X

Rareș Bogdan blasfemiază: “Gabriela Firea poate să adune toate sfintele moaște în jurul ei că nimic nu o mai salvează…”

Image result for jocuri de putere biserica

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Realizatorul tv, Rareș Bogdan, și-a manifestat într-un mod total anti-creștin indignarea față de faptul că primăria capitalei nu a aprobat mitingul diasporei din 10 august. Acesta a folosit o expresie blasfemiatoare, zicând că “d-na Firea poate să adune toate sfintele moaște în jurul ei că nimic nu o mai salvează, dacă se confirmă faptul că nu a aprobat mitingul organizat de diaspora”. Este regretabil cum mesajul anti-creștin #rezist este promovat la ore de maximă audiență de un personaj care se auto-declară credincios și a realizat în mai multe rânduri emisiuni cu tematică religioasă sau într-un cadru bisericesc.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Prostu nu-ntelege ca nu Firea i-a facut asta. Si nici Dragnea. Precum la colectiv nu Ponta a facut, el doar a cazut…. prost.

    Soția și copilul lui Rareș Bogdan, atacați pe stradă. „Absolut șocant”
    Rareș Bogdan, jurnalistul de la Realitatea TV, a anunțat că soția și copilul său au fost atacați pe stradă.

    Pe contul său de socializare, jurnalistul Rareș Bogdan, de la Realitatea TV, a dezvăluit că se află la Constanța și că a fost sunat de soția sa, care i-a spus că ea și fiul lor au fost atacați pe o stradă din Capitală.
    „Încercare de intimidare? Jaf? Răpire? Nu știu să răspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 și Iancu Nicolae dacă a fost urmărită sau nu?!
    Absolut șocant. Se întâmplă în capitală României. București, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15:08, miercuri 27 iunie 2018. Copilul și soția mea au fost atacați în momentul în care urcau în mașină în urmă cu câteva momente. Fiul meu, Mihai, a fost luat de mama lui la ora 15:00 de la una din școlile din zonă și mașina a fost parcată pe o străduță laterală din zona Iancu Nicolae.

    sursa libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button