X

Un grup vegan a fost acuzat de homofobie si incitare la ura împotriva comunității LGBT+ după ce a susținut că poluanții chimici îi fac pe oameni homosexuali și transexuali

de null
© digifoodstock. com/ Global Look Press

‘Poluanții chimici îi fac pe oameni homosexuali’: Comentariul unui grup vegan face valuri pe social media

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un grup vegan a fost criticat pentru exprimarea de “vederi homofobe” și incitare de ură împotriva comunității LGBT+ după ce a susținut pe social media că poluanții chimici îi pot face pe oameni homosexuali și transexuali.

Grupul Organic Vegan din Pembrokeshire a afirmat într-o postare pe Facebook, ce a fost între timp ștearsă, că nu este “nimic natural sau sănătos în a dori să fii opusul a ceea ce ai fost atunci când te-ai născut.”

“Promovarea gay și trans reprezintă promovarea afecțiunilor de dezvoltare sexuală, cauzate de poluanții de mediu și manipularea educațională și de media”, se poate citi în postare, prezentată inițial de Independent.

Citește mai mult: Ministru de Cabinet Liz Truss criticată pentru repostarea de laude aduse unui grup ‘anti-trans’

S-a continuat: “Prin promovarea homosexualității și ideologiei de gen adresată copiilor se încearcă promovarea vederii că transexualitatea și homosexualitatea sunt alegeri ale stilului de viață naturale și sănătoase, ceea ce nu este adevărat.”

Pagina de Facebook a fost de atunci inundată de utilizatori scandalizați atacând ceea ce au catalogat ca comentarii “ignorante”.

Comentatorul Rhys Morgan a zis: “Limitați-vă la ceea ce cunoașteți și înțelegeți, anume mâncarea vegană. Lăsați știința și biologia experților și încetați cu prostiile ridicole anti LGBT.”

Un alt utilizator pretinzând că este un vegan queer a acuzat grupul de “ipocrizie sfruntată”, “atacând persoane gay și trans” în timp ce contestă “alte forme de opresiune.”

Grupul Organic Vegan din Pembrokeshire s-a apărat, afirmând că nu era “nimic tendențios în postarea respectivă” și răspunzând la unul dintre comentariile critice: “Ar trebui să vă fie rușine pentru încercarea de a nega riscurile asociate cu chimicalele sintentice deși nu cunoașteți nimic pe acest subiect.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Puteau la fel de bine sa spuna “Poluanții chimici îi fac pe oameni mai putin inteligenti/autisti/depresivi/hiperactivi etc.” Ar fi perfect justificat stiintific. Dar nu cred ca s-ar gasi cineva in categoriile acestea care sa fie suparat ca i se indica o posibila cauza a problemei. Dimpotriva. Cred ca ar incerca sa tina cont de asta. Dar se pare ca LGBTQ-istii vor cu orice pret sa nu fie persoane umane firesti. Chiar si cu pretul de a fi niste bieti indivizi modificati chimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button