X

Am schimbat prefixul

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astfel am intrat in randul babalacilor. 

Si ma simt precum un gladiator batran ce vrea reactia tribunelor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

29 comentarii

  1. Slava Domnului pentru toate! Si eu peste trei zile, tot cu ajutorul lui Dumnezeu. Dar cu o decada mai putin, cred.

    spor in cele de folos si sanatate inainte de toate! Intrat pe celalalt versant (numaratoarea inversa) de acum o sa curga numai intelepciune … :)

  2. T I M P U L
    StareÅ£ul Gavriil Aghioritul- Sfanta Manastire Cutlumus spune asa: “Unul dintre bunurile cele mai pretioase pe care Dumnezeu le-a daruit omului este timpul. Timpul se aseamana cu un adevarat razboi de tesut, ale carui ite sunt zilele si ale carui noduri sunt secundele. Daca ne pierdem averea, este posibil s-o refacem, daca ne pierdem sanatatea, cu ajutorul lui Dumnezeu si al medicilor este posibil s-o aflam, dar timpul pe care l-am pierdut, acela s-a dus pentru totdeauna. AÅŸa cum orice bobita de aur este pretioasa, la fel si orice clipa. Timpul este sfatuitorul cel mai intelept si invatatorul cel mai iscusit. Cel care il cheltuieste in zadar nu stie valoarea vietii”. Asadar: “Toata viata noastra lui Hristos Dumnezeu sa o dam!” Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze. Amin!

  3. La mulți ani sănătoși! Dumnezeu să te binecuvânteze și să te răsplătească! Mulțumim pentru tot ceea ce faci!

  4. Nustiu dacar fi deajuns un multumesc dar prin intermediul dumnevoastra am aflat multe.Ieram mai ieri unul care dormeam in “ghete”.Sa ne traiti, multa sanatate si Dumnezeu sa va pazeasca de toti vrajmasii vazuti si nevazuti.Multumim mult pentru munca si efortul depus pentru oameni.LA MULTI ANI.

  5. Va doresc să schimbați cât mai multe prefixe;totodată să vă continuați cat mai mult munca asta grea prin care sper sa treziți românii din letargia care a pus stapanire pe România și luminarea reprezentanților Bisericii(în special a preoților,maicilor si monahilor)care au luat o pe drumul ușor,cel al pomenirii mai marilor ce au acceptat sinodul cretin,penibil si de neînțeles din Creta

  6. Din pacate, timpul trece pentru toata lumea la fel pe pamant. Parca ieri eram copii, iar azi schimbam prefixul. Important e sa lasam ceva dupa noi bun sa simtim ca anii nu au trecut in zadar. Mai greu e cu cei care nu au copii si se simt nerealizati. Tu esti un om realizat din toate punctele de vedere. Iar mai ales, faptul ca tu ai schimbat convingeri, poate chiar ateiste si prin asta s-au apropiat de biserica, de Dumnezeu, le-ai facut binele suprem. Traim timpuri in care barbati si femei traiesc in promiscuitate, fiind indoctrinati ca asta e normalul, sa nu iti asumi responsabilitati, sa iti fie tie cat mai comod, nu conteaza ca te folosesti de oameni. Esti o raza de lumina care razbate acest intuneric al vremurilor noastre. Ai trezit pe multi care dormeau si se afundau in pacat, iar ca sa traiesti pe pamant ca la sfarsit sa fii hrana iadului, e dureros, ce poate fi mai rau?
    La multi ani cu multa sanatate si putere de la Dumnezeu!

  7. La multi ani ! Sa fiti sanatos sa puteti continua munca deosebita de informare a celor ce nu vor sa mai doarma in papuci! Doamne ajuta!

  8. LA MULTI ANI! LUMINA,INTELEPCIUNEA,CREDINTA,NADEJDEA,SI DRAGOSTRA DE DUMNEZEU SI DE APROAPELE,SA-TI CALAUZEASCA VIATA!PACEA DOMNULUI FIE CU TINE1

  9. la multi ani fratie! eu am fost operat pe cord aci in Spania si deocamdata am scapat de problemele de sanatate (cu ajutorul Bunului Dumnezeu). patronul, om cu carte de altfel (prieten cu mine din copilarie dar din pacate ateu)o vrut sa imi faca cont bancar si acte cu chip (am refuzat categoric) multumita Bunului Dumnezeu a inteles situatiunea (dupa acuzele de rigoare…stiti voi care nu reiau..). sper sa ne intalnim cu totii cand o vrea Domnul intr o buna zi

  10. La Mulți Ani cu sănătate și ajutor de la Dumnezeu! Până la urmă, vârsta e doar un număr :)

  11. la multi ani!!! multumesc pentru tot ceea ce faci. Dumnezeu sa te rasplateasca pentru curajul si lupta ta neincetata. si cate ar mai fi de spus.. ma bucur cand postezi si cate ceva despre tine. Doamne ajuta si mantuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button