X

Părintele Ioan Ungureanu primește un nou termen în procesul de evacuare

de teolog Mihai-Silviu Chirilă
în stanga, în camașă, consilierul preot A. Giosanu; în dreapta, preotul ecumenist Constantin Bolohan

Judecătoria Botoșani a dat un nou termen în procesul intentat de mitropolitul ecumenist Teofan împotriva preotului mărturisitor Ioan Ungureanu, în care MMB cere evacuarea în procedură de urgență a preotului care refuză pomenirea episcopului ecumenist, semnatar al documentelor eretice din Creta.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În sediul Judecătoriei au fost prezenți peste 50 de credincioși care îl susțin pe părintele Ioan și doar doi sprijinitori ai preotului Constantin Bolohan, pretins reprezentant al Parohiei Orășeni, necunoscut parohienilor și necunoscător al niciunuia dintre ei. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 8 august.

Văzându-l pe preotul Constantin Bolohan încercând să convingă justiția să îl impună cu forța statului paroh într-o parohie clădită de la zero de către preotul Ioan Ungureanu, impresia este ca mitropolitul Teofan dorește sa lichideze singura parohie din țara care se opune ecumenismului, fara nicio preocupare fața de faptul ca majoritatea credincioșilor vor un paroh ne-ecumenist și au un drept consemnat canonic de a accepta sau respinge pe preotul paroh trimis de ierarhie.

Părintele Ioan mulțumește tuturor celor care s-au rugat pentru parohia sfinției sale. Slava bunului Dumnezeu și sfinților Săi apostoli, care au fost și astăzi alături de mărturisitorii ortodocși din Orășeni!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Slava lui Dumnezeu pentru toate!

    Slava si cinstire aducem Sfintilor Apostoli Petru si Pavel,ca inca Parohia Schit Oraseni,condusa cu dragoste jertfelnica de multincercatul si iubitul Parinte Ioan Ungureanu,inca nu a cazut in mainile prigonitorilor sai.Poate ca si de acum inainte ,dupa slavita voie a Atotmilostivului Domn Iisus Hristos,acest bastion al luptei anti-ecumeniste,infrumusetat si cladit cu truda de Parintele Ioan Ungureanu ,impreuna cu turma sfintiei Sale,drept maritori crestini ortodocsi care si-au adunat in ceruri comoara nesticacioasa,va rezista si apartine de drept celor care au tmuncit cu ravna pentru acest sfant lacas,odor nepretuit al ortodocsilor antiecumenisti.
    Vrednici sunt!

  2. Va mulțumesc că ne țineți la curent cu una din cele mai mari bătălii din ultima sută de ani care se dă între reprezentanții lui Dumnezeu și reprezentanții lui satan;sper ca judecătorii să vadă Adevărul,sa înțeleagă că aceasta judecată nu este una comuna,una de zi cu zi;ea implica ceva mult mai complex,ceva cu consecințe extraordinare care se vor revarsa si în viitorul îndepărtat asupra poporului roman

  3. Slava Domnului!
    Multa putere parintelui Ioan Ungureanu in lupta antiecumenista! Multa sanatate si putere si ajutor de la Mantuirorul nostru enoriasilor din Oraseni care il sustin pe parintele lor drag! Dumnezeu sa le rasplateasca dragostea lor pentru adevar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button