X

Vladimir Putin și Petro Poroșenko au decis pașii următori în implementarea Acordului de pace de la Minsk

de null
Related image

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, au purtat joi o discuție telefonică despre implementarea Acordului de pace de la Minsk, relatează agenția de presă RIA, citată de Reuters. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform unor surse, Vladimir Putin i-a spus lui Poroșenko despre lipsa unor alternative la acordul de la Minsk. Ucraina dorește implementarea părții cu privire la securitate din Acord, scrie mediafax.ro.

Președintele Ucrainei a scos în evidență importanța intensificării eforturilor în cadrul Formatului din Normandia, cu scopul de a trimite militari ONU să mențină pacea în partea ocupată din Donbas. Aceasta este o condiție importantă în implementarea acordului de la Minsk, informează agenția de presă de stat din Ucraina.

De asemenea, în cadrul convorbirii telefonice, Poroșenko i-a cerut lui Putin eliberarea deținuților politici ucrainieni ținuți în închisorile rusești și în teritoriile ocupate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. intro descoperire a unui cresin din Rusia se spune ca v. Putin din 2007 nu mai este in viata, si ca cei ce ies in locul lui sunt actori cu masca din silicon, pentru informatii cautati in google pozele pina la 2007 ale lui putin si vedeti cum iau crescut obrajii, si au disparut sacii de sub ochi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE