X

Daca e real, e grav: Guvernul Federal al SUA recunoaste ca nu a monitorizat siguranta vaccinurilor, desi legea obliga …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

GUVERNUL FEDERAL AL US DECLARĂ PUBLIC CĂ NU A MONITORIZAT CÂT DE SIGURE SUNT VACCINURILE DEȘI ERA OBLIGAT DE LEGE SĂ O FACĂ

Vaccinurile pentru copii sunt periculoase și singura agenție guvernamentală delegată pentru a urmări siguranța vaccinurilor, a admis în fața instanței de judecată în această săptămână că au eșuat complet să urmărească efectele nocive ale vaccinurilor încă din anul 1987. 

Într-o admitere uluitoare în instanța federală, Departamentul american de Sănătate și Servicii Umane (HHS) a recunoscut că, în conformitate cu articolul 42, Codul Statelor Unite ale Americii, 300aa-27 (c), este obligat să raporteze la fiecare doi ani Congresului despre siguranța vaccinurilor, reacțiile adverse și alte aspecte ale vaccinărilor din Statele Unite, dar nu a reușit să o mai facă din 1987.

Mărturisirea a venit intr-un proces de libertate a informatiilor (FOIA), intentat de catre ICAN, care a dorit ca rapoartele bianuale necesare sa fie trimise la Congres prin HHS din 1987. In mod specific, ICAN a cautat:
Toate rapoartele transmise Comitetului pentru energie și comerț al Camerei Reprezentanților și Comitetului pentru Muncă și Resurse Umane al Senatului, de către Secretarul pentru HHS, în conformitate cu 42 U.S.C. SS300aa-27 (c).

HHS a amânat cererea FOIA timp de opt luni.

În cele din urmă, ICAN a intentat un proces solicitând un răspuns la depunerea FOIA și, în 6 iulie 2018, au obținut-o:

Nu există astfel de înregistrări. HHS nu a monitorizat niciodată siguranța vaccinurilor și niciodată – NICI MĂCĂR O DATĂ – nu a îndeplinit obligațiile de raportare in fața Congresului, impuse de lege.

Pentru mulți, aceasta este o mărturisire terifiantă.

Încă din anii 1980 companiile farmaceutice au făcut lobby în Congres ca să fie IMUNE la procesele legate de reacțiile adverse ale vaccinurilor. Congresul a fost de acord să acorde o astfel de imunitate cu condiția ca o agenție guvernamentală, HHS, să fie obligată să monitorizeze siguranța vaccinurilor, să urmărească leziunile produse de vaccinuri și să raporteze înapoi la Congres. HHS nu a efectuat monitorizarea siguranței vaccinurilor.

În schimb, HHS a întreprins mari eforturi pentru a studia cum sa imbunatateasca rata de vaccinare!

Această serie de evenimente traduse în răspunderea ZERO pentru Big Pharma în procese de vătămare a vaccinurilor și profituri masive pentru aceeași industrie Big Pharma, ca rezultat al cercetării guvernamentale în privința utilizării îmbunătățite.

Ordinul Curții din cazul ICAN FOIA demonstrează că singura agenție guvernamentală însărcinată cu monitorizarea siguranței vaccinurilor, nu și-a îndeplinit obligațiile legale.

Iată Ordinul Curții / Hotărârea:

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Fiti siguri ca a monitorizat asta, dar nu pentru a proteja populatia, ci dimpotriva, pentru a vedea cum le-au iesit unora experimentele pe cobai.

    Si la noi fac la fel, si nu doar in cazul vaccinurilor. De exemplu, se face monitorizarea administrarii de otravuri de dezinsectie prin centrele de toxicologie si cabinetele medicale si ii intereseaza in primul rand cazurile grave. In Romania sunt deja cazuri de otraviri serioase, dar nu o sa se auda de asta prin presa. Si nu pentru ca nu s-ar monitoriza situatia ci pentru ca pentru ei totul merge bine, exact asa cum era de asteptat, si nu vor sa trezeasca populatia inainte sa se obtina efectul de masa dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button