X

Comentarii edificatoare ale aparatorilor lui Oreste Teodorescu …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata cateva dintre postarile aparatorilor lui Oreste Teodorescu de la rubrica de comentarii a articolului ORESTE – un mason ce promoveaza doctrina new age si Noua Ordine Mondiala / Apreciat de Radio Dobrogea si IPS Teodosie, a ratacit mintile a mii de oameni:

unom
Sa va fie rusine ca va tineti enoriasii in bezna evului mediu! Din cauza voastra avem o societate TROGLODITA ! In loc sa ii invatati despre dragostea fata de aproapele nostru, le bagati in cap URA.  Pe considerentul cine nu e ortodox e impotriva noastra ! Sunt miliarde de catolici in lumea asta, milioane de budhisti si mai stiu ce alte religii iar voi va credeti buricul pamantului! Dumnezeu e unul singur. Dumnezeu nu are religie. Religia ati inventat-o voi popii ca sa tineti prostimea sub controlul vostru ! Poate le spuneti enoriasilor vostri ca printre cei care au facut marea unire ( ca tot serbam centenarul) au fost si preoti care faceau parte din masonerie. Parca biserica trebuia sa spuna adevarul ?! Rusine sa va fie !

 

Maria
Bai cat de limitati sunteti?Sau aveti tema de casa manipulativa?Ma faceti sa mi fie rusine ca m am nascut ortodox,distrugeti si esenta credintei cu rautatea si ura pe care o imprastiati.Nu ati inteles inca de ce sunt tot mai putini prin biserici????

 

Sergiu
Sunteti penibili :)) …cine va plateste, flacai? Si preotimea se inchina banului…la fel. Vine ea vremea cand o sa avem o dezbatere publica de legaturile BOR cu politicul si cu fosta Securitate…cand inca mai are preoti care au fost informatori si de vorba carora au suferit mii de oameni. Mizerii… sa va bagati religia in cur. Stiti cum e…religia e ca sexul oral: daca vrea sa o ia in gura, o face de buna voie…nu i-o bagati voi. I-as arde pe toti, in masinile lor de lux sau vilele in care stau ca viermii…cand ei au jurat saracie ca sa devina preoti…mizeriile.

 

Tibori Andrei
sa va *** in gura de cre(s)tini retardati, cu ineptiile pe care le scoateti cu tot. m### retardatilor

 

Dani
Satanisti sunteti voi ma cu sutanele voastre!!!!

 

Asta ca sa stim cu ce ne confruntam …

Astea sunt roadele lucrarii lui Oreste si a tuturor astrologilor maxim promovati de catre mass-media:

DINCOLO DE PERDEAUA DE FUM: Televiziunea e cu stiinta, cu progresul. Atunci de ce la televizor vedem astrologi prezentand horoscopul?

Atentie! MARIA GHIORGHIU primeste mesaje de la DRACI

Dar sunt si roadele lucrarii Patriarhiei, care nu doar ca tace cand new age invadeaza sufletele a milioane de oameni, dar ii mai si promoveaza pe cei ce smintesc:

GRAV: Ziarul Lumina rataceste credinciosii cu traditia Ramakrishna …

Ziarul LUMINA il elogiaza pe Bogdan Petriceicu Hasdeu. Dar acesta a fost un fervent practicant al SPIRITISMULUI …

Guy de Maupassant, elogiat in ziarul Lumina

Ziarul LUMINA elogiaza sminteala HARRY POTTER …

E mult de munca fratilor, caci ratacirea e mare. Dar cine dintre noi a mai ramas pe frontul asta?

Puțini am fost, doar câțiva am mai rămas

Cititi va rugam si:

PENTRU HĂBĂUCII care au invadat portalul: ADEVĂRUL despre “BISERICA ANGLICANĂ” unde s-au căsătorit PRINTUL HARRY și actrița MEGHAN MARKLE. Treziți-vă!

Doctorul CACOVEAN ADRIAN ne ataca furibund: “Eu sunt acupunctor, homeopat si VIITOR PREOT. Preafericitul Daniel, nu are nimic impotriva homeopatiei. Voi nu va respectati ierarhia bisericii. Voi nu mai sunteti ortodocsi”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Beleaua e ca lumea nu a inteles esenta: Hristos e Dumnezeu-Intrupat, Evanghelia din Scriptura este a lui, doar Biserica Sfintilor Rasariteni ai celor doua milenii e a Lui, da, El a zis ca cine nu e cu El e impotriva lui, cu El, cu Evanghelia Lui si cu Biserica Lui, lumea aceasta autonoma este imparatia tatalui minciunii, umanismul este in fapt satanism, omul este fiinta vesnica, facuta pentru veci, nu exista mai multe feluri de hristosi, de Trupuri ale lui Hristos, de Invataturi revelate, doar Apostolii si restul Sfintilor ne-au detaliat prin Duhul Sfant Invatatura revelata, fara Euharistie suntem morti, nu suntem in Hristos, in Biserica Sa, iar Euharistia s-a aflat si se afla numai la Apostoli si la urmasii arhierei si preoti dreptslavitori, adica ortodocsi-rasariteni-neeretici. Miliardele de papistasi nu sunt ortodocsi, adica nu sunt crestini, pentru ca nu au vrut si nu vor conducatorii lumii, mai ales papii, nu pentru ca nu vor ortodocsii. Deci beleaua e mai grava decat cred comentatorii curentati de mai sus, care au crezut ca Dumnezeu e si diavolul, si minciuna, si hedonismul, si parerologia, si fatarnicia din aceste vremuri de spitalul 9.

    Comentatorii de mai sus relativizeaza si dizolva Evanghelia, deci pe Dumnezeu-Intrupat, Euharistia, Apostolii si Biserica dumnezeiasca intreaga, sperand sa ramana ei cu sfatuitorul intunericului din ei, cu diavolul, de parca cineva ar incerca cu forta sa-i scoata din iadul lor si sa-i azvarleasca in Rai ca pe niste saci cu cartofi. Nu! Ei vor un singur lucru: sa lupte impotriva Adevarului-Hristos ca sa nu mai fie agreeat de absolut niciun pamantean! Hmmm, ei fac asta de spaima si din razbunare infricosata, caci a auzit oricine ca Hristos e Atotputernic si ca El deja a biruit lumea, dar lumea e plina de oftica pentru ca e ca si pierduta. Le urez succes, tuturor musculosilor, cu parerile lor cretinoide, cu politica lor, cu rachetele lor nucleare pe care le va trimite Hristos spre dintii lor, cu masoneala lor si presa lor plina de ageamii si mameluci mazaci.

  2. Eh … si tu Vasile.
    Sunt baietii de serviciu de pe neadevarul, ziare sialte zoaie. Normal ca ne vor injura cu fiecare ocazie. Si asta cu orestele e o ocazie buna de injurat, nu

    Dar tu nu scrii pentru ei, nu ? ca doar pe ei nu-i poti schimba….. asa a vrut Dumnezeu.

  3. apa trece,pietrele raman…daca am tine cont de tot ce spun cei din jurul nostru,ce s-ar intampla?sa ne rugam pt luminarea lor ..

  4. Pentru comentatorii si aparatorii acestui satanist Oreste (mason) nu am decat sa le urez sedere placuta in iad alaturi de idolul lor.

  5. Cei care am mai rămas pe frontul acesta, am rămas până la moarte, frate, până la moarte! Satanistul ăsta și adepții lui vor arde în iad pe veci! Aceștia sunt dușmani ai lui Hristos, dimpreună cu acel ziar și cu toți infiltratii în Biserică,lupi în piei de oaie. Iisus Hristos biruiește. Lăudat fie Domnul Dumnezeu în veacul veacului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button