X

Salvati Bibliile, Scrierile Sfintilor Parinti si Cartile de Aur

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am primit pe e-mail:

 

Vă trimit linkuri de descărcare a mai multor cărți de cult pe care le-am acumulat pe parcurs. 

Dat fiind riscul destul de apropiat de lipsă de tipărire a cărților nemodificate, recomand să le păstrați pe acestea și să le răspîndiți la cît mai mulți interesați.

Expiră în 7 zile. Ocupă pînă la 5 GB. Ediții diferite.
Minei – https://we.tl/3X1EuwkOOo și  https://we.tl/Ld3zqMgljH

Penticostar, Triod, Octoih, Liturghier, etc. – https://we.tl/SRixU2UBv5

Doamne ajută!

 

Rog parintii sa-si arunce ochii peste ele si sa ne spuna daca sunt ok.

Oricum, salvati Bibliile si Scrierile Sfintilor Parinti, caci pentru ele se pregateste ceva similar cu scenariul din „Fahrenheit 451” de Ray Bradbury.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. Multumim frumos, Doamne ajuta!

    Detin si eu o baza de date cu 40gb carti ortodoxe in format electronic, ma ofer sa o pun la dispozitie daca cineva imi cere.

    Mai mult ca sigur trebuie refiltrata, dar in principiu cred ca e utila.

    Genul acesta de baze de date, ar fi recomandat sa fie pastrate pe un suport extern calculatorului, deoarece nu stim cand actualul sistem informatic va cadea, ca urmare a infectarii cu un malware cu efect intarziat. Probabil.

    Referitor la filmul Fahrenheit 451, e similar cu Equilibrium (2002):

    https://youtu.be/raleKODYeg0

  2. Dupa download nu pot deschide Mineiele. Celelalte carti (Penticostal, Triod, etc) sunt ok. Eu posed un iMac si sunt cam incepator.

    COSMIN, te rog frumos sa-mi trimiti intr-un fel baza ta de date cu cele 40gb. Multumesc cu Doamne ajuta.

  3. Dragilor,
    Vad ca sunteti priceputi la calculatoare, la informatica in general. Salvati si stocati tot ce se poate din cartile bisericesti. Urmeaza o perioada cand acestea vor fi falsificate cu nerusinare, apoi vor fi scoase cu totul din biserici. Vor fi inlocuite cu alte carti din care vor scoate Preasfantul nume al lui Dumnezeu si-l vor inlocui cu numele blestematului antihrist. Nu putem lasa sa se risipeasca tezaurul Sfintei Ortodoxii. Va indatorez in fata lui Dumnezeu sa faceti lucrul acesta. Dumnezeu va primi si va socoti stradaniile voastre la mantuire. Binecuvantarea Lui peste voi.

  4. buna ziua, ieri aparea un link pt download carti ortodoxe, vad ca numai apare acum la comentarii, il mai puteti trimite odata, daca nu se poate public trimiteti-l pe [email protected], Doamne ajuta!

  5. Doamne ajuta!Va rog daca poate cineva sa reafiseze sau daca nu se poate public să se trimita link-ul cu baza date de 40gb care cuprind cărți ortodoxe,la adresa de email: [email protected] ? Vă mulțumesc foarte mult și Doamne ajuta încă odata!

  6. Doamne ajuta!Va rog frumos se mai poate afișa încă o dată link-ul cu baze de date de cărți ortodoxe de 40gb?Va mulțumesc!Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE