X

Boxa inteligentă Amazon Echo: “Tot ce văd sunt OAMENI MURIND”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Shawn Kinnear, in varsta de 30 de ani, a declarat ca boxa inteligenta Amazon Echo s-a activat fara solicitare si a spus niste cuvinte infioratoare. Barbatul din San Francisco a adaugat ca a urmat cea mai incomoda liniste pe care a simtit-o vreodata.

Problema cu boxele inteligente care asculta non-stop este ca uneori nu poti fi sigur ce-ar putea sa le declanseze, ceea ce, in unele cazuri, a dus la situatii destul de infioratoare.

Din pacate, se pare ca acestea sunt situatii cu care oamenii ar trebui sa se obisnuiasca, potrivit unei stiri de Metro. Potrivit stirii, Shawn Kinnear, in varsta de 30 de ani, a declarat publicatiei ca, din senin, boxa inteligenta Amazon Echo a spus cuvintele:

“Tot ce vad sunt oameni murind”.

Potrivit lui Shawn Kinnear, asistentul virtual Alexa din boxa inteligenta Amazon Echo se afla in camera de zi.

“Am avut Amazon Prime la TV, dar era pus pe pauza. M-am intors in bucatarie, iar atunci asistentul virtual a spus asta. A fost o afirmatie lunga, asa ca am ascultat-o atunci si am fost uimit – si nu a mai spus nimic altceva. Apoi am cerut asistentului virtual Alexa sa repete afirmatia, dar acesta a spus ca nu a inteles”.

Amazon inca nu a raspuns si nu a spus ce ar fi putut determina boxa inteligenta Echo cu Alexa sa spuna acele cuvinte, dar potrivit publicatiei Tom’s Guide, s-a speculat ca Alexa ar fi spus doar titlul unei melodii, “Everytime I Close My Eyes (All I See is People Dying)” de Digital Reality.

Fie Shawn Kinnear, fie altcineva din locuinta, i-ar fi spus asistentului virtual Alexa din boxa inteligenta Amazon Echo sa-l repete. Oricum ar fi, indiferent daca a existat un declansator accidental sau nu pentru boxa inteligenta Amazon Echo, trebuie sa recunoastem ca trebuie sa fie foarte deranjant pentru oricine din locuinta sa auda brusc ceva neasteptat.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Procesoarele inca, de acum 40 de ani, dela aparitie sunt lucruri ciudate. Am lucrat in trecut cu asa ceva la nivel de limbaj de asamblare si am niste notiuni de baza.
    Procesorul este un obiect care poate lua decizii cu ajutorul instructiunilor. Instructiunile sunt precum cuvintele. Aceleasi cuvinte pot forma propozitii diferite, ceea ce inseamna decizii diferite. Practic, o infinitate de decizii.
    Exista insa o diferenta intre instructiuni si cuvinte. Cuvintele le stim. Stim si ce inseamna fiecare combinatie a lor. Chiar daca nu stiu toti toate cuvintele, exista unii care stiu ce inseamna. Deci avem control total pe propozitii.
    Instructiunile insa…aici e problema. Sunt instructiuni pe care le stim si sunt altele pe care nu le stim. NIMENI nu stie ce fac. In urma cu 40 de ani, un banal procesor pe 8 biti Z80, avea in jur de 700 instructiuni declarate. Cunoscute adica. Dar mai erau inca vreo 2000 nedeclarate. Adica tot cunoscute dar pentru care producatorul nu oferea garantie. Apoi, partea interesanta, mai erau gauri negre pt inca 1000 instructiuni care nici nu aveai habar ce fac. Unii programatori incercasera sa vada ce rezulta. Uneori faceau ceva, alteori nu.
    Ideea e ca procesoarele fac si lucruri despre care nici habar nu avem. Acum 40 de ani erau sute, poate mii de necunoscute pe procesoare de 8 biti. Dar azi?
    Procesorul e cel mai pervers lucru creat de om. Are o parte luminata, cunoscuta care face ascultare de om prin programe. Dar are si o parte intunecoasa, necunoscuta care poate fi controlata de aschiuta fara ca noi sa avem habar. Si nu vorbesc de virusi sau programe criminale create de minti bolnave, ci va spun ca aschiuta poate interveni direct in functionarea procesoarelor fara ca noi sa stim sau sa putem dovedi fizic. O simpla deviatie de camp magnetic poate transforma impulsul electric din 1 in 0 sau invers si nimeni nu va sti niciodata.

    Ceea ce ma incurajeaza e cuvantul auzit dela Parintele Cleopa: “de ce sa ma tem daca Tata e la carma?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button