X

IPOTEZA: Incendiile din Grecia cauzate de o Armă Energetică?

de Florin Dragnea
Greece AP2 7/24
Foto: https://www. accuweather.com/en/weather-news/at-least-60-people-killed-by-fast-moving-wildfires-near-athens-greece/70005584

Există diferite tipuri de arme de energetice care includ frecvențe extrem de joase (ELF), microunde, scalare, voce-la-craniu, lasere și multe altele.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aceste arme sunt dezvoltate de industria militară Americana, companii precum Lockheed Martin și altele.

La fel ca şi în alte cazuri de incendii de padure în care se bănuieşte că au fost folosite arme energetice (California in 2017, Portugalia în 2016) temperaturile generate au fost mult prea mari pentru a explica topirea totală a sticlei sau a aliajelor de metal aşa cum s-a observat la automobilele surprinse de incendiu. Punctul de ardere/topire pentru sticla este intre 1400 °C și 1600 °C, la fel cu diversele aliaje folosite la caroseria autoturismelor, dar un incendiu de padure poate produce doar o temperatură de maxim 590 °C.

Totodată în multe poze maşinile arse apar alături de pomi care au ramas neatinşi de foc, cum este posibil? De unde a venit focul dacă în jurul maşinilor vegetaţia a rămas neafectată?

Din dovezile existente, armele energetice pot antrena parţile metalice aflate in componenţa unui obiect astfel încat să le incingă până la punctul de combustie.

Totodată incendiul a pornit Luni la ora 17:00 , când temperatura era doar de 32 °C, iar cerul era parţial innourat, departe de ce a apărut in media ca şi cauze (temperaturi de peste 40 °C)

În final, focul s-a declanşat intr-o data numerică cu semnificaţie masonică: 23, care reprezintă doi de 3, adică 33, și reprezintă omagiul adus de masoni pentru îngerii căzuți și batjocora lor pentru vârsta Măntuitorului când a fost crucificat.

Mai multe informații despre armele energetice și alte cazuri unde au fost folosite se pot găsi pe site-ul http://www.chemtrailplanet.com/DEW.html

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. arma energetica este MANIA LUI DUMNEZEU,pe care toata lumea vrea sa o scoata din ecuatie negand DUMNEZEIREA cu fel de fel de explicatii si concluzii .toata lumea are explicatii stiintifice pt toate fenomenele care se intampla acum in lume.inventeaza fel de fel de arme de distrugere in masa,(nu ca nu ar exista deloc astfel de arme dar exista si multa fabulatie,aruncata de mass-media satanista pe piata,ca sa ne abata de la DUMNEZEU SI MANIA LUI).Fratilor,ne apropiem de sfarsit,la ce va steptati?IN APOCALIPSA SF IOAN TEOLOGUL scrie de toate astea,si mai scrie ca toate vin de la DUMNEZEU,prin ingerii LUI nimicitori,ca sa pedepseasca zidirea cea cazuta ateista si satanista,care se pregateste sa-l primeasca pe antihrist.nu are sens ca ortodocsii sa preia asemenea stiri sataniste si lipsite de lumina…haideti sa ramanem in LUMINA DUHULUI SFANT.AMIN

    1. Daca era mania luiDumnezeu, erau distrusi cei care pun la cale toate blestematiile Pamantului,nu mureau copii nevinovati in incendiu,si oameni normali care nu au nicio legatura cu nebunii planetei care se cred dumnezei!! In Sodoma si Gomora nu existau copii,erau doar cei(cele)ce se dedau non stop pacatelor respective!Duduia Pamelisa..etc,sa te vad ce ai face matale cand te-ai trezi cu flacari de15 metri dejur imprejur,o meditatie teologica,ceva?spre stiinta dtale exista arma energetica,si este folosita,ca si arma climaterica,care face ravagii lanoi acum…

  2. Sa nu uitam ca Grecia a legalizat casatoria intre homosexuali, anul asta sau acum un an, nu mai tin minte. Parerea mea e ca focul trimis e mania lui Dumnezeu pt sodomie.

  3. Cruzimea oamenilor produc astfel de nenorociri, la Hiroshima și Nagasaki au murit peste 226 000 de oameni în urma bombelor atomice.

    Astăzi armele au evoluat , au devenit mai sofisticate și mai accesibile , dar in spatele lor sunt tot oamenii cu interese oculte.

    Astfel de evenimente țintesc in general țărmurile , cu scopul depopulării și eliminării terenurilor fertile, ulterior trecute in proprietatea statului. Acestea sunt executate ca urma a implementării Agendei 2012 și 2030 al Organizației Națiunilor Unite pentru o “Dezvoltare Sustenabilă”

  4. Incendiile din Grecia ar fi fost provocate de 15 piromani care au aprins simultan locuri din jurul Atenei. Guvernul de la Atena a cerut ajutorul Statelor Unite ale Americii pentru a-i putea găsi pe eventualii piromani.

    Ipoteza unei acţiuni criminale a apărut după ce specialiştii greci au efectuat mai multe cercetări şi au descoperit că incendiile au pornit în 15 locuri diferite, în păduri, în jurul Atenei. Bilanţul tragediei a crescut astăzi la 81 de morţi, în timp ce alte câteva zeci de oameni sunt căutaţi în continuare, fiind daţi dispăruţi.

    Procurorii greci au anunţat că această tragedie ar fi fost provocată pentru destabilizarea politică şi economică a ţării. Incendii Grecia. Trei zile de doliu naţional. Autorităţile de la Atena au decretat trei zile de doliu naţional după incendiile care au ucis cel puţin 81 de oameni, printre care şi un bebeluş de numai şase luni, şi au rănit peste 200.
    De departe, cea mai afectată zonă este staţiunea Mati, situată la 40 de kilometri de capitala Atena. Întreaga staţiune a fost transformată în cenuşă, iar acolo, voluntarii Crucii Roşii au găsit 26 de cadavre carbonizate în curtea unei vile. Oamenii au fost înconjuraţi de flăcările ucigaşe şi nu au mai avut scăpare. Imaginile dezastrului au fost cu atât mai teribile cu cât ei au fost găsiţi îmbrăţişaţi.

    Mulţi dintre oamenii care se aflau în staţiunea Mati au reuşit să se salveze după ce au intrat în mare. Alţi oameni au murit carbonizaţi în propriile maşini, după ce focul i-a surprins pe şosea. Numai în oraşul Rafina, peste 300 de maşini au fost arse complet.

    Numeroase ţări au sărit în ajutorul Greciei cu avioane speciale pentru lichidarea incendiilor. Forţele Aeriene Române au trimis, în această dimineaţă, două avioane configurate pentru stingerea incendiilor.

    https://evz.ro/cine-sunt-cei-care-au-declansat-incendiile-din-grecia-guvernul-d.html

  5. Incendiile din Grecia sint nici mai mult nici mai putin decit Minia Lui Dumnezeu, aidoma focului si pucioasei din Sodoma si Gomora. Consider ca acesta este adevarul gol golut. Grecia a legalizat parteneriatul civil, dupa care a legalizat si adoptia de copii de catre acesti sodomisti.
    Romania nu este departe, ea se afla la doar un glont departare de drama greceasca, si consat ca Biserica tace.
    Din aceasta cauza eu personal sint impotriva vestitului referendum pentru familia traditionala, dat fiind faptul ca odata cu validarea acestuia se va vota la pachet si parteneriatul civil. Aceasta este CAPCANA GRECEASCA, sau Calul Troian care ne paste pe noi romanii.
    Puteti sa-mi sariti in cap, insa eu cred in continuare ca actuala lege este foarte buna si nu da cistig de cauza bulangiilor.
    Sa nu avem si noi soarta grecilor si sa invatam din nenorocirea lor!

  6. deja sunt voci prin presa care dau vina pe incalzirea globala….nu ar fi exclus ca mana criminala sa fi facut asta tocmai ca sa mai convinga niste milioane de prosti ca s-a incalzit planeta

  7. Grecia a fost daruita de Dumnezeu cu atat de multe si mari. In primul rand, ortodoxia. CUI I SE DA MULT, I SE CERE MULT.
    Tocmai ei, ortodocsii prin excelenta, sa legifereze sodomia si, mai grav, si adoptiile de prunci pt acesti pacatosi, acest lucru a strigat catre Dumnezeu.

  8. PRIGOANA! Sa-i ajutam pe Catalin Berenghi si Catalin Gornic, cei care au ajutat la zadarnicia proiectului megamoscheii. Au ramas fara nimic caci autoritatile au avut grija sa le ia totul. Iata conturile lor. Sa nu fim nerecunoscatori si sa le para rau ca s-au luptat pt noi, romanii ortodocsi si ca nu am meritat.

    https://danielvla.wordpress.com/2018/07/21/prigoana-sa-i-ajutam-catalin-berenghi-si-catalin-ioan-gornic-au-ramas-fara-nimic-caci-autoritatile-mafiote-au-avut-grija-sa-le-ia-totul/

  9. poanta cu 33 mi se pare sarcastica. da rank 33 e sef de Loja, 33 e o paralela nustiucum, daca e sa ne legam de toate bazaconiile…masoneria are interes in aceste incendieri, Grecia au saracit-o, aiu creat problema si acum “vin s-o rezolve”, Bilderberg plans.
    era o poza cu o raza din cer, dar cu ceva saptamani in urma am discutat despre suntetele ciudate din ceruri pe ani, de ce nu ar fi raza divina?
    grecii sunt crestin ortodocsi la ei e Muntele Athos Gradina Maicii Domnului.
    si eu am considerat pedeapsa divina, dar de ce doar in zone turistice, masini, case? si cu un material inflamabil extrem, sa parjoleasca tot si fara sa se stinga sa se extinda. nu credeti ca INAINTE cineva a pus ceva peste tot ca sa se poata produce efectul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button