X

Eruptia vulcanului Agung din Indonezia a dus la blocarea Aeroportului din Bali. De ce ACTIVITATEA VULCANICA S-A INTENSIFICAT PE INTREG PAMANTUL?

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mii de turişti au rămas blocaţi vineri pe aeroportul internaţional din Bali, care a fost închis din cauza unui nor dens de cenuşă format în urma erupţiei vulcanului Agung de pe această insulă, principala destinaţie turistică a Indoneziei, au anunţat autorităţile locale, citate de AFP. 

Ţinând cont de pericolele generate pentru traficul aerian de cenuşa vulcanică proiectată de vulcanul Agung la o altitudine de aproximativ 2.000 de metri, aeroportul Ngurah Rai a fost închis vineri la ora locală 03.00 (joi, ora 19.00 GMT) şi va rămâne închis cel puţin până la ora locală 19.00 (12.00 GMT), au precizat autorităţile indoneziene.

Această situaţie a determinat anularea a 446 de zboruri interne şi internaţionale spre şi dinspre Bali. O eventuală prelungire a închiderii aeroportului dincolo de ora locală 19.00 va fi examinată în cursul zilei de vineri, a precizat un purtător de cuvânt al aeroportului, Yanus Suprayogi.

Aproximativ 75.000 de pasageri sunt afectaţi. Mii de turişti au rămas astfel blocaţi pe aeroport sau în hotelurile de pe insulă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Dar despre clima de la noi vs Rusia? Intr-adevar, si eu m-am intrebat cum de la inceputul campionatului din intreaga Rusie am vazut doar o seara de ploaie. In rest, de paradis. Iar la noi parca vine toamna…, sau clima din stepa de nord a vecinului nostru ..

    sunt convins insa ca in cca 2 saptamani, dupa finala, o sa rasara si la noi soarele definitiv. Si sa vezi canicula…, aia normala pt timpul asta.

    http://www.romaniatv.net/mobi/europarlamentarul-ioan-mircea-pascu-ipoteza-socanta-pentru-furtunile-din-romania-rusia-ar-fi-implicata-in-producerea-lor_427673.html#ixzz5JoJhyYEn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button