X

ANUNȚ UMANITAR: O tânără de 20 de ani diagnosticată cu cancer are nevoie de ajutorul nostru

de null

Studenta Geanina Ionelia Bratu, bolnavă de CANCER, are nevoie de noi toți!

Ionelia Geanina Bratu, de 20 de ani, din Nereju, are nevoie de ajutorul nostru pentru a avea o șansă la viață. Tânăra studentă, la Facultatea de Geografie, a fost diagnosticată anul trecut cu o tumoră malignă de rinofaringe (un cancer agresiv în stagiul III). Ulterior, după mai multe investigații în țară și străinătate, diagnosticul a fost de cancer la rinofaringe, stadiul IV, metastază la vertebra L2. Geanina apelează în continuare la solidaritatea și generozitatea tuturor, într-un nou apel pe pagina sa de Facebook, pentru a putea termina a șasea ședință de chimioterapie:

  „Bună ziua, oameni dragi! Nici nu îndrăznesc să apelez din nou la bunătatea voastră, dar mă regăsesc iarăși forțată de situație să recurg la a cere ajutorul vostru, celor dornici. Aș dori în primul rând să îmi cer iertare față de voi pentru perioada în care nu v-am ținut la curent cu situația mea, ceea ce a rezultat din consecințele tratamentului ce m-a slăbit mai mult decât mă așteptam. Mă aflu la sfârșitul celei de a 5-a ședințe, unde am întâmpinat dificultăți și complicații pentru a 3-a oară, ceea ce a dus la costuri suplimentare pentru mine și la o agravare a stării de sănătate.
În urmă cu 2 ședințe am fost predispusă la anemie în urma scăderii drastice a hemoglobinei din sânge și a mai multor episoade de leșin. După terminarea acestei ședințe m-am simțit și mai rău ceea ce a dus la a se pune problema că singura soluție ar fi transfuziile de sânge, pe care le-am efectuat.
În momentul de față mă simt puțin mai bine, dar valorile sângelui sunt încă scăzute și va trebui să mai rămân internată pentru tratament și supraveghere. Vă spun toate acestea și vă solicit ajutorul pe care nu ar trebui să îl mai cer încă o dată, deoarece, din pricina complicațiilor și a dificultăților întâmpinate nu îmi permit să mai termin și cea de a 6-a ședință de chimioterapie, eu sperând că va fi fără complicații de data aceasta.
Știu că poate este prea mult ceea ce cer, dar faptul că am fost nevoită să fac o operație de implantare a unui port-cameră deoarece venele nu mai permiteau administrarea tratamentului din cauza multiplelor perfuzii făcute. Și pentru faptul că am fost spitalizată, sunt, și va mai fi nevoie să mai fiu spitalizată și pentru a mi se face niște finale investigații după cea de a 6-a ședința mă bagă în sperieți, fiindcă știu că aș putea să nu reușesc fără sprijin, de aceea, din nou vă cer ajutorul în mod umil, celor care încă doriți să mă ajutați, deoarece sănătatea mea depinde de voi și de bunăvoința voastră.
Pentru cei ce nu aveți posibilitatea, dar ați dori să ajutați, o distribuire a acestui anunț ar fi foarte bine primită. Vă mulțumesc pentru că v-ați rupt din timpul vostru pentru a îmi citi apelul către voi pentru dreptul la viață! Vă mai cer din suflet să vă rugați la Dumnezeu și la Maica Domnului pentru a mă întări și pentru a reuși să trec cu bine peste această grea încercare. Să aveți o zi minunată, oameni buni și frumoși!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Diagnostic: CANCER DE RINOFARINGE STADIUL IV METASTAZAT LA VERTEBRA L2
Donațiile se pot face la următoarele conturi:
RON: RO89RNCB0076152134770001BCR: Bratu Geanina Ionelia
EURO: RO58BTRLEURCRT0430532601Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22BT: Bratu Ioana (mama)Focșani, județul Vrancea
Contul PayPal este: [email protected]  sau

Campania YouCaring:https://www.youcaring.com/bratugeaninaionelia-1108661…

Contul PayPal de mai sus este integrat în campania YouCaring pentru persoanele din afara țării sau străine ce nu pot dona prin intermediul altor instituții bancare.Totodată, acesta este valabil și pentru persoane din țară.
Mail: [email protected]

Acte medicale: https://drive.google.com/…/1Dz3DsDKKFPbdUuLzTRssv57VzF5zT9h_
Sursa: https://www.facebook.com/GeaninaIoneliaBratu
Sursa: https://www.facebook.com/GeaninaIoneliaBratu

Unii dintre membrii Asociației Întreprinzătorilor Forestieri Vrancea au sărit imediat în ajutorul Geaninei Bratu și au strâns o suma importantă de bani, respectiv 5000 lei până în acest moment. Orice sumă este importantă și binevenită au susținut aceștia. „Așa cum am mai spus, există și situații de acest gen în care avem nevoie de ajutorul semenilor, de solidaritate, ori noi asta încercăm să facem, să ajutăm cu cât putem, pe cei care trec prin momente grele, dacă nu chiar cumplite. Vom continua să strângem bani pentru această tânără care merită să trăiască și să-și facă un viitor“, a declarat președintele Asociației, fostul polițist Fănuță Lazăr.
Campaniei de ajutorare a Geaninei Bratu i s-a alăturat și polițista Elena Cernica, diagnosticată cu tumoră cerebrală, care a fost operată, la International Neuroscience Institute Hannover din Germania, și care, la rândul său, a fost ajutată de oameni cu suflet mare.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

UPDATE:

 

Bună ziua, oameni dragi!Nici nu îndrăznesc să apelez din nou la bunătatea voastră,dar mă regăsesc iarăși forțată de situație sa recurg la a cere ajutorul vostru, celor dornici.Aș dori în primul rând să îmi cer iertare față de voi pentru perioada în care nu v-am ținut la curent cu situația mea, ceea ce a rezultat din consecințele tratamentului ce m-a slăbit mai mult decât mă așteptam.Mă aflu la sfârșitul celei de a 5-a ședințe, unde am întâmpinat dificultăți și complicații pentru a 3-a oară, ceea ce a dus la costuri suplimentare pentru mine și la o agravare a stării de sănătate.În urmă cu 2 ședințe am fost predispusă la anemie în urma scăderii drastice a hemoglobinei din sânge și a mai multor episoade de leșin. După terminarea acestei ședințe m-am simțit și mai rău ceea ce a dus la a se pune problema că singura soluție ar fi transfuziile de sânge,pe care le-am efectuat.In momentul de față mă simt puțin mai bine, dar valorile sângelui sunt încă scăzute și va trebui sa mai rămân internată pentru tratament și supraveghere.Vă spun toate acestea și vă solicit ajutorul pe care nu ar trebui să îl mai cer încă o dată, deoarece, din pricina complicațiilor și a dificultăților întâmpinate nu îmi permit să mai termin și cea de a 6-a ședință de chimioterapie, eu sperând că va fi fără complicații de data aceasta.Știu că poate este prea mult ceea ce cer, dar faptul că am fost nevoită să fac o operație de implantare a unui port-cameră deoarece venele nu mai permiteau administrarea tratamentului din cauza multiplelor perfuzii făcute.Și pentru faptul că am fost spitalizată, sunt, și va mai fi nevoie sa mai fiu spitalizată și pentru a mi se face niște finale investigații după cea de a 6-a ședința mă bagă în sperieți, fiindcă știu că aș putea să nu reușesc fără sprijin, de aceea, din nou vă cer ajutorul în mod umil, celor care încă doriți să mă ajutați, deoarece sănătatea mea depinde de voi și de bunăvoința voastră.Pentru cei ce nu aveți posibilitatea, dar ați dori să ajutați, o distribuire al acestui anunț ar fi foarte bine primită.
Vă mulțumesc pentru că v-ați rupt din timpul vostru pentru a îmi citi apelul către voi pentru dreptul la viață!Vă mai cer din suflet să vă rugați la Dumnezeu și la Maica Domnului pentru a mă întări și pentru a reuși să trec cu bine peste această grea încercare.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Cancerul este o afacere pentru companiile farmaceutice, iar tratamente eficiente există, însă sunt ținute ascunse: ulei de canabis și vitamina B17. Se pune întrebarea în felul următor: Cum putem ajuta un bolnav de cancer – plătind pentru tratament convențional sau altfel (ceva neconvențional)? De cele mai multe ori, bolnavii de cancer cu metastază nu supraviețuiesc tratamentului cu citostatice. Presupunând că există tratament, dar este ținut ascuns, nu se face altceva decât îmbogățirea companiilor farmaceutice. Există informații conform cărora oameni cu cancer avansat s-au vindecat cu ulei de canabis sau vitamina B17. Tot odată, chimioterapia duce inevitabil la moarte. Cunoscând faptul că tratamentul convențional al cancerului face mai mult rău decât bine, cum trebuie procedat în acest caz? Având în vedere teoria (publicată și aici: 1 și 2) conform căreia cancerul nu este altceva decât o carență de vitamina B17 (la fel cum scorbutul este o carență de vitamina C), ce trebuie făcut? A se vedea 3, 4 și 5!
    1: http://ortodoxinfo.ro/2018/01/21/documentar-de-ce-vitamina-b-17-fost-interzisa-pentru-tratamentul-cancerului-acum-peste-35-de-ani-edward-griffin-raspunde/
    2: http://ortodoxinfo.ro/2017/02/20/vitamina-b17-amigdalina-vindeca-cancerul-dar-este-blocata-de-mafia-farmaceutica/
    3: http://ortodoxinfo.ro/2017/12/26/esecul-zdrobitor-al-chimioterapiei-cum-afecteaza-creierul/
    4: http://ortodoxinfo.ro/2017/12/18/noi-studii-chimioterapia-creste-numarul-de-celule-canceroase-din-sange-si-duce-la-raspandirea-lor-in-organism/
    5: http://ortodoxinfo.ro/2017/09/08/efectele-chimioterapiei-tumorile-se-extind-efectele-sunt-catastrofale-exista-cancer-antichitate-de-ce-cazurile-de-cancer-au-crescut-de-cateva-ori-doar-cativa-ani-cancerul-este-o-boala-crea/

    1. Daca vrei sa ajuti, ajuti din suflet, ajuti un om. Nu vrei/ nu poti, nu o faci. Cancerul nu e cauzat de lipsa de B12… nimeni nu stie exact cauza cancerului…Sunt persoane care se vindeca de cancer cu chimioterapie si medicamente si toate alea. Altii mor, altii fac alte cancere din cauza chimioterapiei. E o loterie. Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button