X

PROPAGANDĂ anti-constituțională la o ȘCOALĂ din Ardeal. Copiii MAGHIARI au învățat că trăiesc într-o zonă a Ungariei, iar România ar trebui pe VIITOR să fie mult mai MICĂ

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Se întâmplă într-o școală de stat din România, finanțată din bani publici.  La Liceul Palo Imre din Odorheiu Secuiesc, copiii maghiari au învățat că zona în care trăiesc ei este a Ungariei și că România ar trebui pe viitor să fie mult mai mică, relatează www.ziarharghita.ro.

Cu multă implicare din partea cadrelor didactice plătite de România, copiii au învățat pe 4 iunie, cu ocazia celor 98 de ani de la Trianon, să renege integritatea teritorială a țării în care trăiesc.

„În mod normal, dacă în Harghita mai există instituții, directorul acestei școli ar fi dat afară din învățământ împreună cu profesorii care au participat la așa ceva. Să te apuci tu ca educator să faci o asemenea hartă nu înseamnă decât că vrei să educi copiii în direcția de conflict cu România”, susțin jurnaliștii publicației harghitene, completând că elevii sunt puși de educatori și în conflict cu românii care ”le-au furat pământul”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ungurii au fost tot timpul tari, doar cand au avut pe altii in spate, cand au fost doar ei singuri contra noastra, au mirosit opinciile romanesti pe parlamentul lor in budapesta.
    Sper sa-si vada de treaba lor si sa fie pace.
    Trebuie sa stie ca ungurii din ungaria le spun “” tigani romani”” , mai bine le este in Romania decat in ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button