X

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST UCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

http://www. youtube.com/watch?v=u5fqaaBpTLY

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In video de mai sus e senatoarea Nancy Schaefer. Care nu mai e. Au ucis-o …

Iata comentariul fratelui Paul222 postat la SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini radicali si isi indoctrineaza copiii”. Dar se intampla peste tot si nu doar crestinilor si se va intampla si in Romania. Fratilor, NE VOR LUA COPIII. Grupati-va, mobilizati-va, actionati:

 

Oameni buni, defapt problema este ca tot sistemul nu e doar corupt, ci e profund satanic, de la lucratorii sociali pana la politisti si judecatori. Copii sunt efectiv rapiti pentru a fi dati spre adoptie cuplurilor de homosexuali care platesc bani grei sau mai rau pentru ritualuri satanice, unde sunt violati si chiar omorati. Tot vestul este efectiv condus de satanisti pedofili. Sunt efectiv mii si mii de cazuri in toata lumea, cele mai multe in SUA, Anglia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Norvegia. A aparut chiar si un documentar pe tema asta disponibil aici http://medicalkidnap.com/2015/07/21/child-sex-trafficking-through-child-protection-services-exposed-kidnapping-children-for-sex/ site dedicat rapirilor „medicale”. Eu personal nu pot decat sa sper ca va veni mai repede Iisus Hristos sa sfarseasca aceasta lume decazuta dar in acelasi timp imi doresc sa mai am ani de pocainta (ce paradox!).

Si inca un link pe tema asta http://www.thecommonsenseshow.com/2014/05/18/your-child-is-not-safe-from-the-global-elites-child-trafficking-rings/

Acum cum putem sa strigam noi in gura mare aceste adevaruri fara sa fim luati in deradere sau sa fim etichetati ca nebuni???

Au asasinat-o dupa ce a facut aceste dezvaluiri! De pe Wikipedia:

Schaefer died at her home near Turnerville, Georgia in Habersham County on 26 March 2010 along with her husband of 52 years, Bruce Schaefer. Police concluded the deaths to have been a murder–suicide perpetrated by her husband.[2][8][9] Before her death, she published and promoted the report „The Corrupt Business of Child Protective Services”,[10] leading to conspiracy theories surrounding her murder.[11] Upon her death, fellow State Senator Ralph Hudgens eulogized her as „almost like a rock star of the Christian right”.[7]

Scuze am scris mai sus ca e documentar dar nu e documentar e interviu insa e foarte interesant si merita vazut. Cica in Los Angeles, din 5000 de copii luati de la familii, aproape 600 au fost omorati sau au murit in casele unde au fost pusi. Iar 1000 de violatori condamnati au fost aprobati ca parinti adoptivi, si asta numai in Los Angeles! Va dati seama ce se intampla in America… Dumnezeule mare mi se face rau

 

Asadar sotul a ucis-o dupa care s-a sinucis …

Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Nancy_Schaefer Nancy Smith Schaefer (28 June 1936 – 26 March 2010) a fost senator American intre 2004 si 2008. Publicarea raportului The Corrupt Business of Child Protective Services” a costat-o postul de senator. Era pro life si anti casatorie intre homosexuali.

Iat-o si intr-un interviu cu Alex Jones:

http://www.youtube.com/watch?v=yhzu80PfUKU

Cititi va rugam si:

Senator Nancy Schaefer: Did her Fight Against CPS Child Kidnapping Cause her Murder?

Alti curajosi care au platit cu viata:

L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM …

IN ACEEASI LUNA au mai murit cinci medici asociati cu doctorul anti vaccin impuscat in piept

ALTUL? David Crowley, regizorul filmului GRAY STATE, a fost sinucis impreuna cu sotia si fiica?

Scrii despre „teoria conspiratiei”? Risti sa te sinucizi dupa ce ti-ai omorat copiii …

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Jerome Corsi: A fost JOHN F. KENNEDY prima victima a Noii Ordini Mondiale?

Personalitati si organizatii: AARON RUSSO

Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis …

Nu l-au iertat ei pe Bobby Fisher …

Congressmanul Lawrence Patton McDonald LUPTA IMPOTRIVA NOII ORDINI MONDIALE. Sovieticii au doborat in 1983 zborul de pasageri KAL007 pentru a-l elimina?

MIHAI EMINESCU – bagat la nebuni si ucis lent. O SCHEMA VECHE ce va fi aplicata cat de curand si in viitor …

Audio – FOARTE IMPORTANT: Ioan Vladuca despre Sfintele Noi Mucenite romance Daniela (2004) si Heruvima (1998)

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Traducerea articolului despre esecul contorizarii efectelor secundare ale vaccinurilor in US

    GUVERNUL FEDERAL AL US DECLARĂ PUBLIC CĂ NU A MONITORIZAT CÂT DE SIGURE SUNT VACCINURILE DEȘI ERA OBLIGAT DE LEGE SĂ O FACĂ

    Vaccinurile pentru copii sunt periculoase și singura agenție guvernamentală delegată pentru a urmări siguranța vaccinurilor, a admis în fața instanței de judecată în această săptămână că au eșuat complet să urmărească efectele nocive ale vaccinurilor încă din anul 1987.

    Într-o admitere uluitoare în instanța federală, Departamentul american de Sănătate și Servicii Umane (HHS) a recunoscut că, în conformitate cu articolul 42, Codul Statelor Unite ale Americii, 300aa-27 (c), este obligat să raporteze la fiecare doi ani Congresului despre siguranța vaccinurilor, reacțiile adverse și alte aspecte ale vaccinărilor din Statele Unite, dar nu a reușit să o mai facă din 1987.

    Mărturisirea a venit intr-un proces de libertate a informatiilor (FOIA), intentat de catre ICAN, care a dorit ca rapoartele bianuale necesare sa fie trimise la Congres prin HHS din 1987. In mod specific, ICAN a cautat:
    Toate rapoartele transmise Comitetului pentru energie și comerț al Camerei Reprezentanților și Comitetului pentru Muncă și Resurse Umane al Senatului, de către Secretarul pentru HHS, în conformitate cu 42 U.S.C. SS300aa-27 (c).

    HHS a amânat cererea FOIA timp de opt luni.

    În cele din urmă, ICAN a intentat un proces solicitând un răspuns la depunerea FOIA și, în 6 iulie 2018, au obținut-o:

    Nu există astfel de înregistrări. HHS nu a monitorizat niciodată siguranța vaccinurilor și niciodată – NICI MĂCĂR O DATĂ – nu a îndeplinit obligațiile de raportare in fața Congresului, impuse de lege.

    Pentru mulți, aceasta este o mărturisire terifiantă.

    Încă din anii 1980 companiile farmaceutice au făcut lobby în Congres ca să fie IMMUNE la procesele legate de reacțiile adverse ale vaccinurilor. Congresul a fost de acord să acorde o astfel de imunitate cu condiția ca o agenție guvernamentală, HHS, să fie obligată să monitorizeze siguranța vaccinurilor, să urmărească leziunile produse de vaccinuri și să raporteze înapoi la Congres. HHS nu a efectuat monitorizarea siguranței vaccinurilor.

    În schimb, HHS a întreprins mari eforturi pentru a studia cum sa imbunatateasca rata de vaccinare!

    Această serie de evenimente traduse în răspunderea ZERO pentru Big Pharma în procese de vătămare a vaccinurilor și profituri masive pentru aceeași industrie Big Pharma, ca rezultat al cercetării guvernamentale în privința utilizării îmbunătățite.

    Ordinul Curții din cazul ICAN FOIA demonstrează că singura agenție guvernamentală însărcinată cu monitorizarea siguranței vaccinurilor, nu și-a îndeplinit obligațiile legale.

    Iată Ordinul Curții / Hotărârea:

  2. Mi-ati cerut traducerea articolului, o aveti. Acum nu mai exista nicio scuza in a evita publicarea acestui articol.
    Sunt convins ca sunt multi medici printre cititori si articolul acesta le va starni maxim interesul, de aceea tin sa fie publicat cat mai rapid.

    Aici este articolul original:
    http://halturnerradioshow.com/index.php/news/world-news/2845-breaking-news-fedgov-admits-it-does-not-track-vaccine-safety-never-reported-to-congress-as-required-by-law
    Nu am bagat in traducere si comentariile politice cu privire la congres, republicani si democrati, ale autorului articolului. Strict la subiect, aia care trebuiau sa monitorizeze siguranta vaccinurilor, n-au facut asta desi erau obligati de lege. Ba chiar erau pro vaccinare. Faptul ca acum se stie public asta, e o dezvaluire care atarna foarte greu.
    Chiar sunt curios, cum pot spune autoritatile noastre ca vaccinurile sunt sigure daca guvernul us a recunoscut public ca nu a monitorizat reactiile adverse.

    Am inserat si pozele in traducere, dar nu stiu de ce nu se vad in comentariul meu de mai sus. Administratorul site-ului sigur le vede si trebuiesc si acestea adaugate la articol.

    1. Grigore

      In primul rand: MI-E SCARBA DE TONUL TAU.

      In al doilea rand: cand voi avea timp, il voi citi si daca e ceva de capul lui, il voi posta.

  3. Acesta este un comentariu de proba cu aceeasi traducere dar intr-o alta forma sa vedem daca apar pozele.

    GUVERNUL FEDERAL AL US DECLARĂ PUBLIC CĂ NU A MONITORIZAT CÂT DE SIGURE SUNT VACCINURILE DEȘI ERA OBLIGAT DE LEGE SĂ O FACĂ

    http://halturnerradioshow.com/images/July2018/HHS-StipulationHeader.jpg

    Vaccinurile pentru copii sunt periculoase și singura agenție guvernamentală delegată pentru a urmări siguranța vaccinurilor, a admis în fața instanței de judecată în această săptămână că au eșuat complet să urmărească efectele nocive ale vaccinurilor încă din anul 1987.

    Într-o admitere uluitoare în instanța federală, Departamentul american de Sănătate și Servicii Umane (HHS) a recunoscut că, în conformitate cu articolul 42, Codul Statelor Unite ale Americii, 300aa-27 (c), este obligat să raporteze la fiecare doi ani Congresului despre siguranța vaccinurilor, reacțiile adverse și alte aspecte ale vaccinărilor din Statele Unite, dar nu a reușit să o mai facă din 1987.

    Mărturisirea a venit intr-un proces de libertate a informatiilor (FOIA), intentat de catre ICAN, care a dorit ca rapoartele bianuale necesare sa fie trimise la Congres prin HHS din 1987. In mod specific, ICAN a cautat:
    Toate rapoartele transmise Comitetului pentru energie și comerț al Camerei Reprezentanților și Comitetului pentru Muncă și Resurse Umane al Senatului, de către Secretarul pentru HHS, în conformitate cu 42 U.S.C. SS300aa-27 (c).

    HHS a amânat cererea FOIA timp de opt luni.

    În cele din urmă, ICAN a intentat un proces solicitând un răspuns la depunerea FOIA și, în 6 iulie 2018, au obținut-o:

    http://halturnerradioshow.com/images/July2018/HHS-FOIA-Admission.jpg

    Nu există astfel de înregistrări. HHS nu a monitorizat niciodată siguranța vaccinurilor și niciodată – NICI MĂCĂR O DATĂ – nu a îndeplinit obligațiile de raportare in fața Congresului, impuse de lege.

    Pentru mulți, aceasta este o mărturisire terifiantă.

    Încă din anii 1980 companiile farmaceutice au făcut lobby în Congres ca să fie IMMUNE la procesele legate de reacțiile adverse ale vaccinurilor. Congresul a fost de acord să acorde o astfel de imunitate cu condiția ca o agenție guvernamentală, HHS, să fie obligată să monitorizeze siguranța vaccinurilor, să urmărească leziunile produse de vaccinuri și să raporteze înapoi la Congres. HHS nu a efectuat monitorizarea siguranței vaccinurilor.

    În schimb, HHS a întreprins mari eforturi pentru a studia cum sa imbunatateasca rata de vaccinare!

    Această serie de evenimente traduse în răspunderea ZERO pentru Big Pharma în procese de vătămare a vaccinurilor și profituri masive pentru aceeași industrie Big Pharma, ca rezultat al cercetării guvernamentale în privința utilizării îmbunătățite.

    Ordinul Curții din cazul ICAN FOIA demonstrează că singura agenție guvernamentală însărcinată cu monitorizarea siguranței vaccinurilor, nu și-a îndeplinit obligațiile legale.

    Iată Ordinul Curții / Hotărârea:

    http://halturnerradioshow.com/images/July2018/HHS-Lawsuit1-1.jpg

    http://halturnerradioshow.com/images/July2018/HHS-Lawsuit1-2.jpg

    http://halturnerradioshow.com/images/July2018/HHS-Lawsuit1-3.jpg

  4. The Corrupt Business Of Child Protective Services
    November 16, 2007
    BY: Nancy Schaefer
    I believe Child Protective Services nationwide has become corrupt and that the entire system is broken almost beyond repair. I am convinced parents and families should be warned of the dangers.
    The Department of Child Protective Services, known as the Department of Family and Children Service (DFCS) in Georgia and other titles in other states, has become a “protected empire” built on taking children and separating families.
    https://archive.org/stream/pdfy-GPCopyJd2XQjvNIk/The%20Corrupt%20Business%20Of%20Child%20Protective%20Services_djvu.txt

    Nancy Schaefer was found dead at her home in Turnerville, Georgia in Habersham County on 26 March 2010 with a single gunshot wound to her back along with her husband of 52 years, Bruce Schaefer who was found with a single gunshot wound to his chest.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Nancy_Schaefer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button