X

Ministrul olandez de externe: „NU există societăţi multi-culturale PAȘNICE!”

de null
Ministrul olandez de externe, Stef Blok. ,,În ziua de azi nu mai poţi spune ce gândeşti, chit că ce spui e adevărat,,

Ministrul olandez de externe, Stef Blok, a intrat sub tirul criticilor după afirmații controversate pe care le-ar fi făcut într-o discuție la o întâlnire privată

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comentariile sale, privind imigrația și societățile multiculturale l-ar putea costa pierderea postului în guvern, deși și-a manifestat ulterior regretul pentru ele, relatează presa locală citată de AFP.

„Nu există societăți multiculturale pașnice și este stabilit genetic că omul nu se poatea intra în contact cu persoane necunoscute”, a declarat ministrul Stef Blok, care s-a referit și la faptul că Surinam, o fostă colonie olandeză din America de Sud, era un „stat falit” care se confrunta serios cu diviziunea etnică.

Oamenii diferiţi nu pot trăi în armonie”

După cum arată imagini obținute de la acea întâlnire privată desfășurată săptămâna trecută și prezentate de emisiunea televizată locală Zembla, ministrul a mai afirmat că, dintre țările care au o societate multiculturală și multietnică, nu cunoaște niciuna unde oamenii să poată trăi împreună în armonie. Dificultățile de înțelegere între populațiile îndepărtate din punct de vedere geografic sau etnic sunt înscrise în gena umană, a continuat ministrul de externe olandez. În contextul în care problema afluxului de migranți divizează Uniunea Europeană, Stef Blok a estimat că chiar dacă și țările din Europa de Est, precum Ungaria, Polonia sau Cehia, și-ar deschide frontierele pentru migranți, aceștia din urmă ‘nu vor putea trăi’ în aceste țări, unde ar risca ‘să fie bătuți’ de localnici.

Deşi a spus adevărul şia cerut scuze

După dezvăluirea acestor afirmații, oficialul olandez a transmis miercuri scuze într-o scrisoare adresată camerei inferioare a parlamentului, sperând că astfel va pune capăt unei polemici din cauza căreia, după terminarea vacanței parlamentare, el și-ar putea pierde postul de ministru, remarcile sale provocând indignare atât în tabăra opoziției cât și în propria sa formațiune, partidul liberal VVD al premierului Mark Rutte.

„Comentariile mele au fost în parte severe în mod voit. Încercând să duc discuția mai departe, am folosit termeni nefericiți. Cuvintele mele au fost prea puternice”, s-a scuzat el, exprimându-și totodată regretul că a ofensat” oameni.

Stef Blok este ministru de externe din luna februarie, când l-a înlocuit în acest post pe Halbe Zijlstra, după ce acesta din urmă a fost acuzat de minciună.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Iată adevărul spus prin gura unui oficial olandez, și nu unul fiștecare, ci chiar ministrul de externe. Bravo domnule STEF BLOK, căci cu adevărul pe care l-ai grăit, i-ai BLOK-at la mantinelă pe toți mai marii lumii care se ocupă printre altele și de migrație(CALUL TROIAN). Bravo de mii de ori, pentru că adevărul a ieșit la lumină chiar în rândurile cele de sus. Ne pare nespus de rău că vă cereți scuze, probabil c-ați deranjat pe cineva! Acum aveți totuși ocazia de a vă atașa de Adevăr și de a părăsi „prieteniile” cele rele. Nu se știe dacă ocazia se va mai repeta.
    Ați văzut fraților că adevărul țâșnește când nici nu te aștepți și de unde nici nu gândești? Acum s-a împlinit cele ce se spun cam așa: „Cele discutate la întuneric se vor striga de pe acoperișuri”.
    De ce n-a tăcut Blok? Pentru că n-a putut ! (Nimeni nu vorbește sau tace fără să-i fie îngăduit de sus, sau : „Nu se mișcă fir de iarbă fără voie de sus”.)
    Doamne ajută !

  2. „Oamenii diferiți nu pot trăi în armonie”!, este adevărul mărturisit de Stef Blok, ministrul e externe al Olandei. Deci cei care se ocupă din umbră cu planul migrației(CALUL TROIAN), aceștia doresc, conform explicației d-lui BLOK, …..lipsă de armonie, adică tulburări sau răzmerițe pretutindeni pe unde le fac loc migranților. Adică lucrează la împlinirea zicalei: DEZBINĂ ȘI CONDU-I !
    OBSERVAȚIE: Când spui adevărul nu trebuie apoi să-ți mai ceri scuze, căci cazi în dizgrație generală.
    Iată că dl. BLOK ne-a dezvăluit„ planul migranților”, desigur că fără să vrea acest lucru. Doamne ajută să nu cădem în plasa lui Antihrist. Cine citește să înțeleagă ce trebuie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button