos? dau ce-a mai fost atunci..? Sunt marturii ale celor prezenti care au vazut lumina sau foc pogorate din cer. Arma de razboi sau mania lui Dumnezeu?

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/imaginile-ravasitoare-ale-dezastrului-din-grecia-trupuri-carbonizate-gasite-imbratisate-la-cateva-zeci-de-metri-de-mare-969268

    1. dar pe noi? Ce fel de urgie ne va paste dupa cele ce s-au intamplat deja, ori si dupa cele ce vor veni? Aviz

  3. La fel ca si celelalte sperietori folosite din plin in ultimii ani – AH1N1, West Nile, Zika, rujeola etc., manevrele astea urmaresc testarea reactiilor populatiei si obisnuirea populatiei cu abuzarea fizica a cetateanului de catre Stat si incalcarea unor drepturi constitutionale fundamentale: incalcarea si distrugerea proprietatii private, incalcarea dreptului la sanatate prin intoxicarea cu substantele chimice la care unii sunt expusi prin procedurile de dezinfectie, dezinsectie, vaccinare etc., incalcarea egalitatii in drepturi, prin ignorarea drepturilor celor care au de suferit prin luarea acestor masuri, pentru presupusa protejare a drepturilor celorlalti etc. Mesajul subliminal este: “Statul are putere absoluta in tara asta si nu are nici un rost sa rezistati. Putem sa facem tot ce vrem cu voi.” Daca nu incepem sa opunem rezistenta in masa, se va ajunge la generalizarea acestor abuzuri al caror final va fi torturarea si exterminarea unei mari parti a populatiei si controlul absolut asupra celor complet docilizati.

    Deja s-a ajuns la otravirea sistematica in masa si fara sansa de scapare a populatiei cu substante cu efect de gaze de razboi (substante chimice nocive si iritante – vezi de exemplu Aqua K-Othrine si K-Othrine Profi), pulverizate prin metode foarte periculoase si invazive (aerian si sub forma de ceata).

    Dupa ce au vazut ca nu exista reactii serioase la otravirea spatiului public si nici macar a spatiului privat deschis (curti, gradini), au testat sa vada pana unde este tolerat abuzul si in 2017 au incercat chiar sa forteze oamenii sa accepte invadarea regulata si otravirea caselor lor cu substante toxice de dezinsectie:

    https://adevarul.ro/locale/resita/locuitorii-unui-oras-banat-putea-amendati-nuisi-fac-dezinsectii-propriile-locuinte-1_596dfa5b5ab6550cb840aed0/index.html

    Nu au vazut reactii vehemente nici macar in cazurile astea, asa ca nu au nici un motiv sa se abtina sa intre peste noi si sub acest pretext, macar acolo unde au un interes presant. Pana una alta, au reusit deja sa intre mai pe ascuns, folosind metoda pulverizarii otravurilor sub forma de ceata, prin care particulele micronice de substanta toxica se strecoara subtil in casele si plamanii nostri si ne imbolnavesc in mod discret, pe unii mai repede, pe altii ceva mai lent.

    Ar fi bine ca romanii sa inteleaga odata ca Romania a devenit o tara in care criminalii au acum libertatea aproape totala sa distruga si sa asasineze dupa cum au chef. Nu mai exista destula forta la nivelul Statului pentru a-i opri. Daca populatia nu intelege rapid asta si nu incepe sa-i sprijine pe cei putini care inca se zbat sa le apere interesele si viata, in foarte scurt timp va vedea ca nu mai este nimic de facut si nu ii mai ramane decat sa dispara fizic, dupa o scurta sau mai lunga agonie.

  4. In privinta smecheriei Zika, Mike Adams de la NaturalNews lansa in 2016 o ipoteza asupra scopului strategiei de combatere a Zika in USA si Europa. Cred ca e cat se poate de confirmata astazi, intr-un mod chiar mai complicat decat se anticipa in acel articol, si in mod sigur are legatura si cu celelalte smecherii, asa cum spuneam mai sus.

    https://romaniaotravita.wordpress.com/2018/07/16/zika-o-pandemie-falsa-creata-de-guvernele-globaliste-pentru-justificarea-bombardarii-aeriene-cu-substante-toxice-a-populatiei-care-incepe-sa-inteleaga-ce-se-intampla-in-realitate/

  5. Indiferent de motivul invocat,mie una mi se face rau cand vad animale nevinovate,omorate…Si niciodata nu voi fi de acord cu asta!

  6. Lasă românii fără mancarea bio ca sa mâncăm PLASTIC !!! Si problema mare este că nimeni nu face nimik !! Oamenii sunt disperati si cei care trebuie să ne susțină, ne lasă….!Rușine! Avem animale SĂNĂTOASE! Lăsați-ne in pace !!!

  7. Nici mie nu-mi vine a crede că a venit la noi așa, pe nepusă masă, pesta porcină. Mie mi se pare, la fel cum a mai susținut cineva într-un comentariu mai sus, că se încearcă încă ceva, adică să se vadă reacția populației la IMPUNERILE autorităților statului. Dacă mâine s-ar „identifica” un virus nemaiîntâlnit sau unul foarte dăunător, atunci populația ar fi obligată să se vaccineze în masă, iar cine nu-și va da acordul, acela va fi izolat(închis) pentru a nu constitui „pericol” pentru cei care se vor vaccina. Adică se încearcă să se vadă dacă populația se supune sau nu „ordinelor” autorităților din domeniu. Credem că articolul dv. ar trebui să se intituleze „Pușcărie – dulce casă, bine ai (re)venit !”, această urare fiind concepută conform învățăturii Părintelui Ilie Cleopa care ne spunea „că tot ce dă Domnul este bun”. Iar noi confirmăm spusele Cuviosului român: Cum să nu fie bune cele pe care le primim când ele au primit binecuvântare(încuviințare) de sus pentru a veni la timpul potrivit peste noi. Cerul se poate cuceri și în acest mod, nu prin nepăsare, ci prin luptă duhovnicească. Nu ne pot anihila chiar pe toți, pentru că…..nu e voie de sus ! Exact ca pe front. Doamne ajută !

  8. Iată un articol al cărui titlu este în același timp și întrebare și răspuns. Desigur că pentru a avea răspunsul vom elimina (doar) semnul întrebării. Este exact ca întrebarea: Pălărie într-un picior, ghici ciupercă ce-i? Și copiii mici se prind de farsa asta, darămite oamenii mari ! Stau și mă-ntreb: Oare când ne vom trezi?
    Doamne ajută !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button