X

Un virus străvechi transmis pe cale sexuală, care provoacă leucemie și este înrudit cu HIV, face ravagii in comunitatea de indigeni din Australia

de null
Ancient sexually transmitted virus that causes leukaemia, disability and has links to HIV is on the rise in Indigenous communities (Ali Curung pictured), health experts have warned
Un virus străvechi transmis pe cale sexuală, care cauzează leucemie și este înrudit cu HIV, este în creștere în comunitățile indigene (imagine din Ali Curung), avertizează experții în domeniul sănătății

Un virus străvechi transmis pe cale sexuală, care provoacă leucemie și este înrudit cu HIV, a fost depistat în Australia – și este în creștere

  • Virusul cu transmitere pe cale sexuală care provoacă leucemie și dizabilități este în creștere
  • Boala HTLV-1, înrudită cu HIV, este în creștere în comunitățile indigene
  • În Australia Centrală, aproximativ 45% din comunitate este infectată
  • Experții în domeniul sănătății avertizează că HTLV-1 poate duce la cancer de sânge și leziuni ale măduvei spinării
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un virus străvechi transmis pe cale sexuală, care cauzează leucemie și este înrudit cu HIV, este în creștere în comunitățile indigene (imagine din Ali Curung), avertizează experții în domeniul sănătății

Un virus străvechi cu transmitere pe cale sexuală, care provoacă leucemie, dizabilități și este înrudit cu HIV, este în creștere în Australia, au avertizat experții în domeniul sănătății.

Virusul uman limfotropic al celulelor T de tip 1 (HTLV-1) este un virus transmis pe cale sexuală și este văr al bolii mortale autoimune HIV.

Virusul, care poate fi transmis și de la mamă la copil, poate duce la inflamarea pielii, a ochilor și a plămânilor și poate dezvolta boli amenințătoare pentru viață, cum ar fi cancerul.

Cercetătorul Joel Liddle spune că boala cu transmitere sexuală este extrem de gravă.

”Sunteți, de asemenea, în pericol de a dezvolta lucruri cum ar fi leucemie, așa numitul cancer de sânge sau să deveniți invalizi prin lezarea măduvei spinării”, a spus el.

Dl. Liddle a spus că leucemia cauzată de virus a evoluat în unele cazuri ”cu rapiditate fatală”.

Boala, care a fost găsită în Japonia, America de Sud și Africa, este în creștere în Australia, comunitățile aborigene fiind cele mai expuse riscului.

The disease, which has been found in Japan, South America and Africa, is on the rise in Australia, with Aboriginal communities (Milingimbi pictured) most at risk
Boala, care a fost găsită în Japonia, America de Sud și Africa, este în creștere în Australia, comunitățile aborigene (imagine din Milingimbi) fiind cele mai expuse riscului
Researcher Joel Liddle (pictured) said the sexually transmitted disease was extremely serious
Cercetătorul Joel Liddle (în fotografie) spune că boala cu transmitere sexuală este extrem de gravă.

Institutul Baker pentru Inimă și Diabet din Alice Springs a estimat că aproximativ 45% din adulții aborigeni din centrul Australiei au trait cu HTLV-1, raportează ABC News.

Expertul în boli infecțioase, Dr. Lloyd Einsiedel, a spus că boala se răspândește acum și în alte zone din Australia, inclusiv în Adelaide și Perth.

Pentru persoanele care au ”mult virus” în sângele lor, dr. Einsiedel a spus că este ”cel mai puternic virus carcinogen pe care îl cunoaștem”.

Dr. Einsiedel a spus că riscul de boală al bolnavilor infectați diferă, în funcție de cât de mult virus a fost găsit în sângele lor.

În ciuda severității bolii și a incidenței ei în comunitățile indigene din Australia, dr. Einsiedel a spus că virusul HTLV-1 a fost neglijat.

Infectious diseases expert Dr Lloyd Einsiedel said the disease was now spreading into other areas across Australia including Adelaide and Perth 
Expertul în boli infecțioase, Dr. Lloyd Einsiedel, a spus că boala se răspândește acum și în alte zone din Australia, inclusiv în Adelaide și Perth
Despite the severity of the disease, and its prominence in Australia's indigenous communities (Hidden Valley, Alice Springs pictured), Dr Einsiedel said HTLV-1 had been neglected
În ciuda severității bolii și a incidenței ei în comunitățile indigene din Australia, dr. Einsiedel a spus că virusul HTLV-1 a fost neglijat

”Suntem rămași mult în urmă”, spuse el.

Dr. Liddle a fost de acord să spună: ”În Australia îndepărtată, se scapă din vedere și se omit multe lucruri, iar sănătatea este doar unul din aceste lucruri”.

Purtătorul de cuvânt Ken Wyatt, al Ministerului de Sănătate Indigenă, a declarat că guvernul federal a dedicat 6,1 milioane de dolari Centrului Academic Științific pentru Sănătate din Australia Centrală.

Purtătorul de cuvânt a declarat pentru ABC că centrul utilizează banii pentru a studia și aborda amenințarea tot mai mare a HTLV-1.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Pretul neascultării și al păcatului este moartea. Din Facerea, Capitolul 3 învătăm prima dată acest lucru. În Europa această maladie nu există (încă), populația de pe continent trăind până acum câțiva zeci de ani după rigorile moralei creștine.
    Dar acest lucru se poate schimba – stilul de viață modern, fără nici un fel de restricții, abolirea monogamiei, castității, împreună cu promovarea unor comportamente sexuale aberante sunt exact acea cale ușoară și largă către moarte. Și nu numai către moartea trupului.
    Capitolul 19 din Evanghelia după Matei ne deschide ochii cu privire la căsătorie și divorț. În dicuția cu fariseii, Mântuitorul spune: ”Pentru învârtoşarea inimii voastre, v-a dat voie Moise să lăsaţi pe femeile voastre, dar din început nu a fost aşa”.
    Din început – când i-a făcut Dumnezeu pe oameni – NU A FOST AȘA ! Nu a fost așa, căci barbatul avea femeia lui – una singură, iar femeia avea bărbatul ei – unul singur, Familia primilor noștri părinți, Adam și Eva, a fost o familie monogamă. Așa a fost la început.
    Pot unii sau mai mulți să se supere pe mine, dar vă dați seama cât de căzută este astăzi firea omenească?
    Iar celor care se supără, nu le răspund eu, ci tot Iisus Hristos: ”Nu toţi pricep cuvântul acesta, ci aceia cărora le este dat” …

  2. Da isa, ai dreptate, insa trebuie avute in vedere si vaccinurile! De ce doar indigenii sunt cei mai afectati de boala? Albii sunt cu mult mai “iubareti” si mai “liberi” decat indigenii, fetele albe fac ce vor cu trupul lor, ca asa-i in demonocratie si totusi aflam ca albii nu sunt afectati… oare de ce?

    1. Nu contest faptul că vaccinurile pot avea o componentă genetică cu rol de exterminare pentru anumite populații.
      Dar mai sunt de luat in calcul si alte cauze; acest virus are și tulpini care afecteaza și animalele.
      In Africa si Australia, indigenii aveau o relatie fata de animale altfel decat noi – sunt documentate (cu fotografii) inclusiv cazuri de femei care alapteaza pui de animale (porci mici, catei dingo …).
      Nu vreau sa pomenesc pe nume lucrurile de care se vorbeste in Levitic, capitolul 18 și pe care oamenii le faceau (sau unii încă le fac) cu animalele.
      Poate aceasta este explicația pentru care în Europa nu există această molimă, pt.că albii nu au avut ”de-a face” cu animalele.

  3. @costel

    Cu siguranta nu din cauza vaccinurilor( sau a lipsei lor) au patit indigenii una ca asta
    Mai incetati odata sa vedeti ceva bun in vaccinuri!

    Explicatia cred eu , sta mai degraba in pedeapsa lui Dumnezeu pentru cei ce se inchina diavolului…cred ca situatia este f asemanatoare cu Africa

    Acolo fiecare trib are vraciul lui( vrajitor)…tembelul ala de vrajitor nu face altceva decat invoca diavolii toata ziua sa le dea ” fericire” celor din trib…si mai prepara si potiuni din plante si alte dracisme cu care ” vindeca” pe bastinasi…plus ritualurile la care sunt supusi toti membrii tribului…( se taie pe corp si isi face diverse cicatrici si tatuaje)

    Practit Africa e plina de demoni , caci pe langa cei care practica genul asta de farmece ( in numar f mare) mai sunt si multi musulmani…crestinii adevarati ( ortodocsi) sunt minoritari in Africa( f rari…practic doar prin Etiopia sunt majoritari)

    probabil ca si in Australia daca bastinasii ar fi botezati ortodox si ar inceta cu vrajitoriile nu ar mai exista o astfel de molima ca si pedeapsa

    1. Da, acesta este motivul principal. Mutilările ritualice, comportamentele dăunătoare sau deviante izvorăsc de fapt din asta.

  4. Vaccinuri cu dedicație și pesticidele, otrăvurile de la exploatațiile de gaze de șist. Așa face petrochimia, împrăștie chimicale, iar când apar boli, ” e de la viruși bre”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button