X

”Unionistul” Andrei Năstase se DEZICE de România la televiziunea rusă

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Andrei Năstase, care a câștigat alegerile pentru Primăria Chișinău și a pierdut apoi alegerile la masa verde, a declarat într-o intervenție video la postul de televiziune rusesc Rain că afirmațiile conform cărora intenționează să dea start unirii cu România sunt sunt  ”aiureli”, transmite deschide. md.

”Nu este adevărat”, a precizat Năstase care a fost susținut la Primăria Chișinău de la București de PNL, USR și partidul lui Dacian Cioloș.

Moderatorul TVRain: Dvs. spuneți că Dodon este un politician pro-rus. Dar despre dvs. înşivă se spune că sunteți un politician pro-român care, după ce va veni la putere, va da start Unirii Republicii Moldova cu România.

NăstaseAiureli! Nu este adevărat! Dodon mă prezintă la Moscova ca pe un politician pro-român și pro-american, iar ăsta (Plahotniuc – n.red) la un post de televiziune afirmă că sunt mâna Moscovei, la altul, că aş fi un spion român și ş.a.m.d. Trebuie să știți că îmi iubesc țara: m-am născut aici și vreau ca R. Moldova să devină un stat european, cu o justiție funcțională, stat în care să avem dreptul la vot și la informare. Vreau ca să trăim toți în prietenie aici, deoarece noi suntem o societate multiculturală. Eu întotdeauna am i-am chemat pe toți oamenii care trăiesc în Moldova la unire între ei. M-am adresat și rușilor, ucrainenilor, găgăuzilor: pe toți i-am chemat la unitate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. AN n-a fost niciodata unionist.Nu inteleg cauza,dar presa din Romania l-a promovat ca unionist.Adevaratii unionisti nu prea sunt agreati nici de presa romana,nici de partidele politice.

  2. dupa ce a fost lovit de despartirea de iubita sa (cu care se intrecea in promovari de “libertati” de toate felurile), postand pe atunci un neasteptat mesaj cu ceva valente spirituale – era in suferinta (cel mai bun pedagog) si “in doliu”, iata ca la scurt timp Remus Cernea ne si paraseste. Ne asigura ca va sluji “intregii omeniri”. Dar ce tara si-a ales.., nu de colea… . Dar cu cine se va bate el acolo pt “drepturi” cand aia sunt deja legato fedeles cu tot felul de “drepturi” ..?

    http://m.mediafax.ro/politic/remus-cernea-se-muta-in-finlanda-voi-actiona-pentru-intreaga-umanitate-nu-doar-o-tara-17333528

    1. Poate că ar trebui să ne rugăm pentru el. Păcat de inteligența lui. Nu-l judec, dar din câte am putut înțelege până acum, și-a folosit talantul dat de Dumnezeu împotriva lui Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button