X

Sondaj NAȚIONAL despre recunoașterea căsătoriilor gay în România. Votați NU și DISTRIBUIȚI!

de null

Related image

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Elena

    Cu adevarat neostilismul va indraceste. Astea sunt faptele voastre. Odiosi sunteti. Cu adevarat tatal vostru este diavolul. Cum poti scrie cu atata seninantate o asa minciuna ticalosita?

  2. Am impresia ca opozitia se aflaDOAR pe net. La marsul lgbt nimeni nu s-a opus. Are cineva macar o singura imagine a unui singur om care incearca sa se opuna?
    Un civil? Un preot?
    Nada!
    Inca o data, bravo Moldovenilor❤️ s-au opus chiar daca stiau ca nu au NICI O SANSA sa opreasca demonstratia. S-au opus chiar daca au vazut numarul ff mare de soldati inarmati. Arma moldovenilor a fost doar o cruce. Atat. Am vazut femei care s-au batut cu soldatii. Am vazut un preot care se lupta ca un leu. Cinste lui! Au avut curajul sa spuna NU, chiar daca stiau ca nu vor fi luati in seama. Stiau ca vor lua bataie. Stiau ca nu au nici o sansa. Si totusi au spus NU.
    Cinste lor!
    se pare ca romanii nu sunt moldoveni
    ei au deschis bratele si si-au dat jos pantalonasii in fata “modernitatii”

  3. Nu ma intereseaza casatoriile, pot sa se casatorwasca si cu o capra ca in India, mai rau este cand infiaza copii.

    1. Ba pe mine ma intereseaza ce face statul roman. E politica pasilor marunti si nu se opresc niciodata din bun-simt, ca nu au asa ceva.

    2. Peste tot unde s-a legalizat aceasta oroare, imediat au urmat si adoptiile de copii de catre astfel de cupluri. Sau cel putin posibilitatea de a-i lua in tutela – ca in Grecia, unde au parteneriat civil. Miza nu este casatoria homosexuala, miza sunt copiii si distrugerea familiei. Remodelarea societatii dupa chipul si asemanarea necuratului.

      1. Așa e. Uni homosexuali au si recunoscut că scopul lor e distrugerea familiei. Căsătoria homosexuală e doar o etapă trecătoare.

  4. Gandul imi spune ca daca vor legifera casatoriile gay,ne va lovi mania Domnului.Atunci va veni si cutremurul cel mare,foamea,bolile,robia.Oare nu suntem robii celor carora le_am vandut tara ? Nu vin de acolo duhurile astea rele si spurcate? Ce ne_a adus noua bun UE.

  5. se vede ca nu sunteti iesiti de la sat. pentru voi ograda e prea mare, nu trebuie sa intelegi prea multe, istoria va va pune la colt, asa cum meritati. Acum 50 de ani ati incercati sa va opuneti emanciparii femeii si nu v-a mers, azi incercati sa puneti pumnul in gura minoritatilor. Noi vrem sa traim in pace, intr-o lume unde fiecare isi gaseste locul. Voi vrei sa ne scindam si sa traim cu capu-n traista. NU O SA VA MEARGA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button