X

Noi imagini cu momentul prăbuşirii avionului MiG-21 LanceR la Borcea

de null

https://www. facebook.com/liveplus.ro/videos/2017813594956724/

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O înregistrare care prezintă momentul exact al prăbuşirii avionului MiG-21 LanceR, în urma căruia pilotul, locotenent comandor Florin Rotaru, a murit, au apărut pe reţelele de socializare.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în timpul unui show aviatic organizat la Baza Aeriană Borcea, în judeţul Călăraşi. La eveniment asistau circa 3.000 de spectatori.
Pilotul avionului a murit în urma accidentului, după ce ar fi refuzat să se catapulteze pentru a manevra aeronava departe de zona spectatorilor, pentru a evita producerea unei catastrofe. Locotenent-comandorul Florin Rotaru, în vârstă de 36 de ani, îndeplinea funcţia de pilot-şef în cadrul Escadrilei 861 Aviaţie Luptă a Bazei 86 Aeriană Feteşti. Era pilot clasa I, avea la activ peste 400 de ore de zbor, din care aproximativ 250 pe MiG-21, potrivit Ministerului Apărării. Florin Rotaru era căsătorit şi avea doi copii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Este un sfant!Astfel de oameni de jertfa mai pot schimba ceva in tara asta.Oamenii simpli ne pot salva,nu arhiereii!

    1. Valoarea cuiva nu sta in functia pe care o indeplineste ci in calitatea sa de Om, modul vrednic in care se achita de indatoriri acolo unde l-a asezat Bunul Dumnezeu, fie ca e preot si pastoreste suflete sau militar aparand fiinta nationala si jerfindu-se pentru ea. Avem nevoie si de unii si de ceilalti. Dumenzeu sa il odihneasca in pace!

  2. Poate exageram putin cu ideea de “sfant”. In afara de faptul ca nu stim ce fel de viata ducea (curata sau nu), mai exista si PORUNCA INTAIA SI A DOUA din care intelegem ca nu noi alegem pe cei sfinti si nu noi ii numim si mai ales nu ne inchinam lor ci doar lui Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button