X

ROMÂNIA periculos de PROSTĂNACĂ: Despre panica produsă într-un avion, după ce o mamă s-a urcat cu cei doi copii suspecți de varicelă

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Exista o Romanie a eroilor, exista o Romanie a lasilor si o Romanie a tradatorilor.  Dar exista si o Romanie a prostanacilor. Iata ce putem citi la Panică la bordul unei curse TAROM, după ce o mamă s-a urcat cu cei doi copii suspecţi de varicelă. Reacţia căpitanului aeronavei de pe Observator:

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc pe aeroportul din Timișoara, unde o mamă care s-a urcat într-o cursă TAROM către București cu cei doi copiii ai ei, suspecți de varicelă, a provocat panică printre călători.

Potrivit TVR, la îmbarcare, călătorii au observat că cei doi copii aveau bubițe roșii pe piele și au alertat însoțitorii de bord.

Rugată să părăsească avionul, femeia a refuzat.

Ulterior, căpitanul cursei Timișoara – București i-a cerut femeii să prezinte documente care să ateste că cei doi copii pot călători, însă mama nu avea astfel de documente.

Apoi, căpitanul a solicitat prezența medicului aeroportului, care, potrivit TVR, ar fi confirmat suspiciunea de varicelă și i-a recomandat mamei să părăsească aeronava.

Aceasta a refuzat din nou și a cerut la rândul ei să poată lua legătura cu medicul de familie.

Potrivit martorilor, în tot acest timp, pasagerii cursei aeriene au încercat să se distanțeze de mamă și de cei doi copii, strângându-se în partea din față și din spate a avionului.

„La un moment dat temperatura in avion devenise insuportabilă. La Timișoara era foarte cald, era un avion cu elice și nu pornise aerul condiționat. Comandantul a zis la un moment dat ca sunt 60 de grade in avion” a declarat pentru TVR un pasager care s-a aflat în aeronavă.

După o oră de negocieri, personalul aeronavei a reușit să o convingă pe femeie să coboare din avion, cursa către București plecând cu o întârziere de o oră și 5 minute.

Varicela, adica varsat de vant, celebra si foarte vechea boala a copilariei.

Este evident ca aproape toti pasagerii se aflau intr-una din urmatoarele doua cazuri:

–        Au avut varsat de vant in copilarie, deci acele bubite nu trebuiau sa-i sperie absolut deloc. Asta tine de o minima cultura generala pe care, cu doar o generatie in urma, o avea intreaga populatie a Romaniei.

–        Au fost vaccinati, deci iar n-ar fi trebuit sa-i sperie vreo bubita, caci doar asta spune propaganda: vaccinul te protejeaza.

Atunci, de ce panica? Cat de prostanac trebuie sa fii pentru a te panica de varicela?

Pe de alta parte, nu-i vorba doar despre prostie simpla, ci despre una extrem de periculoasa, caci au cerut ca mama si copiii sa fie debarcati. Daca il mai asculta mult pe Adrian Streinu Cercel vorbind despre gripa, maine cei asemenea habaucilor de mai sus il vor arunca din autobuz pe vreun nefericit pasager care stranuta, iar poimaine din bezna mintii unor parlamentari va iesi o lege cu lagare pentru te miri ce boli …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. “Daca il mai asculta mult pe Adrian Streinu Cercel vorbind despre gripa, maine cei asemenea habaucilor de mai sus il vor arunca din autobuz pe vreun nefericit pasager care stranuta, iar poimaine din bezna mintii unor parlamentari va iesi o lege cu lagare pentru te miri ce boli …”

    CORECTIE!! In 2010 chiar au batut o femeie in metrou pentru ca a stranuntat, iar la tembelizoare se tot spunea de “pandemie de gripa porcina” (aia care pana la urma s-a dovedit chiar si oficial ca a fost o teapa si un experiment ca sa vada cat de prosti suntem). Tot in 2010 am stranuntat si eu si se uita unu’ la mine in autobuz, cam ca tanti aia din poza de la articol (cu ochii bulbucati). Ma gandesc ca putin a lipsit sa nu fiu luat la bataie!! Bietul dobitoc (nu-l pot numi altfel) se gandea ca sigur o sa ia gripa porcina SI O SA MOARA SI APOI O SA DISPARA TOATA LUMEA (ca era pandemie) si o sa murim toti-toti!!

    Intre timp, o colega de servici care avea gripa porcina, a luat cateva pastile de aspirina si paracetamol si s-a vindecat! Este bine mersi si astazi, la 8 ani de zile dupa “pandemie”.

    Concluzia: prostia nu doare DAR ESTE PERICULOASA! Iar oamenii de obicei isi ‘menajeaza’ neuronii, sa nu-i oboseasca… si prefera sa creada ce le spune televizorul in loc sa stea sa cugete macar 1%!

    Oare ne asteapta vreo noua “pandemie” de varicela? SAU DE PROSTIE CRASA??

  2. Foarte tare traducerea articolului din romana in romana.

    E adevarat, acea prostie, e periculoasa, culmea acea specie de indivizi care s-au panicat, sunt oamenii din clasa mijlocie, care se pretind ca sunt cat de cat culti, informati, cu ceva studii la activ si cu maniere.

    Situatia poate fi interpretata ca un barometru ce oglindeste nivelul de imbecilizare al populatiei.

  3. Dacă legea vaccinării obligatorii va fi implementată,Sistemul ocult din Romania se va bucura extraordinar deoarece există si astfel de oameni;aceste persoane fac parte din prima categorie,categoria celor ce accepta fără să cârtească,fara sa se întrebe,fara să cerceteze dacă ceea ce fac,ce le impune sistemul este în regulă;a doua categorie este a celor ce si vor pune un semn de întrebare,vor cerceta, vor analiza,dar până la urmă,din cauza amenințărilor sistemului(închisoare,amenzi contravenționale s.a.),vor ceda;a treia categorie,categoria celor care sunt cei mai puțini vor duce lupta până la extrem;ei vor fi supuși celor mai meschine atacuri,vor fi supuși oprobriului public,dar,din fericire vor fi cei câștigați deoarece otrăvurile din vaccinuri vor sta departe de ei și de urmașii lor

    1. Nu cred ca mai e nevoie de o lege a vaccinarii obligatorii, decat eventual in scopul distragerii atentiei, pentru ca in acest moment putem fi cu totii vaccinati cu forta prin asa-zisele campanii de dezinsectie pe zone mari, care in curand vor avea loc in toata Romania, fiind acum testate in anumite zone, direct pe populatie, metodele cele mai eficiente de imprastiere de substante chimice toxice prin aerosoli. Exista articole stiintifice care confirma posibilitatea vaccinarii prin aerosoli. Si se pare ca au deja si instrumentele potrivite: tunurile ULV, care nebulizeaza solutii diverse in particule de cativa microni, care patrund chiar peste tot, pana si in casele care nu sunt inchise ermetic. Si au si variante de mare putere, care arunca substanta chimica sub forma de ceata la peste 10 metri inaltime, de unde se imprastie in jur si umple tot spatiul disponibil, asa ca nici un locsor nu poate scapa. Am vazut unul in actiune, langa Timisoara, si arata cam asa: https://www.pestcontrol-shop.ro/product/pulverizatoare-foggere/tifone-icat-generator-ulv/. Si dupa cum spuneam, nu am reusit sa fug nicaieri de pesticidul insuportabil de urat mirositor, nici macar in casa. Astea reprezinta varful armelor de atac in razboiul chimic impotriva noastra si vor sa le foloseasca peste tot. Mai ramane sa nebulizeze un vaccin in loc de un pesticid, desi pesticidele cu care ne otravesc acum fac cam tot ce trebuie sa faca un vaccin, adica ne imbolnavesc pe toti, prin otravire. Epidemiile lor vor fi de fapt otraviri in masa, care se manifesta ca diverse boli. Cred ca povestea cu vaccinarea obligatorie e acum o diversiune menita sa ne distraga atentia de la aceste campanii criminale de “dezinsectie”, in care tinta suntem noi, iar tantarii, pierderi colaterale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE