X

Serialul “LUCIFER” continua, spre bucuria fanilor #SaveLuficer. Lucifer Samael Morningstar este un personaj DC Comics

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gadget Zone: Popularul serial “Lucifer” este preluat de Netflix; Gigantul pregătește sezonul cu numărul 4

 

Dacă și voi sunteți pasionați de seriale, atunci cu siguranță trebuie să fi auzit despre seria “Lucifer” care până mai acum ceva timp rula pe postul de televiziune FOX. În ciuda potențialului mare și a popularității crescute, FOX a decis să anuleze acest show pe neașteptate, o veste care i-a șocat serios pe fani.

Au urmat campanii organizate în online, mai ales pe Twitter sub hashtag-ul #SaveLuficer prin care fanii cereau continuarea seriei – campanii care iată au avut succes după cum descoperim astăzi. Nimeni altul decât gigantul Netflix este cel care cumpără drepturile de continuare ale seriei și pregătirile noului sezon încep curând.

Lucifer

Suntem informați că în gigantul din lumea streaming-ului va începe pregătirea sezonului cu numărul 4 ce ar putea veni în toamnă sau la început de 2019 cel mai probabil. Pentru cei care nu știu plotul serialului Lucifer, aflați că show-ul urmărește povestea lui Lucifer Morningstar, nimeni altul decât Diavolul care se mută în LA, acolo unde deține un club de noapte și unde va lucra alături de detectivul Chloe Decker la rezolvarea unor numeroase cazuri de crimă.

Povestea este tare interesantă, iar în cazul în care nu ați văzut încă serialul, vă invit să o faceți cât mai curând!

 

Mai multe informatii despre acest serial putem citi la Lucifer ajută la prinderea criminalilor într-un nou serial TV, de pe Cinemagia din 2015:

 

Serialul îl va urmări pe Lucifer, stăpânul întunericului, care îşi abandonează tronul şi imperiul pentru „nebunia lucitoare” a Los Angeles-ului

Studiourile Fox au comandat un pilot inspirat din benzile desenate DC Comics cu personajul Lucifer protagnist. Jerry Brukheimer, Jonathan Litman şi Len Wiseman sunt pregătiţi pentru a asigura producţia dramei, Wiseman semnând şi regia.

Proiectul, născut din cooperarea Jerry Bruckheimer Television, Aggresive Mediocrity şi Warner Bros TV. urmăreşte personajul lui Lucifer, stăpânul întunericului, care îşi abandonează tronul şi imperiul pentru „nebunia lucitoare” a Los Angeles-ului, unde începe să ajute poliţia în a-i prinde pe criminali.

Lucifer şi restul personajelor sunt inspirate din benzile desenate Vertigo de la DC Comics, create de către Neil Gaiman, Sam Kieth şi Mike Dringenberg. Aşa cum era deja anunţat, Tom Kapinos – scenaristul serialului Californication – a scris scenariul. El va şi producător executiv, alături de Bruckheimer, Littman (CSI, The Amazing Race), Wiseman (Sleepy Hollow, seria Underworld) plus KristieAnne Reed (Hostages), ca şi co-producător executiv.

Lucifer este unul din multele ecranizări inspirate de benzile desenate şi aflate actualmente în derulare.  Supergirl, pilotul inspirat de benzile desenate DC Comics, cu Melissa Benoist, a ajuns pe CBS.

Pe frontul Marvel, AKA Jessica Jones, cu Krysten Ritter, plus alte seriale inclusiv Dardevil, se pregătesc pentru Netflix, în timp ce Dreadstar, de la Jim Starlin, se pregăteşte pentru lansareea pe micul ecran prin Universal Cable Productions şi Benderspink.

Printre alte producţii DC, iZombie va începe în Statele Unite pe 17 martie, alături de Arrow şi The Flash, pe CW. Gotham a reluat un al doilea sezon la Fox.

 

Iata si un trailer:

Baietii din articol:

Jerry Brukheimer, evreu

Jonathan Littman, evreu

Len Wiseman, dupa nume, probabil erveu

Neil Gaiman, evreu

Mike Dringenberg, dupa nume, probabil erveu

Tom Kapinos, evreu

Despre DC Comics si Marvel cititi va rugam:

SUPERMAN – un super erou EVREIESC, un personaj ce pregateste mentalul maselor cu ANTIHRISTUL care va veni

MISS ISRAEL (Gal Gadot) este WONDER WOMAN (Femeia Fantastica), amazoana care apara omenirea de la Primul Razboi Mondial incoace

EVREII SI BENZILE DESENATE …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. “Eu am venit in numele Tatalui Meu si voi nu Ma primiti; daca va veni altul in numele sau, pe acela il veti primi.”

    Asta referitor la baietii din articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button