X

La doi ani de la Sinodul din Creta (partea 1): DESPRE … CIPURI, masonerie si tot ce tine de Noua Ordine Mondiala

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In cei doi ani s-au petrecut multe chestii interesante. Unele dintre ele, la prima vedere, par chiar bizare. Le voi analiza, pe scurt, pe toate, dar pe bucatele, ca sa sara in ochi mai bine.

Asadar, azi voi scrie despre … cipuri.

Sau mai exact spus, despre antihristicul angrenaj: documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash.

Dar si despre masonerie si tot ce tine de Noua Ordine Mondiala. Pentru ca toate sunt din acelasi film cu ecumenismul. Adica toate pregatesc iminenta instaurare a ANTIHRISTULUI.

Si de bine ce o pregatesc, la doi ani de la Sinodul din Creta, aproape nimeni nu mai zice nimica despre ele.

Dar sa explicam, pe scurt, pentru cititorii oleaca mai noi.

Noua Ordine Mondiala are stricta legatura cu antihristul, cine zice altfel, bate campii sau mai rau, e cu treaba:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Noua Ordine Mondiala se bazeaza pe doi stalpi fundamentali: semnul fiarei si religia antihristica.

Asadar, ecumenismul nu trebuie analizat doar ca o uniune a Ortodoxiei cu restul “bisericilor crestine”, ci ca parte a unui mai mare intreg:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST

Cuviosul Serafim Rose: “ORTODOXIA ȘI RELIGIA VIITORULUI”

Iata de ce, cand vorbim despre ecumenism, trebuie musai sa vorbim si despre semnul fiarei, daca vrem cu adevarat sa fim folositori pe acest Pamant. Semnul fiarei, adica antihristicul angrenaj documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

Acestia ar fi deci cei doi stalpi. Dar un edificiu are nevoie nu doar de un schelet ci si de material care sa imbrace acel schelet. Aici intra multele rataciri “mici” dar cu efect mare: de la muzica clasica la muzica rock, de la homeopatie la denigrarea Sfintilor Inchisorilor, etc. Exemplele sunt multe iar acest portal si blogurile mama Apologeticum si saccsiv despre toate au scris.

Si fiind toate din acelasi film, este firesc ca despre toate ne-au vorbit si Marii Duhovnici la vremea lor. Si de asemenea marturisitorii care intre timp s-au mutat si ei la Domnul dar si multi altii (dintre care intre timp majoritatea s-au hotarat sa taca sau sa vorbeasca doar in soapta sau sa intoarca efectiv armele):

Puțini am fost, doar câțiva am mai rămas

Cititorii mai vechi stiu despre ce vorbesc. Au fost anii de glorie 2008 – 2009, cu un numar maxim de marturisitori (bloguri, carti, conferinte, chiar aparitii tv), coagulati in jurul Parintelui Justin Parvu si care cu totii abordau toate temele de mai sus.

Si nici nu era de conceput ca vreunul sa aiba discurs antiecumenist dar si pro cip. Sau antiecumenist dar si pro muzica clasica. Sau antiecumenist dar si impotriva Miscarii Legionare. Cei care erau astfel, nu erau cu noi. De fapt nu erau pe nicaieri. Anonimus. Nu-i stia nimeni. Sau care erau printre noi, se abtineau sa bata campii. Taceau cu totii si asteptau cu ura momentul in care sa se manifeste. Precum gandacii de bucatarie care asteapta sa se stinga lumina. Si pana la urma a venit si momentul lor. Pe masura ce Marii Duhovnici au inceput sa plece rand pe rand pentru a se intalni cu camarazii lor in Ceruri, gandacii au inceput sa iasa cu din ce in ce mai mult tupeu.

Dar totusi, chiar si dupa ce Parintele Justin Parvu s-a mutat si el la Domnul, o vreme inca se mai manifestau un numar considerabil de antiecumenisti reali, adica implicati activi inclusiv in lupta impotriva cipului si a tot restul.

Si cam asa ne-a gasit Sinodul din Creta.

Cu putina vreme inaintea acestuia, realii antiecumenisti, care inca se mai manifestau public, au mai reusit o coagulare a fortelor în incercarea de a-i determina pe ierarhi sa nu faca deplasarea in Grecia sau macar sa nu semneze daca totusi se duc acolo. Pe ierarhi insa i-a durut in bascheti, caci de tineri au fost pregatiti sa tradeze:

CINE și ÎN CE SCOP i-a pregătit încă de mici pe actualii IERARHI să devină Ierarhi? Aproape toți au trecut foarte scurtă vreme prin MONAHISM, strict cât să figureze că sunt monahi, căci altfel nu puteau fi Ierarhi, dar au foarte multe studii unde trebuie …

Deci au semnat iar mai apoi la Bucuresti au luat act si ceilalti ce nu se deplasasera. Iar dupa acest moment s-a produs si marea ruptura in randul miscarii antiecumeniste. Caci unii au hotarat sa mearga pe varianta nepomenirii, iar ceilalti nu. Dar din pacate, prin nu stiu ce mecanism bizar al gandirii, cei din ultima categorie au inceput de la luna la luna a-si diminua discursul anti Creta, ba mai rau, inclusiv discursul antiecumenist in general. Si ca sa fie raul cat mai mare, si-au diminuat si restul discursului anti. Ba chiar unii au tacut de tot …

ATENTIE! In cazul in care nu s-a inteles deja, specific ca mai sus m-am referit la cei ce ani de zile s-au manifestat in public.

Revenind, dupa ruptura despre care am pomenit mai sus, cati dintre vechii antiecumenisti am mai ramas sa strigam de pe case? O mana de oameni. Dar toti cu expunere publica. Mai mare sau mai mica. Cu bloguri puternice sau deloc. La care se uitau o mare masă de cititori traditionalisti, preoti si mireni, care se manifestau mai putin public, adica o faceau eventual la comentarii sau in parohii sau intre rude si prieteni. Ca atare, am considerat ca cel mai bun lucru de facut este sa-i promovam pe preotii ce au intrerupt pomenirea. Iar Apologeticum, saccsiv iar mai apoi si OrtodoxINFO i-a promovat chiar pe toti, ceea ce pentru ei a contat enorm, datorita traficului. Astfel, din preoti anonimi (cunoscuti cel mult in zona lor de bastina) au devenit vedete cunoscute si de romanii ce vietuiesc la marginile Pamantului. Iar asta se traduce prin putere. Foarte multă putere asupra a foarte multor oameni. Ce-au facut cu aceasta putere venita peste noapte? Unii s-au inchipuit deja arhistrategi de nivel galactic. Altii s-au clatinat dar si-au revenit. Iar cativa au ramas cuminti. Au fost si intrusi printre ei? La inceput n-am crezut, dar mai apoi am realizat că da. Si i-au manipulat la greu pe primii, adica pe cei fuduli ametiti de inaltime.

Una peste alta si daca tragem linie, am facut oare bine ca i-am promovat pe toti de-a valma? Consider ca nu. Pentru ca, de fapt, despre majoritatea nu stiam nimic, iar in cazul celor despre care mai stiam cate ceva, am ignorat complet ceea ce stiam. Adica, nu ne-a pasat ce mai au in cap. De exemplu, cum se raporteaza la chestiunea cipului, a Sfintilor Inchisorilor, a Marilor Duhovnici, etc. Greșeală fundamentală, caci promovandu-i, era evident ca masele de cititori ii vor urma pe unii sau pe altii. Firesc, aveau nevoie de preoti si duhovnici.

Facandu-i cunoscuti, toti acesti preoti au inceput sa se cunoasca si intre ei. S-au intalnit cate doi, cate trei, au facut sinaxe. Dar la nici o sinaxa nu s-a impus suficient de clar si raspicat ideea ca si despre cip trebuie sa vorbeasca la fel de mult.

Dupa o vreme si aceasta miscare antiecumenista a nepomenitorilor s-a scindat, dar despre acest aspect nu voi insista in materialul de față.

In concluzie

La doi ani de la Sinodul din Creta, nu mai exista o miscare inchegata antiecumenism si anticip. Am ingrosat cuvantul si, pentru ca obligatoriu trebuie sa fie cu si, altfel e degeaba sau chiar mai rau. Iar in privinta celorlalte ce tin de Noua Ordine Mondiala si a altor rataciri dracesti, suntem in haos total: avem preoti nepomenitori ce promoveaza rock-ul, avem preoti nepomenitori ce promoveaza muzica clasica, avem preoti nepomenitori ce-i ataca pe Sfintii Inchisorilor si multe alte grozavii ce le-am mai aflat intre timp.

Evident, avem si cativa preoti nepomenitori treji.

Ce va face OrtodoxINFO ca sa nu se aleaga praful de tot?

Ne vom stradui sa-i determinam pe veterani sa iasa din tacerea lor.

Ii vom promova pe preotii nepomenitori treji si ne vom delimita de cei cu ghiveci in cap, indiferent cine vor fi aceia.

Vom incuraja mai putin cunoscutii preoti antiecumenisti si anticip dar inca pomenitori. Si nu sunt deloc putini. Ii vom incuraja in marturisirea antiecumenista si anticip.

Vom incuraja masele de vechi cititori sa creeze o presiune de jos in sus asupra duhovnicilor lor ce inca dorm pe ei in multe privinte.

Reala mișcare antiecumenistă, adică cea care include și lupta anticip și tot restul, trebuie să renască!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Un articol foarte bun dar la peste 5000 de afisari este inca fara comentarii. Asta apropo de miscarea de jos in sus care se propune. Si care, mai mult decat atat, este singura realista pentru ca ea presupune constientizarea fiecaruia si nu are in vedere o “revolutie” a fruntasilor urmata de efectul de turma cum gresit au unii tendinta sa procedeze netinand cont ca este vorba de o lupta duhovniceasca in primul rand.

    Mantuirea este personala si de aceea si lupta trebuie asumata la nivel personal. Decizia de pecetluire este a fiecaruia dintre noi iar dupa cum stim, cel putin in prima etapa a domniei antihristice, ea nu va fi fortata. Vor face in asa fel incat cei care o vor refuza vor trai din ce in ce mai greu dar, important, n-o vor impune (pentru ca oamenii sa nu aiba indreptatire la Dreapta Judecata). Va fi alegerea fiecaruia intre Imparatia Omului si Imparatia lui Dumnezeu. Cu consecintele de rigoare, desigur.

    Ceea ce oameniii refuza sa accepte este viteza cu care se produce globalizarea, adica constructia lumii antihristice ce-si va primi in urale conducatorul. Iar globalizarea se produce pe TOATE planurile. Economic vedem deja cum multinationalele nu lasa nici o sansa micilor companii. Nu le dau in cap insa prin avantajele economiei de scara si a puterii de care dispun reusesc aproape de fiecare data sa fie mult mai competitive. Financiar vedem o convergenta catre cele mai puternice monede si este doar un pas pana cand se va decide ca folosirea uneia singure va fi in “avantajul” tuturor trecand sub tacere ca acel moment va insemna pierderea oricarei independente statale. Armatele se unesc si ele iar interesele tarilor ajung sa depaseasca cu mult propriile granite ceea ce duce la miscari de trupe si razboaie indepartate. Iar exemplele pot continua la nesfarsit insa ar mai trebui mentionata macar globalizarea de la nivel social. Cei care au calatorit pe mai multe continente in tari sarace sau dezvoltate stiu bine despre ce este vorba. Iar atunci cand oamenii ajung sa fie “educati” in aceleasi valori antihristice consecintele sunt imediate si … globale (ex. vezi fenomenul #rezist pe care-l intalnim acum de la un capat la altul al lumii).

    Bine-nteles ca globalizarea n-ar fi completa fara componenta spirituala. Aceasta poarta numele de ecumenism si-si propune “unirea” tuturor credintelor. In Creta au fost atacate doua valori fundamentale din Crez care afirma credinta “Intru Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica”: unicitatea si sobornicitatea Bisericii. Daca pluralul “biserici” a fost indelung comentat si chiar a fost acceptat la limita pentru ca facea trimitere la o denumire istorica, sobornicitatea a fost flagrant calcata-n picioare pentru ca in Creta a fost o decizie lipsita de reprezentativitate si unanimitate (mai putin de 25% dintre episcopi prezenti si nici macar aceia nu au fost cu totii de acord) dar, foarte important, si fara sustinerea poporului, a trupului Bisericii.

    Din pacate toate acestea se intampla pe fondul scaderii credintei noastre. Nu constientizam sau mai degraba spus NU VREM sa constientizam cat de grava este situatia de acum si ca de fapt participam cu totii la constructia noii lumi chiar si prin simpla acceptare a vietuirii conform regulilor / legilor antihristice care ne ingradesc din ce in ce mai mult nefacand nimic pentru a-L aduce pe Dumnezeu mai aproape in viata noastra. Spunem ca nu avem incotro si ca trebuie sa traim dar nu facem nici un rabat la infruptarea cu toate bunatatile, facilitatile si confortul cu care incearca sa ne ademeneasca. Daca urmam lui Hristos vor fi si ispititi asemenea Lui. Iar una dintre ispite a fost oferirea lumii in schimbul inchinarii.

    Chiar Domnul se intre daca va mai gasi credinta la A Doua Sa Venire. Iar raspunsul este ca NU va mai gasi. De aceea nu ne ramane decat sa facem tot ce ne sta in putere ca sa ramanem in picioare si sa nadajduim la Mila Sa care nu va trece cu vederea nici cea mai mica jertfa a noastra catre El.

    1. Si cine sa trezeasca oamenii, daca nu pastorii? Deocamdata pastorii ii indeamna la adormire si mai greu se pot mobiliza singuri, ca de’, fac ascultare. Deci e nevoie de pastori! Asta spunea si Marele Duhovnic, Sf. Justin Pârvu, care avea o boala pe preotii tineri care nu lua atitudine si pe intelectuali care dormeau in bocanci. Puterea exemplului, a liderului, care poate fi si din randul mirenilor.

      1. M-am referit la lupta gen partid pe care nu vo vad ca solutie.

        Evident ca este nevoie de informarea oamenilor si numai cineva care intelege poate sa o faca.

        “Cel ce va face si va invata [si pe altii sa faca], acesta mare se va chema in imparatia cerurilor” (Mat.5:19). Numai ca sunt putini care FAC. De demagogi este plina lumea.

        1. Foarte grav este si cand cei care au acest talant, il tin ingropat. Căci zice Hristos: “Slugă vicleană şi leneşă, ştiai că secer unde n-am semănat şi adun de unde n-am împrăştiat? Se cuvenea deci ca tu să pui banii mei la zarafi, şi eu, venind, aş fi luat ce este al meu cu dobândă.” (Matei 25:26,27)

  2. Satana face ultimul asalt si în acesti ani în care ne găsim, mare necaz si strâmtorare vor veni în lume… în vremea proorocului Ieremia, Dumnezeu a hotărât de mai multe ori să pedepsească pe israeliti, însă Ieremia îl ruga să se milostivească de creatura Sa si de poporul Său cel ales. Odată, însă, i-a zis lui Ieremia că va distruge Ierusalimul. Atunci proorocul a început să-L roage: „Dumnezeul meu, nu distruge orasul si nu pedepsi pe cei ce locuiesc în el…”, însă Dumnezeu i-a răspuns: „Nu mă ruga, Ieremia, căci nu te ascult; voi preda orasul în mâinile babilonenilor (care deja se apropiaseră de Ierusalim). Atunci a zis Ieremia către Dumnezeu: Cum este posibil să intre dusmanii în cetate, căci zidurile sunt puternice? „Eu le voi deschide portile ca să intre – a răspuns Domnul. Dacă nu-l voi preda Eu, ei nu pot intra. Mâine dimineată să sezi pe un loc înalt si vei vedea cum îl voi preda…”. Si a văzut un înger deschizând poarta dinspre răsărit, apoi si pe cele dinspre apus, miazăzi si miazănoapte, iar cheile le-a ascuns sub o piatră, zicând: „Primeste, piatră, cheile orasului acesta păcătos si să le păzesti până se vor întoarce din robie, apoi a strigat îngerul: „Intră, putere a chaldeilor!” si au intrat dusmanii în cetate; au ucis si au pustiit, luând multi robi, printre care si pe Ieremia. De aceea zice Sfântul Ioan Gură de Aur că, atunci când păcatele oamenilor sunt multe, iar printre păcătosi se găsesc si drepti, câteodată, Dumnezeu ia împreună cu păcătosii si pe drepti…

    Asadar, mare mânie va să vină.

  3. Mai concret, o mică completare, la ceea ce foarte bine a prezentat fratele Stan:

    Este important de reținut că prin acordul de Balamand din anul 1993 s-a perfectat între ortodocșii semnatari ca reprezentanți ai bisericilor lor locale și romano- catolicii, recunoașterea „Tainelor” romano-catolicilor prin acceptarea termenului de biserici surori și deci pe cale de consecință orice cleric sau mirean ortodox se poate împărtăși la romano-catolici și viceversa! Mitropolitul Banatului Corneanu ar fi invocat acest acord dacă ar fi fost pus în situația să se apere în fața unei eventuale caterisiri în urma inter-comuniunii sale cu greco-catolicii. Sinodalii BOR știau și ei acest substrat și probabil și din acest motiv au lăsat-o în coadă de pește.Din punct de vedere patristic acest acord este nul și neavenit dar oricum ecumeniștii nu sinchisesc!

    În Creta prin acordul termenului biserici recunoscute de Biserica ortodoxă, s-a recunoscut că și confesiunile au „Taine” valide și deci oricând se poate împărtăși un ortodox în „biserici” luterane, baptiste, evangheliste, calvine, etc, etc și asta fără niciun motiv de reținere.

    Patriarhul Bartolomeu pentru acest motiv jubilează și vrea să publice minutele „sinodului” din Creta!
    Și atunci cînd se exprimă: „că pentru generațiille viitoare acest „Sinod” din Creta constituie un punct de cotitură (redau aproximativ)” semnifică că nu e sigur dacă va mai apuca „sanctitatea sa” în timpul vieții sale ca acel acord din Creta + cel de la Balamand să fie perfectat în cultul Bisericii și în Crez din punct de vedere oficial. Căci până la introducerea acordurilor eretice în Crez nu se vor împărtăși pe față, la vedere ci doar pe ascuns!

  4. Va rog daca se poate sa-mi dati un numar de telefon sau e-mail al Pr. Ioan Miron sau al uinui apropiat de-al sau ca vreau sa intreb ceva!
    Numarul meu este: 0742 810 474
    Multumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button