X

40 de școli gimnaziale din Anglia interzic fetelor să poarte fuste, pentru a se adapta la studenții transgender

de null

40 schools in England ban girls from wearing skirts to accommodate transgender students

40 de școli gimnaziale din Anglia interzic fetelor să poarte fuste, pentru a se adapta la studenții transgender

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aproximativ 40 de școli secundare din Anglia au interzis fetelor să mai poarte fuste la școală, la o lună după ce o școală din Oxfordshire a recomandat băieților de aici să poarte fuste pentru a face față temperaturilor în creștere.

Potrivit Sunday Times, școlile optează pentru uniforme neutre din punct de vedere al genului pentru a-i include pe studenți transgender, în timp ce alții se consultă privind interdicția.

Școala gimnazială Priory din Lewes, East Sussex, a impus o interdicție asupra fustelor și a cerut elevelor să vină doar cu pantaloni în încercarea de a se adapta elevilor transgender, după ce aceștia au întrebat de ce fetele și băieții trebuie să poarte haine diferite.

Directorul corpului profesoral, Tony Smith, a declarat în septembrie: ”Avem un număr mic, dar în creștere, de elevi transgender și, prin urmare, este important pentru ei să aibă aceeași uniformă”.

Dar feministele s-au plâns că interzicerea completă a fustelor în favoarea uniformei neutre din punct de vedere al genului nu este răspunsul la numărul tot mai mare de elevi transgender, argumentând că ar trebui să li se ofere copiilor posibilitatea de a alege.

Renumita feministă, autoare americană și fostă consilieră a lui Bill Clinton, Naomi Wolf, a declarat: ”Cred că moda toată lumea doar-în-pantaloni este o direcție proastă – dacă nu veți oferi și opțiunea toată lumea doar-în-fuste. Cred că dacă tuturor le este oferită opțiunea atât pentru fuste, cât și pentru pantaloni, fiecare își găsește varianta care i se potrivește”.

Liceul Copleston, din Ipswich, a pus fustele pe o listă de articole inadmisibile, alături de ”blugi mulați și piercinguri faciale”. În Ipswich, un total de opt școli gimnaziale interzic fustele, ceea ce înseamnă că majoritatea elevilor de sex feminin din oraș frecventează școli ”doar-în-pantaloni”.

La liceul Woodhey, din Bury, fustele au fost clasificate ca fiind ”nedemne și deranjante” pentru personal și vizitatori atunci când fetele stau pe podea pentru a lua parte la cursuri de teatru.

 

Jur că majoritatea oamenilor se uită la @GMB cu sunetul oprit. Nu vreau să ”interzic fusta”, pur și simplu sprijin școlile care au luat decizia de a-și uniformiza uniforma, făcând ca uniforma să fie doar-în-pantaloni, pentru toată lumea. În afara școlii, purtați orice doriți.

— Natasha Devon MBE (@_NatashaDevon), 3 iulie 2018

 

Doar ce am citit că școlile interzic fustele pentru a încuraja o uniformă neutră din punct de vedere al genului. Îmi pare rău, dar asta le împiedică pe fete să fie fete. Asta nu e neutralitate, ci este o interdicție a identității. Ridicol al naibii. Cum de a ajuns societatea britanică în acest punct?

— Sarie Weaving (@Sweavie), 2 iulie 2018

 

Nu văd de ce trebuie să interzică fustele în școli. Înțeleg că vrem să includem copii transgender și așa ar și trebui. În școala mea a existat întotdeauna posibilitatea de alegere, dacă vrem să purtăm o fustă sau nu și nimeni nu ar fi gândit nimic dacă cineva ar fi purtat pantaloni peste o fustă. #GMB

— laura (@PopcornDonuts) 3 iulie 2018

 

A apărut o reacție în unele școli, care se luptă pentru a salva fusta. Elevii de la liceul Philips, din Bury, au adunat sute de semnătari la petiția lor apărută ca reacție la planurile de a face pantalonii obligatorii pentru băieți și fete, începând cu anul viitor.

Aceștia susțin că interzicerea fustelor înseamnă ”sexualizarea” corpurilor elevilor. Elevii de sex feminin de la școală susțin, de asemenea, că se simt mai încrezătoare în fuste și că dacă le obligă să poarte pantaloni, aceasta ar putea ”dăuna sănătății noastre mintale”. Petiția afirmă: ”Dacă un profesor crede că este ‘prea sexual’ să vadă piciorul unui copil”, atunci ”ar trebui să fie concediat imediat pentru abatere gravă”.

Diane Burdaky, părintele unui elev la liceul Philips High, a declarat pentru RT că nu a existat niciun proces de consultare și că copiii nu au dorit să poarte pantaloni tot timpul.

Ea a spus: ”Am fost foarte șocată, nu a fost nicio consultare cu niciun parinte sau elev. Nu a existat nicio explicatie pentru interdictie. Nu ni s-a precizat nici un motiv. Ceea ce știu însă este că elevii nu doresc să poarte pantaloni la școală tot timpul.

Cele mai recente furori privind fusta în școală urmează sfaturilor pe o școală din Oxfordshire le dă elevilor săi, spunându-le că pot să se alăture colegelor de sex feminin, îmbrăcând fusta școlară, dacă găsesc pantalonii prea calzi și inconfortabili.

Sfatul acordat de școala gimnazialp Chiltern Edge a venit după ce școala a introdus o politică ”mai formală” privind uniforma, la începutul anului școlar, care stipula că în îmbrăcămitea studenților pot fi ori pantalonii, ori fusta.

Popularitatea crescândă a adoptării unor uniforme neutre din punct de vedere al genului a crescut în școlile din Marea Britanie, de la introducerea Legii Egalității în 2010. În conformitate cu prevederile sale, legea transferă școlilor obligația de a proteja elevii transgender de discriminare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Dar elevii transgender, care din baieti vor sa devina fete, CU CE SE IMBRACA? Ei nu poarta fuste, ca sa se simta mai “femei”?! Ce logica au astia (daca se poate pune problema de asa ceva)??

    Alta intrebare: scotienii au voie cu fuste? La ei e port traditional… Sau transgenderii scotieni se ofenseaza de fuste?!

    DAR DACA TRANSGENDERII SE OFENSEAZA DE PANTALONI?!

    Concluzia: cand incercam sa luam locul lui Dumnezeu si sa facem noi “schimbari”, reusim doar sa aratam cat suntem de PROSTI, facandu-ne de ras!!

  2. @X
    Cind incercam sa ne punem intrebari legate de acest subiect si sa avem pretentia sa gasim si raspunsuri am pornit pe un drum gresit. E clar ca nu vom avea nici o logica de la minti de mult plecate cu sorcova,

    Occidentul pute de corectitudine politica , de limbaj de lemn si de uscarea creierelor. Oamenii aia din cauza traiului mai bun au ajuns sa le fie lene sa gindeasca si sa nu mai fie vigilenti la tot ceea ce statul neomarxist le pregateste.

    Azi ma gindeam cum pot deveni cipurile obligatorii in cel mai scurt timp. Totul a pornit de la o intimplare banala : pantofii de securitate. Intr-o zi au devenit obligatorii pe anumite zone insa oamenii cu exces de zel au inceput sa ii ceara si daca treci in imediata vecinatate a zonei. Chiar cineva s-a infuriat intrebind daca mai lucreaza cineva sau toti stau la pinda sa vineze pantofi. Asa si cu cipul, intr-o zi o sa se uite pe strada cei putini cu cip si o sa te reclame ca nu ai cip , o sa te acuze si o sa alerge dupa tine

    In mintea nebunului si cele drepte se strimba!

  3. Omul a avut dintotdeauna libertatea de a alege între bine și rău. Altfel cum s-ar mai mântui oamenii dacă ar fi forțați să facă binele sau răul. Așa că păcatele sunt numai ale noastre și suntem responsabili pentru tot ceea ce facem. Își fac unii degeaba iluzii că la Judecată Dumnezeu va fii blând cu ei pentru că ”merită”. Atunci Dumnezeu va judeca după dreptate. Așa și cu cipurile, nu le vor pune cu forța, ci omul va trebui liber să aleagă dacă le primește sau nu. Tatăl minciunii vrea și el asta, pentru astfel nu va mai exista cale de întoarcere, și își vor pierde pentru totdeauna mântuirea.

  4. Atunci de ce se fac presiuni pentru ca oamenii sa se vaccineze? De ce se dau legi si se fac OBLIGATORII? De ce se creaza isterii printre oameni cum ca “oamenii nevaccinati pun in pericol pe cei vaccinati” (ca si cum aia s-au vaccinat degeaba si cu tot cu vaccinul care ii “protejeaza” ei vor muri)? DE CE? De ce nu ne lasa sa alegem liber? Doar avem liberul arbitru… Evident: sunt la mijloc interese financiare… Dar nu la fel si cu cipurile? Nu vor fi (sunt) la mijloc alte interese, de alta natura? Si apoi, satana nu prea mai are timp… Se apropie judecata si revenirea Domnului (ca sa judece vii si mortii). Deci satana nu mai are timp sa-i amageasca pe toti, sa-i pacaleasca… si va trebui ca unora dintre ei/dintre noi sa le/ne IMPUNA CU FORTA cipul! Iar cei care tot nu vor vrea, vor fi prigoniti si vanati ca animalele salbatice! Nadejdea noastra, a celor care vom alege sa fugim si sa fim vanati, ESTE DUMNEZEU, care nu-i va lasa sa ne prinda, DUMNEZEU care nu-i va lasa sa ne puna implanturile cu cip impotriva vointei noastre!

    Pana la implanturi cu cip, asteptam sa inceapa prigoana… Cine crede in Dumnezeu si se marturiseste crestin sa fie declarat “inamic public”, inchis prin puscarii, condamnat poate chiar la moarte etc. Scrie tocmai in Biblie (Matei 24). Fratele va vinde pe frate, tatal pe fiu, fiul pe tata etc. (toti crezand ca fac binele, culmea)

    Dar ce bine ar fi ca satana (si sistemul lui) sa respecte liberul arbitru al omului si sa nu ne oblige cu nimic!… Din pacate nu e deloc asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button