Părintele Claudiu Buză – „Să nu ne temem, trăim vremuri în care avem posibilitatea să mărturisim”

iul. 23, 2018 4469 1 http://bit.ly/2JLM7Au

predică la Duminica înmulțirii pâinilor

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Părintele Claudiu Buză – „Să nu ne temem, trăim vremuri în care avem posibilitatea să mărturisim””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. BALTAG LICĂ
    # 24 iulie 2018 at 8:33

    În toată vremea a fost timp de mărturisire, dar acum este loc și mai mult, căci acum erezia ecumenismului a fost dată pe față și pecetluită prin semnăturile mai marilor bisericilor ortodoxe din aproape toată lumea. Problema poate ca s-ar pune asa: mărturisiți acum, căci s-ar putea să fie printre ultimele ocazii, căci vremea sfârșitului de lume se arată tot mai clar prin semnele ei. Dacă nu mărturisiți acum, atunci când? Ocazie este, mai trebuie voință. Doamne ajută !

Scrie un comentariu

Scroll Up