X

Cine manipulează vremea, rușii sau avioanele chemtrails?

de teolog Mihai-Silviu Chirilă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De Mihai-Silviu Chirilă

În spațiul media au apărut tot felul de opinii care susțin sus și tare că ploile catastrofale care par a nu se mai opri sunt aduse pe teritoriul țării noastre de către… ruși.

Există opinia, după părerea mea neserios documentată, că rușii au trimis ploaia în România, Grecia și Bulgaria, pentru ca să aibă ei soare la campionatul mondial de fotbal. Astfel, inundațiile catastrofale și ploile continue ar fi rolul unor manipulări climaterice rusești, pentru ca în Rusia să aibă stadioane însorite. Părerea respectivă este combătută simplu de imaginile de la CM 2018, unde au fost stadioane pe care ploua torențial, la meciuri foarte importante.

Nu știu ce motiv ar avea rușii să trimită ploi asupra teritoriului nostru național, nici nu știu dacă și cum o fac ei. Din câte am auzit, și-au dezvoltat o strategie și o tehnică militară care fac ca scutul de la Deveselu să fie “un morman foarte costisitor de fiare vechi”, cum se exprima un clasic în viață despre industria românească din epoca socialistă. Așa că nu știu ce miză ar mai avea pentru a trimite asupra României și a țărilor balcanice aceste inundații catastrofale.

De dragul „antirușilor dogmatici”, educați de Soros și de televiziunile lui, nu am să neg că rușii au vreo implicare în această problemă, chiar dacă cei ce au făcut acuzația nu au adus nicio dovadă reală în acest sens. Se poate ca rușii să facă experimente în România (dacă România este un poligon în care toți experimentează orice, de ce nu ar face-o și rușii?).

Am să pun însă altă întrebare: Ce rol au avioanele care răspândesc chemtrails pe cerul țării în manipularea vremii și în inundațiile și pagubele care se produc?

Este evident că aceste avioane se ocupă cu manipularea climaterică. O spun cu jumătate de gură autoritățile, o indică observația empirică. De exemplu, deasupra localității în care trăiesc eu aceste avioane nu s-au mai făcut văzute timp de vreo trei săptămâni, timp în care natura și-a urmat cursul ei minunat. De când norii au pus stăpânire pe cerul localității, aceste avioane se aud peste plafonul de nori zi și noapte.  În aceste condiții, poate cineva să susțină că aceste avioane sunt simple avioane de linie civile, care zboară cu reacție, producând dâre de condens? Dacă da, cum se face că ele nu s-au mai făcut văzute o lună de zile? Au luat companiile aviatice o lună de concediu, în sezonul estival, când toți ceilalți pleacă în concediu, de multe ori cu avionul?

Este evident că aceste nave se ocupă strict cu manipularea climaterică, numită geoinginerie, sau cloud seeding sau cu alte nume prețioase, cu pretenție științifică, menită a ne induce ideea falsă că ele luptă contra încălzirii globale, concept numit de actualul președinte american, în 2012, “o escrocherie costisitoare”[1].

Dacă aceste avioane sunt implicate în manipularea climei, iar clima este catastrofală, după cum o vedem, rezultă că aceste avioane trebuie să aibă o implicare și o vină în inundațiile din România, în aceste ploi continue, care distrug recolte, distrug culturi agricole, distrug, prin inundații proprietăți și poate chiar vieți.

Dacă este așa, cei ce permit aceste raiduri ale avioanelor se fac vinovați direct de consecințele acțiunilor acelor aeronave. E ușor să dai vina pe ruși, când cerul țării este brăzdat zilnic de aeronave care răspândesc chemtrails în atmosferă.

Pornind pe șirul acestor supoziții, fără a putea și a dori să acuzăm pe nimeni, îi întrebăm din nou pe Președintele României, care deține funcția de președinte al Consiliului Național pentru Apărarea Țării și de Comandant Suprem al Forțelor Armate, pe primul-ministru al României, superiorul direct al ministrului Apărării Naționale, membru al CSAT, pe ministrul Apărării Naționale, pe Președinții Camerelor Parlamentului și pe toți conducătorii autorităților aeronautice din țară:

  1. Ce fel de avioane sunt cele care răspândesc zilnic, zi și noapte, dâre consistente și persistente pe cer?
  2. Ale cui sunt aceste avioane, cu ce se ocupă și cine le-a dat permisiunea de zbor?
  3. Ce fel de substanțe răspândesc în spațiul aerian al României?
  4. Sunt aceste substanțe periculoase pentru populația României?
  5. Sunt aceste substanțe responsabile pentru actualele inundații din România și pentru clima musonică din ultima vreme din țara noastră?
  6. Cine este direct vinovat de această situație și ce măsuri se iau pentru tragere la răspundere a vinovaților, conform legii?

 

În condițiile în care toate interpelările pe lângă autoritățile competente s-au soluționat prin niște răspunsuri neutre de PR, ne considerăm îndreptățiți să avem suspiciunea că aceste aeronave ar putea avea o contribuție la alterarea climei în România.

Autoritățile interpelate au obligația să ne dea răspunsuri convingătoare, documentate, care să ne liniștească, conștiente că, în conformitate cu art. 438 NCP, alin. (1), lit. c) “supunerea unui grup de oameni la condiții de existență de natură să ducă la distrugerea sa fizică, totală sau parțială, a acestuia” se numește genocid și se pedepsește cu detențiunea pe viață, sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea unor drepturi, fiind infracțiune imprescriptibilă, iar înțelegerea în vederea săvârșirii infracțiunii de genocid se pedepsește cu închisoare de la 5 la 15 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

 

[1] https://edition.cnn.com/2017/08/08/politics/trump-global-warming/index.html.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. E intr-adevar incredibil tupeul cu care se eludeaza problema sau se minte in privinta asta la nivel guvernamental si in presa, avand in vedere faptul ca este evidenta corelatia dintre chemtrails pe cerul Romaniei si vremea din Romania, daca folosim metodele de observatie si analiza stiintifica. Aceasta secretomanie nu poate decat sa creeze suspiciuni, dar se mizeaza pe mecanismele psiho-sociale prin care perceptia si convingerile majoritatii pot fi manipulate inspre ignorarea fenomenului si avertizarilor celor mai vigilenti.

    Consecintelor acestor actiuni nu se rezuma doar la distrugerile provocate in Romania ca urmare a inundatiilor, ninsorilor prea abundente. grindinei, secetei sau la efectele pe care le au asupra omului si naturii perioadele lungi de vreme mohorata. O alta consecinta foarte grava este, de exemplu, faptul ca ploile abundente si prelungite au inceput sa fie folosite ca pretext pentru folosirea abuziva si pe suprafete foarte mari si diverse (de la dens populate la arii naturale) de substante toxice care se folosesc in dezinsectiile din Romania. Desi exista alternative netoxice si inteligente de preventie si combatere a vectorilor de boli, si rezultatele folosirii substantelor toxice sunt in mod cert atat afectarea sanatatii populatiei, care se doreste chipurile a fi protejata in acest mod, cat si distrugerea treptata a mediului, care are importanta vitala in supravietuirea noastra, Romania e pur si simplu poleita cu aceste substante care sunt foarte probabil reziduurile toxice ale industriei chimice internationale. Si in acest fel se completeaza, mai aproape de sol, actiunile de imprastiere a acelor reziduuri de la mare inaltime, de care activitatea chemtrails e suspectata de multa vreme.

    Observand atitudinea celor care sunt in mod evident implicati, pentru ca avioanele respective nu pot survola si arunca diverse substante pe cerul Romaniei fara aprobarea lor, putem sa tragem concluzia justificata ca nu e nevoie ca rusii sa ne manipuleze vremea, pentru ca o fac deja cei de la noi, cu sau fara ajutorul lor. Si se pare ca fac si mai mult de atat.

    Poate ca raspunsul la aceste intrebari se afla ascuns in vreuna din sutele de Hotarari de Guvern, cu putere de lege, care au fost secretizate in anii scursi din decembrie 1989,
    pentru care nu se publica nici macar titlurile HG-urilor, care nu apar in Monitorul Oficial si despre care multi dintre inaltii demnitari ai statului nu par sa aiba habar.

    http://www.justitiarul.ro/asa-zisa-democratie-firava-si-sufocata-de-legi-secrete/

  2. Foarte bun articolul. Este perfect legitima intrebarea despre chemtrails insa nu cred ca va spune cineva adevarul (asta daca printr-o minune ne-ar baga cineva in seama si ar raspunde). Traim vremuri in care evidenta este ascunsa cu o nonsalanta de neexplicat (chiar si atunci cand vezi sau auzi ceva ti se spune ca nu este asa – nu-i de mirare totusi in conditiile in care se intampla chiar si in Biserica).

    Sa nu uitam insa ca in urma cu cca 2 saptamani se punea problema secetei si cu pierderea recoltei de porumb. Acum porumbul este salvat iar graul doar putin afectat daca ploile vor conteni dupa cum se anunta. Una peste alta distrugerile de pana acum, desi regretabile, nu sunt chiar atat de mari.

    Slava lui Dumnezeu pentru toate!

    1. Ma astept ca un astfel de rationament: “Vedeti, este necesar sa folosim manipularea vremii, altfel pierdem recolta de porumb.”, sa fie cel folosit cand vor justifica public folosirea acestor metode, atunci cand asta se va intampla in sfarsit. Ce nu vor spune e ca acea recolta nu prea va mai conta pentru noi, avand in vedere faptul ca in curand nu vor mai exista proprietari romani ai terenurilor agricole sau daca vor mai fi, vor fi latifundiari care vor fi tinuti in lesa de catre conducatorii din umbra ai Romaniei. Interesele lor sunt deja singurele care conteaza si sunt asigurate prin contracte cu firme care ofera servicii de modificare a vremii. Iar daca aceste ploi sunt bune pentru porumbul lor dar rele pentru gradinile oamenilor, nu ii pasa nimanui. In vestul tarii, ploile repetate si abundente au distrus complet ciresele din pomi, de exemplu. Cine a vrut sa faca fan pentru animale, si-a putut pune pofta in cui. Gradinile sau afacerile micilor producatori pot fi distruse. Importanti sunt marii producatori, care pot monopoliza piata si infometa pe toata lumea daca vor ei sa creasca preturile foarte mult.

      Dar dincolo de aparentele beneficii si diversele interese din povestea astea, nu ar fi totusi cel mai bine sa il lasam pe Dumnezeu sa hotarasca unde si cand trebuie sa ploua? Chiar daca nu ne place intotdeauna. Omul a depasit deja masura in privinta asta.

  3. Din pacate statul roman nu are implementata o infrastructura civila de monitorizare a compozitiei chimice in sectiune verticala a atmosferei, bazata pe tehnologie Lidar. Nu stiu cum sta la acest capitol Armata Romana.

    Avand in vedere ca la nivelul tarilor membre ONU s-a convenit interzicerea utilizarii tehnicilor de modificare a mediului in scopuri militare (vezi:http://www.un-documents.net/enmod.htm), dar care nu interzice utilizarea acestora in scopuri stiintifice, protectiei impotriva fenomenelor meteo extreme etc, este clar ca nu exista un control real al impactului acestor tehnologii asupra mediului.

    De aceea se impune implementarea sistemului lidar de monitorizare a atmosferei, iar acest lucru in mediul civil o poate face foarte bine Administratia Nationala de Meteorologie. Daca nu se poate prin ANM macar sa o faca Armata Romana, mai ales pt faptul ca identificarea unor “elemente” ce contravin/incalca reglementarile conventiei internationale mentionate mai sus pot constitui considerate acte de agresiune.

    Ce reprezinta tehnologia lidar de monitorizare a atmosferei, iata mai jos cateva surse de informare: http://publications.drdo.gov.in/ojs/index.php/dsj/article/view/556i
    http://iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-0221/12/01/C01054
    https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://ams.confex.com/ams/pdfpapers/150051.pdf&ved=2ahUKEwjar8nLxJfcAhWHaVAKHcOrAsIQFjAIegQICBAB&usg=AOvVaw0ydeULGBIymbUsgMxeP0e8

  4. Nu exista pentru ca nu se vrea. S-ar speria oamenii daca ar vedea cat de otravit, la propriu, este aerul pe care il respira si nu s-ar mai putea arunca in prostie toate acele otravuri. Este esential ca oamenii sa nu poata sustine ca sunt depasite anumite concentratii de pesticide, de exemple. Degeaba simt eu ca sunt in aer, daca nu pot sa demonstrez asta prin masuratori, pentru ca astazi conteaza ce spun aparatele de masura,, create de om, si nu simturile umane, create de Dumnezeu.
    Asta e doar o alta situatie care demonstreaza foarte clar cam cat de importanta este partea cea mai numeroasa a populatiei in planurile celor de la varf…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button