X

Liviu Dragnea, condamnat 3 ani și 6 luni cu executare

de null

Image result for DRAGNEA CONDAMNARE
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Decizia nu este definitivă.

Dragnea a fost achitat pentru acuzaţia de instigare la fals intelectual.

Instanţa a anulat condamnarea cu suspendare din dosarul “Referendumul”

Alte sentințe din dosar:

Floarea Alesu, fostă directoare DGASPC Teleorman: condamnată la 3 ani şi 7 luni cu executare

Rodica Miloş, fost director economic la DGASPC Teleorman: 3 ani cu suspendare pentru abuz în serviciu

Şefu Olguţa, fostă directoare adjunctă DGASPC Teleorman: condamnată la 3 ani cu suspendare

Ionel Marineci, fost şef serviciu DGASPC Teleorman, condamnat la 3 ani cu suspendare

Valentina Marica, fost șef al Complexului de recuperare și coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei: 3 ani cu suspendare

Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, primeşte doar o amendă de 1.000 de lei

Balaban Constantin, şef serviciu DGASPC Teleorman: condamnat 3 ani cu suspendare

Nicuşor Gheorghe, şef serviciu: condamnat la 1 an cu suspendare

Anisa Stoica, funcţionar DGASPC Teleorman: condamnată 1 an cu suspendare

Adriana Botorogeanu, condamnată: 2 ani de închisoare cu suspendare

Cei condamnaţi cu suspendare, rămân 5 ani sub supraveghere

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

    1. da, evident ca nu e bine caci in situatia asta leprele progresiste vor forta o lovitura de stat…cred ca se apropie momentul profetit de pustnicul Zosima…cand in orase va fi macel, probabil romanii isi vor lua gatul reciproc pe strazi

  1. Nea Liviule, degeaba faci intelegeri cu slugile satanei, degeaba votezi legi in regim de urgenta, dupa ce se folosesc de tine, te arunca la gunoi.

    In alta ordine de idei, ce e mai grav, sa faci o gainarie sau sa scuipi pe vointa poporului (aflata in conformitate cu voia lui Dumnezeu) si confirmata prin 3.000.000 de semnaturi?!

  2. Pe de o parte, PSD susține referendumul pentru familia naturală, pe de alta promovează valorile LGBTQ și „diversitatea familială”
    PSD nu este un partid. Este o gasca infractionala. Nu are, de fapt, nici doctrina si nici ideologie. Nu are nici macar un program politic de la care sa se revendice. Are doar documente de partid, pe hartie si interese de sorginte penala, in realitate.

    PSD este pur si simplu o adunatura de epigoni jalnici ai unei remanente tentatii ideologice de Stanga, manipulata, santajata si recompensata in stil mafiot, condusa de o banda de indivizi cu vocatie infractionala, care isi pastreaza coeziunea doar prin intermediul intereselor legate de accesul ilegal la resursele statului. Resurse pe care le acceseaza si insuseste in chip fraudulos. Iar exceptiile, rare si incomode pentru „partid”, nu fac decat sa confirme regula.

    Ultima demonstratie a lipsei de coerenta doctrinara – a lipsei de de doctrina, de fapt – ne-a fost servita de Ministerul Educatiei, care propune crearea unei retele de profesori progresisti, care sa indoctrineze copiii si adolescentii cu valorile LGBTQ si cu cele ale familiilor alternative!

    Ipocrizia la cotele grotescului: pe de o parte, PSD sustine modificarea Constitutiei, modificare prin care sa se precizeze ca familia este formata dintr-un barbat si o femeie iar pe de alta parte, sustine prin intermediul Ministerului Educatiei valorile LGBTQ si promoveaza „diversitatea familiala”.

    Asa cum am scris de atatea ori, PSD nu face decat sa aresteze pe ici, pe colo, discursul crestin-democrat/conservator al inexistentei Drepte politice si sa il foloseasca ipocrit in functie de necesitati. PSD nu crede in nimic altceva, decat in perpetuarea sa la putere, cu orice pret, intru devalizarea pe mai departe a bugetului de stat si prezervarea propriilor privilegii politico-economice. Atat.

    Nu trebuie sa omitem faptul ca intreaga „filozofie” a Strategiei parentale 2018-2025 musteste efectiv de idei marxiste si neomarxiste – extrase parca din Teoria critica a Scolii de la Frankfurt, referitoare la faptul ca realitatea obiectiva nu exista in ceea ce priveste familia, ci ea este un artefact tributar unui determinism care incatuseaza si opreseaza realitatea. Ca sa vezi! De aceea familia traditionala este depasita si reprezinta efectul conservatorismului societal.

    Citesc si nu imi vine sa cred!

    Cand ziceati ca se organizeaza referendumul ala ?

    de Daniel Uncu, Facebook

    1. In Occident, partidele asa-zise conservatoare si crestin-democrate sunt deja pe fata cu homosexualii si cu alte chestii. In SUA, la fel se intampla cu o parte dintre republicani.
      Noi, romanii, avem tendinta (innascuta, se pare) de a demola absolut orice lucru bun. In loc sa ocrotim acel lucru bun si sa-l ajutam sa creasca, iar acel lucru sa fie punctul de plecare pentru alte lucruri bune, il distrugem in ideea ca oricum e degeaba si oricum sunt multe alte lucruri rele care anuleaza acel lucru bun.
      PSD se considera un partid de stanga, afiliat la diverse organisme europene si internationale ale stangii. Nu stiu ce ar trebui sa faca, poate sa se declare de dreapta sau de extrema-dreapta, pentru ca oricum, astazi cine se declara atasat valorilor crestine si nationale e automat etichetat drept retrograd si fascist. Pana una-alta, insa, PSD si Liviu Dragnea au fost supusi unei presiuni externe enorme, presiune la care a contribuit si presedintele de “dreapta” Klaus Iohannis care pana acum a facut tot ce i-a stat In putinta ca sa blocheze referendumul.
      Sa ne arate distinsul Daniel Uncu o alta varianta de partid mai buna in Parlamentul Romaniei, un partid care apara cu devotament si cu hotarare valorile crestine. Rezistentii de la USR? Sau incolonatii in spatele lui Iohannis de la PNL?
      In momentul in care in Constitutie s-ar introduce protejarea casatoriei, este evident ca orice alta forma inventata de unii ar deveni anticonstitutionala si asta ar trebui sa ne intereseze in primul rand, nu dosarele penale pe care sistemul le instrumenteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button