X

Piscina Suedia: Barbati zic ca sunt transgender ca sa se holbeze la femei goale in dușurile, în vestiarele și toaletele femeilor

de null

A boy jumps into the water on the first sunny spring day on April 2, 2011 in Malmo. The temperature in Malmo reached 17 degrees Celsius (63 degrees Fahrenheit), signalling the end of an unusually long and hard winter. AFP PHOTO/ SCANPIX/ JOHAN NILSSON ***SWEDEN OUT** (Photo credit should read …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Suedia: Cârd de voaiori care se holbează la femei dezbrăcate la noua piscină neutră din punct de vedere al genului

Un program la o piscină suedeză de înot în aer liber din Malmö, care a eliminat zonele separate pe sexe pentru a încuraja clienții transgender, a oferit bărbaților oportunitatea de a se holba la femeile goale. 

Programul, numit „Queer Kallis”, se desfășoară în prima zi de luni a fiecărei luni, la Ribersborgs kallbadhus, o piscină în aer liber, în orașul Malmö populat masiv cu migranți.

Cu toate acestea, organizatorii au descoperit că, deși foarte puțini oameni transgender folosesc programul, bărbații și băieții l-au folosit ca scuză pentru a intra în dușurile, în vestiarele și la toaletele femeilor, raportează Aftonbladet.

”Erau în dușuri, în toalete, în vestiare și pe podurile de scăldat. Locul a fost invadat de bărbați, nu de transgenderi, din ceea ce puteam vedea. Totul se simțea incredibil de neplăcut”, a spus Jeanette Larsson, lector în probleme de diversitate, care a participat recent la băile în aer liber.

Potrivit lui Larsson, multe femei au ales să renunțe pur și simplu la băi, datorită prezenței bărbaților. În timp ce ea a observat unele persoane transgender, ea a remarcat că acestea au fost privite și ridiculizate de către unii bărbați.

”Ar trebui ca oricine să înțeleagă că va fi o piață deschisă pentru cei care sunt interesați doar să privească la corpurile femeilor”, a adăugat ea.

Programul, care a început la 7 mai, a fost susținut de consilierul municipal Hanna Thomé al partidului de stânga și de Linda Hiltmann de la partidul de Inițiativa Feministă, al cărei lider de partid, Victoria Kawesa, a dat vina pe bărbați, mai degrabă decât pe islam, pentru o școală islamică segrega copiii după gen.

Thomé a comentat asupra primelor rezultate ale proiectului spunând că este o ”expresie a lumii patriarhale în care trăim” și speră că nu va trebui să fie închis.

 

”Egalitate de gen la curățarea zăpezii” aruncă Stockholmul în haos https://t.co/C0WLgVBxwb pic.twitter.com/LuNsxNk9pQ

 

— Breitbart London (@BreitbartLondon) 14 noiembrie, 2016

 

Programul este încă un proiect de justiție socială care a avut consecințe neașteptate în Suedia. Unul dintre cele mai cunoscute proiecte de inspirație feministă a fost politica privind curățarea zăpezii, adoptată de orașul Stockholm, în care trotuarele au avut prioritate față de drumurile principale, deoarece s-a spuse că femeile folosesc mașini mai puțin decât bărbații.

Politica a ajuns să provoace haos, deoarece a trebuit să se aștepte ca drumurile principale să fie curățate, iar atât șoferii, cât și cei care călătoresc cu transportul public au fost blocați, deoarece autobuzele au fost anulate sau amânate.

Ministrul suedez al Mediului și membră a Partidului Verde, Karolina Skog, a susținut, de asemenea, reducerea numărului de mașini pe șosele, susținând că este o problemă feministă datorită faptului că mai mulți bărbați conduc autoturisme decât conduc femeile.

”Mașinile sunt conduse în mare parte de bărbați, oferindu-le mult spațiu mașinilor; astfel noi acordăm mult spațiu bărbaților – în detrimentul femeilor”, a spus ea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button