X

Vladimir Putin despre al TREILEA război mondial

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O teamă de distrugere reciprocă ar trebui să împiedice relațiile dintre puterile globale să ajungă la un punct critic care poate degenera într-un război mondial, a spus Vladimir Putin, în cadrul maratonului anual de întrebări și răspunsuri.

Întrebat despre eventualitatea unui al treilea război mondial, preşedintele rus a citat o afirmaţie a lui Albert Einstein: ”Nu ştiu cu ce arme se va lupta în cel de-al treilea război mondial, dar cu siguranţă cel de-al patrulea va fi dus cu beţe şi pietre”.

Putin a subliniat că ”un nou război mondial ar putea însemna sfârşitul civilizaţiei”, iar frica de distrugere reciprocă a descurajat dintotdeauna marile puterile de acţiuni bruşte. El a menţionat că, după cel de-al Doilea Război Mondial, ”războaie regionale au izbucnit constant ici şi colo”, totuşi ”nu au existat conflicte globale”. ”De ce? Pentru că în lume, între marile puterile militare s-a stabilit o paritate strategică”, a adăugat şeful statului rus.

Președintele Vladimir Putin s-a adresat publicului național în timpul sesiunii sale anuale de întrebări și răspunsuri, în cadrul căreia a răspuns la numeroasele întrebări trimise de cetățeni.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Putin este unul dintre puternicii lumii. Dar trebuie să știe că „orice naș își are nașul”, adică faptul că profețiile despre Rusia se vor împlini. Ce va fi drept din Rusia nu va pieri, dar ceea ce nu e drept, ….nu credem că va mai rămâne în picioare. Ultima carte a întregii lumi urmează să se scrie. Toți cei nedrepți își vor lua răsplata cuvenită. Noi, slavă Domnului, nu avem teritorii sau bogății luate de la alte neamuri, luate pe nedrept, a se înțelege. De aceea credem că vom scăpa mai ușor. Cine citește să se gândească cum este el însuși, drept ori nedrept, apoi să-și „calculeze” răsplata cuvenită. Mai este totuși un pic de timp pentru îndreptare, așa că să nu-l pierdem. Doamne ajută !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button