X

Ne panicau ca vor fi calduri cum n-au mai fost de cand masoara omul temperatura pe Pamant …

de null
Foto: http://www. stirimeteo.com/2018/06/30/prognoza-meteo-romania-24-25-iun-2018-2/

Iata comentariul fratelui adriandirnescu postat la Dupa alungarea Laurei Codruta Kovesi, DNA se va ocupa, in sfarsit, si de Adrian Streinu Cercel? Macar atat, caci de Big Pharma e aproape sigur ca nu se va atinge …:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Iertare, daca gasiti spatiu si timp, poate dezbateti putin despre luna lui cuptor iulie 2018. Ceva cred ca nu-i in regula cu vremea.
Doamne ajuta!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=868438923348766&id=100005479991621

 

Chiar asa …

La mijlocul lui iunie meteorologii avertizau “că am putea avea cea mai călduroasă vară de când se fac măsurători, cu peste 44 de grade la umbră.”:

Sa mintim sa speriem poporul la meteo cu recorduri care vor veni

Unde sunt temperaturile alea?

De ce nu sunt?

Eu cred ca este inca o dovada ca incalzirea globala este o mare minciuna.

Stiu ca sistemul vorbeste despre geoinginerie si despre cum ea ne va feri de incalzirea globala, insa eu inclin mai degraba sa cred ca ideea e folosita pentru a explica chemtrails, care chemtrails este de fapt folosit pentru cu totul altceva …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. am auzit azi ca “s-au atins 30 de grade la polul nord” si “se topeste cate un ghetar” din cauza “incalzirii globale” cu care “ne-am obisnuit in ultimii ani” …. ne-au mintit un pic…

  2. Taina mare e ca incalzirea globala duce la topirea zapezilor de la polul sud iar aceasta ii sperie pe papusari de moarte pentru ca nu vor mai putea tine prea mult secretul.

  3. Cate secole mai trebuie sa treaca pana cand va ajunge in cunoasterea comuna realitatea modificarii vremii de catre om? Au trecut vreo 70 de ani de cand a inceput sa se experimenteze cu substante chimice de genul iodurii de argint si mii de ani de cand oamenii foloseau focuri mari pentru producerea de fum cu care se produceau de la sol conditiile formarii norilor si aparitia ploii. In triburile Bantu, de exemplu, in perioadele de secera prelungita, samanul urca intr-o zona de deal si acolo desfasura un ritual care includea aprinderea unui foc cu fum negru care se ridica in atmosfera si ploaia venea apoi dinspre munti. Echivalentul de azi sunt metodele de modificare a vremii de la sol.

    https://www.newscientist.com/article/mg20126915-100-rainmaker-ritual-helps-date-ancient-droughts/
    http://www.infoniac.com/science/rainmaker-ceremony-during-iron-age-droughts.html

    Chiar daca aceste ritualuri contineau si actiuni simbolice si se bazau poate pe superstitii, exista un fundament stiintific al acestor actiuni, care explica si aparitia norilor ca urmare a incendiilor masive de vegetatie:

    https://www.theguardian.com/news/2014/jan/27/weatherwatch-how-bushfires-create-rain
    http://www.abc.net.au/news/2017-07-11/pyrocumulus-cloud-how-fire-can-create-weather/8693202
    https://edition.cnn.com/2016/05/06/weather/pyrocumulus-weather/index.html

    Bineinteles ca particule in jurul carora se condenseaza umezeala din atmosfera pot fi si sunt aruncate in atmosfera si de la inaltime. Se foloseste tot timpul in polemicile de pe Internet minciuna ca omul nu poate produce nori, poate doar declansa ploaia. Complet gresit!

    Pe langa injectarea de aerosoli in jurul carora se poate condensa umezeala, care nu au alt rol decat sa foloseasca drept nucleu pentru picaturile de ploaie si care practic pot fi cam orice fel de substante care au particulele de o anumita dimensiune, inclusiv metale grele sau otravuri de tot felul, se poate creste cantitatea de umezeala din atmosfera prin folosirea de substante higrofile. Si apoi, dupa aparitia norilor, se produce racirea atmosferei prin folosirea ghetii carbonice, de exemplu.

    Informatiile pe care una din companiile care furnizeaza servicii de modificarea vremii (da, exista asa ceva in secolul XXI!) le da despre felul in care face “insamantarea norilor” (se omite faza de producere a norilor):

    http://www.weathermodification.com/cloud-seeding.php

    Cine sunt beneficiarii serviciilor lor?

    http://www.weathermodification.com/projects.php

    In Romania se face masiv modificarea vremii de la inaltime de cel putin 10 ani incoace. E incredibil nivelul de ignoranta in privinta asta, avand in vedere ca se intampla in vazul tuturor si cu mare frecventa. Informatia nu lipseste deloc si in curand vom fi prajiti cu comunicatii 5G. Si totusi… Atata vreme cat oamenii refuza sa iasa din hipnoza, pentru ca si despre asta
    este vorba, si nu vad ce se intampla in fata lor, pot sa spuna unii si altii tot felul de aiureli. Un minim de atentie si de gandire critica sunt suficiente ca sa intelegi ce se intampla, pentru ca fenomenul e observabil in mod direct de catre fiecare dintre noi. Dar foarte multi oameni nu mai vor sa gandeasca decat prin filtrul impus de “autoritatea” stiintifica sau politica. Si atata vreme cat sursele oficiale nu le pun in fata o imagine reala a unui avion care face operatiunea respectiva (si nu imagini de genul celor care apar in stirea asta: https://www.mirror.co.uk/news/world-news/russia-spikes-clouds-rain-making-12911892, care nu au cum sa ilustreze ceea ce se pretinde, pentru ca substantele trebuie aruncate de la o inaltime mult mai mare), etichetate in mod clar ca “modificarea vremii cu ajutorul avioanelor”, asa ca in abecedar, nu reusesc sa fac legatura intre ceea ce vad si ceea ce se intampla de fapt. Cei care au terminat o facultate care presupune invatarea metodelor stiintei pozitiviste chiar nu au nici o scuza.

    In acest moment in Romania vremea este extrem de bine (sau rau, depinde cum intelegi lucrurile) controlata! Ceea ce ne spun ei despre cum va fi vremea poate avea diverse explicatii. Mai important e ca fac tot ce pot ca sa controleze nu doar vremea dar si perceptiile noastre asupra acestei realitati. Ca sa poata face orice vor pe cerul de deasupra noastra. Si le iese de minune.

    Si atunci nu e de mirare ca cei mai multi nu pot macar sa isi imagineze ca explicatia pentru realitatea din articolul de mai jos, daca nu e dezinformare, poate avea vreo legatura cu ceea ce se intampla la inaltime mai mare sau mai mica in atmosfera pe care o respira in fiecare zi:

    https://www.riseproject.ro/pe-caii-nostri-toxici/

    Metale grele (cadmiun, mai exact) in carnea de cal din Romania… Se discuta despre exploatari miniere, revarsarea Dunarii, cutite contaminate, dar la ce cade din cer nu se gandeste nimeni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button