Meditație teologică la… Scufiţa Roşie

iul. 24, 2018 5793 4 http://bit.ly/2uZdP7x

Meditație teologică la povestea Scufiței Roșii, a părintelui Claudiu Melean.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Meditație teologică la… Scufiţa Roşie”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Valentin
  # 25 iulie 2018 at 0:47

  Pai și scufița e ecumenista ?

 2. Oana
  # 25 iulie 2018 at 8:05

  Ce frumos

 3. dan
  # 25 iulie 2018 at 8:15

  curioasa interpretare. nu m.as fi gandit niciodata. sa va zic un colind vechi, mai putin cunoscut, in aceeasi manlera. m.o trimis maica la stana numa’ cu bota in mana. si trecand eu prin padure o sarit lupu’ la mine. stai lupe si nu te da ca uite, am bota mea. stai lupe nu fi falos ca azi s.a nascut Hristos. din Fecioara Preacurata si din Duhul de la Tata. ca sa mantuie lumea toata. (fiecare vers se canta de doua ori).

 4. SAVONAROLA
  # 26 iulie 2018 at 8:29

  Un episcop italian ar transforma toate bisericile in moschei.
  Vezi linkul:

  https://www.activenews.ro/externe/Episcop-italian-%E2%80%9EAs-transforma-toate-bisericile-in-moschei-doar-pentru-a-salva-vietile-migrantilor-152010

Scrie un comentariu

Scroll Up