Sondaj NAȚIONAL despre recunoașterea căsătoriilor gay în România. Votați NU și DISTRIBUIȚI!

iun. 10, 2018 26629 14 http://bit.ly/2kZgc5v

Related image

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
14 Comentarii la “Sondaj NAȚIONAL despre recunoașterea căsătoriilor gay în România. Votați NU și DISTRIBUIȚI!”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. redactor
  # 11 iunie 2018 at 0:01

  Elena

  Cu adevarat neostilismul va indraceste. Astea sunt faptele voastre. Odiosi sunteti. Cu adevarat tatal vostru este diavolul. Cum poti scrie cu atata seninantate o asa minciuna ticalosita?

 2. acelas
  # 11 iunie 2018 at 0:33

  pura speculatie pt a face o „stire” ? ori asa o fi

  http://www.bzk.ro/2018/06/nepoata-ministrului-sanatatii-ramasa.html

  printre altele, se facea hpv la fetite in 2003?

 3. vali
  # 11 iunie 2018 at 7:18

  Am impresia ca opozitia se aflaDOAR pe net. La marsul lgbt nimeni nu s-a opus. Are cineva macar o singura imagine a unui singur om care incearca sa se opuna?
  Un civil? Un preot?
  Nada!
  Inca o data, bravo Moldovenilor❤️ s-au opus chiar daca stiau ca nu au NICI O SANSA sa opreasca demonstratia. S-au opus chiar daca au vazut numarul ff mare de soldati inarmati. Arma moldovenilor a fost doar o cruce. Atat. Am vazut femei care s-au batut cu soldatii. Am vazut un preot care se lupta ca un leu. Cinste lui! Au avut curajul sa spuna NU, chiar daca stiau ca nu vor fi luati in seama. Stiau ca vor lua bataie. Stiau ca nu au nici o sansa. Si totusi au spus NU.
  Cinste lor!
  se pare ca romanii nu sunt moldoveni
  ei au deschis bratele si si-au dat jos pantalonasii in fata „modernitatii”

 4. camitZa
  # 11 iunie 2018 at 7:38

  Nu ma intereseaza casatoriile, pot sa se casatorwasca si cu o capra ca in India, mai rau este cand infiaza copii.

  • Ionut
   # 11 iunie 2018 at 8:05

   Ba pe mine ma intereseaza ce face statul roman. E politica pasilor marunti si nu se opresc niciodata din bun-simt, ca nu au asa ceva.

  • isa
   # 11 iunie 2018 at 8:06

   Peste tot unde s-a legalizat aceasta oroare, imediat au urmat si adoptiile de copii de catre astfel de cupluri. Sau cel putin posibilitatea de a-i lua in tutela – ca in Grecia, unde au parteneriat civil. Miza nu este casatoria homosexuala, miza sunt copiii si distrugerea familiei. Remodelarea societatii dupa chipul si asemanarea necuratului.

   • Unul
    # 11 iunie 2018 at 14:43

    Așa e. Uni homosexuali au si recunoscut că scopul lor e distrugerea familiei. Căsătoria homosexuală e doar o etapă trecătoare.

 5. .dan pescarul
  # 11 iunie 2018 at 9:44

  Gandul imi spune ca daca vor legifera casatoriile gay,ne va lovi mania Domnului.Atunci va veni si cutremurul cel mare,foamea,bolile,robia.Oare nu suntem robii celor carora le_am vandut tara ? Nu vin de acolo duhurile astea rele si spurcate? Ce ne_a adus noua bun UE.

 6. veaceslav
  # 11 iunie 2018 at 15:11

  cum un fost catolic primeste ortodoxia. (limba rusa cu subtitre engleze)
  https://www.youtube.com/watch?v=3LcRbqwCFBA

 7. # 11 iunie 2018 at 16:00

  De exemplu la Atena, sa desfășurat în aceiași zi și la aceiași oră parada poponautilor, câțiva monahi și monahii și vreo câțiva credincioșii care au îndrăznit să protesteze vizavii de astfel de spurcaciune, iată ce le fac fortele de ordine http://opaidagogos.blogspot.com/2018/06/athens-pride-2018.html?m=1

 8. lalala
  # 11 iunie 2018 at 21:22

  se vede ca nu sunteti iesiti de la sat. pentru voi ograda e prea mare, nu trebuie sa intelegi prea multe, istoria va va pune la colt, asa cum meritati. Acum 50 de ani ati incercati sa va opuneti emanciparii femeii si nu v-a mers, azi incercati sa puneti pumnul in gura minoritatilor. Noi vrem sa traim in pace, intr-o lume unde fiecare isi gaseste locul. Voi vrei sa ne scindam si sa traim cu capu-n traista. NU O SA VA MEARGA!

  • Dan
   # 12 iunie 2018 at 16:15

   Emigreaza in Sodoma

 9. Eduard Cezar
  # 13 iunie 2018 at 14:04

  Nu

Scrie un comentariu

Scroll Up