X

ACTIVITATEA VULCANICA SE INTENSIFICA PE INTREG PAMANTUL: Vulcanul Sakurajima din Japonia S-A REACTIVAT BRUSC. El se afla în apropiere de o centrală nucleară

de null

Sakurajima

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dâra de fum și cenușă care se ridică la o înălțime de circa 4,7 kilometri poate fi văzută de la mare distanță.

BUCUREȘTI, 16 iun — Sputnik. Direcția meteorilogică din insula Kyushu transmite că erupția are ”un caracter exploziv”. Pe panta de vest a început scurgerea fluxurilor piroclastice. Bucățile de rocă sunt proiectate la distanță de până la 1 km, comunică RIA Novosti.

În zonă a fost declarat pericol de gradul 3 pe scara de 5 trepte. Interdicția vizează accesul în raza de 2 km.

Dacă amemnințare va fi mai pronunțată, va începe evacuarea populației.

Vulcanul Sakurajima are o înălțime de 1117 metri și, pe lângă craterul mare, mai are multe fisuri prin care se pot scurge lava și alte produse ale erupției.

La 50 de km este situată centrala nucleară Sendai, unul din reactoarele căreia a fost relansat la sfârșitul anului 2016.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button