X

România și Grecia: inundații catastrofale. Rusia: cea mai caldă lună iunie din ultimii 30 de ani. Ipoteză: Rusia a provocat furtunile din România și Grecia ca să aibă soare la Campionatul Mondial

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De mai bine de o săptămână inundațiile, provocate de ploile abundente dar și de tăierile masive de păduri, fac ravagii în mai multe județe din România. Situația e și mai tragică în Grecia. În tot acest timp, putem vedea cum în Rusia meciurile de fotbal se desfășoară nestingherit, ba mai mult, se anunță că este cea mai călduroasă lună iunie din ultimii 30 de ani. Dacă ne gândim că niște ploi puternice ar reduce drastic veniturile încasate de ruși de pe urma meciurilor de fotbal, atunci credem că ipoteza de mai jos este foarte valabilă.

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu a sugerat într-o postare pe Facebook că Rusia ar fi influențat clima pentru a-și asigura vreme frumoasă pe durata Campionatului Mondial de Fotbal, iar furtunile din România, Grecia și Bulgaria ar fi consecința acestor influențe. Pașcu a fost aprobat de cosmonautul Dumitru Prunariu printr-un comentariu la postarea inițială.

”A observat cineva că, de două săptămâni de când a început Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, în timp ce în jur, mă refer la noi, la bulgari și la greci avem numai ploaie și furtuni? Doua săptămâni – și vor urma încă două, până la sfârșitul Cupei – Rusia se află încontinuu într-o zona de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur într-o zona de presiune joasa”, a scris Pașcu pe Facebook, încheind ironic: ”Sunt convins ca este vorba exclusiv de efectele încălzirii globale … ”.

El a fost aprobat imediat de Prunariu, singurul cosmonaut român, care a relatat o întâmplare din 1980:

”Ce frumos și nevinovat gândești, Puiu dragă. Îmi amintesc când la Moscova în 1980 a fost Olimpiada și era o vreme ploioasă, cu jumătate de ora înainte de deschiderea oficiala deasupra stadionului moscovit s-a făcut senin și așa a ținut până după terminarea ceremoniei. Eram acolo în pregătire pentru zborul cosmic. Rușii s-au lăudat atunci cu tehnologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii”.

Imediat a venit replica europarlamentarului Ioan Mircea Pașcu, în total acord cu Prunariu: ”Tot timpul am avut în minte situația aceea”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. O altă ipoteză- ar fii că România și Grecia (care a fost și țară organizatoare) au participat la adunarea din Creta, și Rusia nu.

  2. Asa cred si eu. Controleaza ei cumva o parte a vremii, dar nu pot detine controlul total, pe de alta parte nici nu-i intereseaza. Cert e faptul ca un plus intr-o parte reprezinta un minus in alta parte.
    O alta ipoteza personala este cea legata de divinitate: Grecia adoptind acum citiva ani parteneriatul civil dintre bulangii, iar anul acesta legalizind si adoptia de copii pentru aceste aceste ‘cupluri’ scelerate. Pedeapsa si atentionarea divina este un prim pas spre trezirea pacatosului.

  3. Avioanele care șpreiază la greu chemtrails pe cerul României(și în toată Europa) NU sunt rusești,HAARP-ul care bântuie peste Europa(urmăriți aici mai mult timp: https://en.sat24.com/en)nu cred că are vreo legătură cu rușii…Peste câteva zile,dacă ajunge temperatura la București,să zicem,la 40 grade plus,apare cineva și zice că rușii sunt de vină…

  4. Ideea nu-i gresita.
    E ca in bancul cu Ivan de la radio erevan.
    E adevarat ca Ivan a castigat o masina.Da. Dar nu o masina ci o bicicleta si nu a castigat ci a pierdut.
    Cred ca nu rusii dau cu harpu, ci ei doar se apara de cicloanele trimise spre ei, ca nu de prin rusia se formeaza formatiunile de nori ci prin mediterana.

  5. Pascu si Prunariu au uitat sa spuna ca in timp ce in Moscova a aparut soarele in afara ei ploua. Rusii n-au facut atunci nici un secret din faptul ca au folosit o substanta pe baza de saruri ce contineau si argint pentru imprastierea norilor. O solutie scumpa dar care merita cheltuiala pentru ca olimpiada era o buna ocazie de a-si etala puterea si de a impresiona.

    Este aberant sa credem ca rusii s-ar lipsi de ploaie 3 saptamani pe un teritoriu imens de dragul a ce …? Poate ca au puterea de a influenta vremea si a duce un razboi climatic dar nu vad rostul. Pierderile din agricultura ar fi imense cu seceta in aceasta perioada. Si asta in situatia in care au deja de 40 de ani solutia sa actioneze local ca sa indeparteze norii.

    Sa nu uitam ca in urma cu 2 saptamani Moldova si sudul se plangeau de seceta. Porumbul era aproape compromis daca nu ploua. Acum a plouat mai mult decat era necesar dar daca nu ploua era si mai rau. Au fost inundatii locale insa departe de a fi o tragedie la nivel national. Sigur ca daca vezi 20 de min la televizor cateva reportaje ai impresia ca vine sfarsitul lumii dar realitatea arata altfel.

    Pascu este un atlantist convins si nu a ratat ocazia de a-i mai demoniza putin pe rusi. Sigur ca se descalifica ca persoana prin aberatiile spuse dar cui ii mai pasa de asta atat timp cat sunt atitia prosti care-l cred?

    Sa ne uitam mai degraba la pacatele noastre dupa cum bine spune cineva mai sus si sa-I multumim lui Dumnezeu pentru toate.

  6. Mda. S-a folosit de ocazie nu doar ca sa arunce o sageata spre rusi, dar si ca sa oculteze ce se intampla de atatia ani in Romania. Sa nu cumva sa iasa romanii din hipnoza si sa observe avioanele care trag toata ziua dungi pe cerul Romaniei si care cu siguranta nu sunt avioane rusesti. Asta e o piesa a puzzle-ului care trebuie neaparat sa ramana in continuare neobservata, pentru ca e extrem de importanta pentru planurile lor, inclusiv cel de intoxicare a populatiei cu reziduurile toxice ale occidentului, care la noi se numesc “biocide” si a caror folosire este de minune justificata de vremea rea, care duce la inmultirea tantarilor purtatori de bau-baul Zika etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button