X

Israelul a fost ATACAT din Siria: S-a replicat cu o rachetă Patriot

de null
Wisla Patriot
Armata israeliană a lansat o rachetă de tip Patriot spre o dronă militară care încerca să pătrundă în spaţiul aerian al Israelului venind din Siria, informează site-ul Ynetnews.com.Incidentul a avut loc duminică, într-o zonă a regiunii Înălţimile Golan aflată sub control israelian, scrie mediafax.ro.

Drona militară nu a fost lovită de rachetă, dar şi-a schimbat direcţia, revenind în Siria. “Sistemul antiaerian israelian a identificat ameninţarea înainte de a pătrunde în spaţiul aerian israelian. Armata israeliană nu va permite încălcarea spaţiului aerian şi va contracara orice tentativă de vătămare a cetăţenilor”, a declarat un purtător de cuvânt militar israelian.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un comandant militar sirian a declarat pentru agenţia de presă Reuters că avionul fără pilot era utilizat la operaţiuni din Siria, unde are loc război civil. “Drona este folosită pentru operaţiuni militare antiinsurgente”, a explicat un comandant al forţelor subordonate Administraţiei Bashar al-Assad.

Armata siriană este ajutată de miliţii islamiste finanţate de Iran în luptele cu insurgenţi din zona Quneitra, în apropierea frontierei cu Israelul, a declarat, la rândul său, un oficial din cadrul serviciilor secrete occidentale.

În noiembrie 2017, armata israeliană a lansat o rachetă Patriot spre o dronă care pătrunsese deja în spaţiul aerian israelian, în regiunea Înălţimile Golan.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Buna ziua, saccsiv, ti-am scris de urgenta pentru ca as avea nevoie de ajutor pentru a ajuta un sarman om din Italia, confuz, pentru a se intoarce la ortodoxie. Numele lui de mirean este Marco, iar situatia lui este una incurcata. Provine dintr-o familie de atei si acum cativa ani a dat peste o biserica ortodoxa si s-a convertit. A vrut sa ajunga preot acolo in Italia, insa preotii ortodocsi si rusi si romani sunt prea etnofiletisti si au si cerut o suma mare de bani, daca nu ma insel, asa ca a ajuns la schismatici, la lipoveni, la stilisti, care au si ei o biserica acolo in zona aia. Am tot vorbit cu el sa renunte la preotie, sa devina macar canonic, insa nu vrea. Mi-a zis ca a vorbit cu cei din BOR si i-au cerut 10 000 de euro ca sa il faca preot canonic, iar el nu are atatia bani. Este depresiv de cand l-a parasit iubita romanca in fata altarului cand urmau sa se casatoreasca si lucreaza la McDonalds ca sa se intretina. Mi-a zis acum recent ca vrea sa vina in Romania si apoi sa ia autobuzul spre Slatioara ca sa se faca preot aici si am zis ca nu il pot lasa. Asa ca m-am gandit ca voi l-ati putea ajuta si sa il ducem pe Marco sa vorbeasca cu IPS Loghin ca sa il ajute. Am vorbit cu Marco si el mi-a zis ca a mai fost pe la vladica Loghin anul trecut, dar ca era postul mare si ca Loghin era ocupat asa ca nu a apucat sa vorbeasca cu Sfintia Sa. Va rog frumos sa ma ajutati sa il ajutam pe acest om ca sa se intoarca la Hristos. Va rog sa vorbiti cu IPS Loghin sa vedem ce zice despre acest caz si ce ar putea fi facut. Eventual, daca vreti, puteti sa si postati pe site sa vedeti daca mai poate ajuta careva. Va dau profilul dumnealui de Facebook si va trimit niste screenShot-uri din discutia cu el ca sa vedeti si dvs ce am discutat cu el.
    https://www.facebook.com/marco.mannino3
    DOAMNE AJUTA!

  2. Imi place de voi si incerc sa ajut cat pot. Dar uneori sunteti prea naivi.
    Cine naiba “a atacat” izrahellu? Pai Golan e teritoriu Sirian ocupat, nu e izrahell. Ca au tras aia nu stiu cate rachete si ca “i-a atacat” nu stiu cine ie doar circ. Rahatii astia nu mai stiu ce sa inveteze ca sa ma faca izrahellul mare. Macelaresc palestinienii in gaza exact cum a fost in ghetoul de la vashovia dar ei proclama ca vai cat au suferit ei cu holocaustu. Apropo: rusii au murit 23 de milioane in al doilea raxboi, astia pentri aia 6 (discutabil) vor ca lumea sa le plateasca vesnic redeventa (au inventat ca cica se transmite genetic trauma, ca aia originali au cam crapat de batranete deja, trebuie sa ia si nepotii ceva )
    Si apropo de rezolutia unu cu retraasul trupelor ruse din Transnistria. Presstitute romaneasca sa cada pe spate cand dadeau stirea mai era un pic si le cumparau rusilor bilete sa plece maine. Nu am vazut aceasi efervescenta in presstitute media pe rezolutia ES-10/L.22 (cautati pe google) sau direct https://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_resolution_ES-10/L.22
    De ce o rezolutie onu este mai importanta decat alta? Ori onu a ajuns o caricatura pe care se pisa racketii mondiali cum vor si slugigile din colonii ca Romania doar executa?

    1. Stai linistit. Israelul N-A FOST ATACAT. Este doar un fake news facut de cei care rastalmacesc adevarul si vor sa legitimeze escaladarea conflictului. O forma aproape normala a stirii este aceasta: https://en.muraselon.com/2018/06/israel-fires-patriot-missile-at-drone-in-syria-video/

      [The Israel Defense Forces reported that they had fired a Patriot missile into Syrian airspace, targeting a drone approaching from Syria.

      “We will not allow violation of our aerial sovereignty,” the IDF stated.

      According to Haaretz newspaper, prior to the launch, residents of the Upper Galilee in northern Israel witnessed an explosion and a smoke trail they had supposedly seen in the sky.

      “A Patriot missile was launched at an unmanned aerial vehicle approaching from Syria. The drone turned away from the border as a result without being hit,” the IDF said in a press release.

      A video allegedly showing a smoke trail had later appeared on social media. However, the authenticity of the footage couldn’t be immediately confirmed.]

      In care se spune clar ca au tras cu o racheta Patriot intr-o drona din spatiul aerian sirian care se indrepta catre Israel. N-a fost lovita tinta iar drona si-a schimbat directia. Punct.

      De aici si pana la a spune ca Israelul a fost atacat este o distanta uriasa.

      Insa asta nu justifica cu nimic limbajul de mahala din ghiveciul mesajului de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button