X

“Migraţia pune în pericol supravieţuirea Uniunii Europene” este afirmația preşedintelui Parlamentului European, italianul Antonio Tajani

de null

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Criza în domeniul migraţiei pune în pericol însăşi supravieţuirea Uniunii Europene, consideră preşedintele Parlamentului European, italianul Antonio Tajani, în contextul în care numeroase state europene se confruntă cu problema primirii de migranţi, informează AFP.

”Migraţia pune în pericol însăşi supravieţuirea Uniunii Europene”, avertizat Tajani într-un mesaj postat miercuri seara pe contul său de Twitter. ”Prioritatea este de a bloca plecările în Africa de Nord”.”Urgenţa în domeniul migraţiei necesită o reacţie imediată din partea UE, problema nu poate fi rezolvată la nivel naţional şi nu va fi rezolvată nici de polemicile între statele membre. Aceste controverse riscă să îndepărteze şi mai mult o soluţie la respectiva problemă”, pledase anterior Antonio Tajani în faţa parlamentarilor europeni reuniţi în sesiune plenară la Strasbourg (estul Franţei).

Criza între Franţa şi Italia cu privire la nava cu migranţi Aquarius se agravase miercuri, Roma pretinzând scuze Parisului după declaraţiile considerate drept ”inadmisibile” din partea preşedintelui francez Emmanuel Macron.Între altele, miniştrii italian, austriac şi german de interne, consideraţi ”durii (europeni) în problema migraţiei”, şi-au exprimat intenţia de a constitui o “axă a voluntarilor” pentru combaterea imigraţiei ilegale, amplificând cacofonia europeană pe acest subiect, notează AFP.

”Polemicile dintre state – Care este cel mai dur? Care este cel mai responsabil? – nu au niciun rost. Aceste controverse nu sunt decât nimicuri care nu permit rezolvarea unei probleme totuşi istorice, ce ar putea avea, în cele din urmă, efecte negative asupra întregii UE”, a declarat Tajani în faţa parlamentului de la Strasbourg.

Şeful Parlamentului European a anunţat că se va deplasa în Niger în luna iulie şi în Libia ”dacă va fi posibil”, conform agenţiei franceze de presă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. http://evz.ro/experimentul-vrancea-liceeni-transsexual.html

    Într-o conferință despre drepturile femeii, elevii de liceu din Focșani au primit în luna martie lecții și îndemnuri legate de schimbarea sexului, potrivit unor parlamentari care s-au plâns Guvernului.

    Senatorul PSD Titus Corlățean, fost ministru al Justiției, le-a trimis premierului Viorica Dăncilă, ministrului Educației, Valentin Popa, și ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, câte o interpelare în care cere explicații pentru conferința din Vrancea. „Apreciez că ne confruntăm cu o situație gravă de influențare a poziționării față de propria identitate, în plin proces de formare a concepției despre viață, la o vârstă vulnerabilă la acest tip de mesaje, cu alte cuvinte, asistăm la o încercare de ștergere a unor diferențe naturale de gen. Toate acestea, fără informarea corectă prealabilă și fără acordul părinților”, a scris senatorul Guvernului. Deputații Luminița Jivan (PSD), Florica Cherecheș (PNL) și Dumitru Mihăilescul (PNL) s-au plâns și ei la minister pe aceeași temă.

    Iată ce spun aceștia că s-a întâmplat:

    „În baza unui protocol încheiat de Ambasada SUA și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, în data de 24 februarie 2018, la Focșani, a avut loc o conferință „Women Talk”. Anunțat inițial ca o dezbatere privind discriminarea femeilor și violența la care acestea sunt supuse de către parteneri, acest eveniment a fost, de fapt, destinat promovării ideologiei „Transgender/LGBT”. Grupul-țintă al acestui eveniment a fost constituit din elevi de liceu din municipiul Focșani aduși de cadre didactice, iar promotorii acestuia, reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale de promovare „transgender” (…) În cadrul discuțiilor purtate, persoana transgender care le-a vorbit elevilor a afirmat, potrivit unor surse deschise: „Identitatea de gen și orientarea sexuală sunt două lucruri diferite, care se pot combina în orice fel posibil. Eu acum mă identific ca un bărbat trans. Hetero, sacro, romantic și pan-sexual, nu mă întreba ce înseamnă, vreau să vă faceți voi exercițiile!„”, a scris fostul ministru Corlățean.

    „De asemenea, aceasta a mai precizat: „Cred că este extraordinar de recompensator să facem exercițiul să gândim dincolo de binaritatea masculin-feminin, pentru că fiecare avem în noi, fie că e 0,1%, fie că e 70-80%, din genul pe care îl/se consideră celălalt; și la fel de bine, și la fel de valabil, sunt acele identități care se numesc non-binare, care nu aparțin nici genului masculin, nici genului feminin, s-ar putea să aparțină amândurora în proporții diferite și variabile sau niciunele„”, a mai relatat Corlățean.

    Ministerul se spală pe mâini

    Ministerul Educației a răspuns nu doar că nu a avut nicio implicare în organizarea conferinței, ba chiar a încercat să facă tot ce a putut să o oprească. Potrivit ministerului, la departamentul proiecte și activități educaționale al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea a fost depus pe 31.01.2018 un proiect de colaborare cu Consiliile Americane pentru Educație Internațională din București, în vederea derulăriii unei activități tip conferință. Potrivit MEN, acțiunea a fost preluată de Consiliul Județean al Elevilor din Vrancea (CJEV) fără consultarea inspectoratului județean cu privire la conținutul conferinței și lectorii invitați. Când a aflat despre ce este vorba, ISJ Vrancea spune că a cerut informarea urgentă a părinților, nu a avizat și nu a susținut evenimentul.

    Patru hopuri legislative

    Valorile tradiționale și noile ideologii își dispută argumentele pe mai multe fronturi:

    ● PSD a spus că susține modificarea Constituției în sensul definiției familiei ca fiind formată din „bărbat” și „femeie”, nu între „soți” așa cum este acum, pentru a elimina posibilitatea căsătoriilor între homosexuali. Deși a anunțat că va organiza un miting de susținere a familiei tradiționale, PSD nu a mai făcut manifestația.

  2. Agenda trans-gender nu există de azi de ieri, ci se pierde în negura vremurilor. Celor care se închină satanei pentru a primi putere și privilegii lumești, li se cere să o facă total, adică și cu sufletul și cu trupul. Și așa cum satana este înfățișat ca o arătare care are în același timp ambele sexe, așa și cei care i se închină vor să semene cu el, adică să aibă ambele sexe, să fie androgini. Satana îl urăște pe Dumnezeu și pe toată Creația Lui, și mai ales pe oameni, care au fost făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, și care au posibilitatea, dacă urmează Cuvântul lui Dumnezeu, să ocupe în Rai locul îngerilor căzuți.

    Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie. Și Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: “Creșteți și vă înmulțiți și umpleți pământul și-l supuneți (Facerea 1, 27-28)
    Zis-a Domnul Dumnezeu către șarpe: “Pentru că ai făcut aceasta, blestemat să fii între toate animalele și între toate fiarele câmpului; pe pântecele tău să te târăști și țărână să mănânci în toate zilele vieții tale! Dușmănie voi pune între tine și între femeie, între sămânța ta și sămânța ei; aceasta îți va zdrobi capul, iar tu îi vei înțepa călcâiul”(Facerea 3, 14-15)

    De aceea satana vrea ca oamenii să nu se mai înmulțească, iar pe cei care s-au născut să-i omoare. Cum? Prin avort, prin renunțarea de a se mai căsători sau prin divorțuri, prin metode contraceptive, prin educarea copiilor de mici că nu au un sex de la naștere, ci că pot să-și aleagă/schimbe sexul mai târziu după cum vor, prin amestecul de populații și migrații controlate, prin homosexualitate, dar și prin trans-sexualitate, ultimele două fiind obligatorii pentru cei care practică cultul închinării la diavol.
    Prin toate aceste metode se urmărește ca nu numai să nu se mai nască oameni, dar și cei născuți să-și piardă mântuirea.
    Diavolul, în războiul lui cu Dumnezeu, fiind invidios pe oameni și urându-i de moarte, îi împinge pe aceștia să se răscoale împotriva lui Dumnezeu ne mai urmându-i poruncile. Și a avut destul de mult succes până acum, după cu se vede.
    Și apropo de agenda trans-gender să luăm un exemplu, cam câte actrițe de la Hollywood, de când există acesta, credeți sunt femei, și câte sunt de fapt transsexuali? Nu vă grăbiți să dați un răspuns. Mai întâi informați-vă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button