X

Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MĂCEL ÎN ORAȘE în România”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In 2010 postam Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?”, citand articolul Profeție despre România anului 2011: «MĂCEL!» de pe Pustnicul Digital:

Am văzut prima oară pe site-ul fraților de la Apologeticum această profeție și mi-a dat fiori confirmând ceea ce profețise Părintele Paisie … vremea spanacului. Apoi a fost preluat și de SACCSIV. Totuși eram nelămurit fiindcă aveam cartea în față și fragmentul lipsea cu desăvârșire. Am zis: OK!, poate e o ediție mai nouă. Și azi am găsit cartea (Pustnicii Nevăzuți ai Athosului), e o ediție completată (pe a doua pagină scrie: Ediția a II-a Completată) și foarte recentă iar profeția completă arată astfel (pg. 150 – 154) (am păstrat elementele importante, dar totul e foarte interesant):

Pustnici cu vieţuire îngerească din Munţii Rarău şi Giumalău – jud. Suceava

Munţii Rarău şi Giumalău (vârful Muntelui Rarău are o înălţime de 1651m, iar vârful Muntelui Giumalăul, de 1857m) au fost, din străvechi timpuri, aleşi de pustnici, pentru sihăstrie şi desăvârşire, fiind mai îndepărtaţi de lume.
Pustnicul N.

Pustnicul N. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalău. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevăzut. În anul 2001, i-a spus fratelui I.:

Peste două săptămâni, o să fie un eveniment important [Este vorba de atacul terorist din 11 septembrie 2001, asupra celor două blocuri turn gemene din New York, care, după cum spunea preşedintele Bush, au schimbat soarta lumii (în mai rău pentru creştinii ortodocşi)] într-o ţară îndepărtată. Efectul dăunător în România va fi în anul 2011. Ai să fii în Iaşi, să nu te sperii…  Roagă-te lui Dumnezeu să nu te prindă anul 2011 în oraş, pentru că va fi mare vărsare de sânge. O să rânduiască Dumnezeu şi o să stai pe Muntele Rarău, în 2011.

Fratele I. avea 60 de ani şi a întrebat:

– Mai este mult până în 2011. O să trăiesc până atunci?
– O să trăieşti. O să mă rog, ca să locuieşti pe Muntele Rarău.

Cu un an mai înainte de a se muta la viaţa cea veşnică (Pustnicul N. s-a mutat la viaţa cea veşnică in anul 2002, fiind in vârstă de 105 ani), pustnicul N. i-a spus fratelui I. ziua în care să vină şi cum să-l înmormânteze. În ziua pe care o proorocise, a fost găsit adormit întru Domnul şi îngropat de fratele I. şi maica T., după obiceiul pustnicesc, pe Muntele Giumalău, în locaşul pe care şi l-a săpat singur. Pustnicul N. nu a vrut să i să pună cruce pe mormânt, ca să nu ştie nimeni locul unde este îngropat şi i-a dat canon fratelui I., să nu-i spună nimănui numele.

Pustnicul Zosima

Despre pustnicul Zosima, am aflat că a fost monah la Mănăstirea Rarău. L-a cunoscut pe părintele Daniil Tudor – Stareţ la Mănăstirea Rarău, între anii 1954 – 1958. A plecat pe Muntele Rarău, fiind prigonit de autorităţile comuniste.

Fratele I. l-a întrebat în anul 2007 pe Pustnicul Zosima:
– Părinte, ce o să fie în România în anul 2011?
– O să fie mare măcel în oraşe*O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N. Roagă-te să te păzească Dumnezeu, că este greu de scăpat de ce o să fie.
Fratele I. a insistat să afle mai mult:
– Ce o să fie, revoltă, război sau cutremur?
Zosima i-a răspuns:
– O să trăieşti şi o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat.

Sihastrul Zosima a spus să nu luăm documentele biometrice şi că este foarte bine că la mănăstirile de pe Muntele Rarău se slujeşte zilnic Sfânta Liturghie.

Este canonul românilor pentru cele peste 25.000.000 de avorturi şi alte mari păcate. Criza economică, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de muncă, neplata integrală a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a sute de mii de case şi a multor maşini achiziţionate în leasing, fără a li se restitui banii plătiţi; patimile şi păcatele, vor scoate milioane de români în stradă, avănd loc acest mare măcel în Romănia. Indrumăm pe creştini noştri, să meargă la Biserică şi la Sfintele Mănăstiri, să se roage pentru pace şi mântuire, să postească, să se spovedească şi Împărtăşcască şi să nu participe la aceste revolte. Sunt Părinţi care spun că Romănia va fi atăt de distrusă, încăt nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenată de marile puteri, care se vor confrunta după puțin timp timp în cel de al III-lea Război Mondial, care va începe prin atacul armatei ruse asupra Turciei şi strâmtorilor Dardanele şi Bosfor.

Concluzie:

Totul pare fără scăpare dar ultima frază îngroșată mi-a dat încredere și consider că este binele din tot acest rău, din toată această pedeapsă bine-meritată. Voi reveni cu alte citate din carte, citate de întărire pentru vremurile de pe urmă pe care, cu voia Domnului, se pare că le vom prinde.

A trecut 2011 iar macelul nu s-a produs. A fost o profetie falsa, adica nici ca va mai fi un astfel de macel in viitorul apropiat? Sau s-a intamplat precum la Ninive, adica, macelul doar s-a amanat pentru rugaciunile Pustnicilor si al Marilor Duhovnici?

Voi ce credeti?

Parerea mea e ca nu trebuie sa excludem cea de a doua varianta. Cu atat mai mult cu cat Pustnicii si Marii Duhovnici s-au mutat intre timp la Domnul.

Sa analizam:

In 2012 evreul MARK GITENSTEIN (ambasadorul SUA la Bucuresti) declara ca ambasade vestice AU FINANTAT 140 000 de „restarteri”, AGENTI AI SCHIMBARII activi pe internet

Era vorba despre programul Restart Romania si despre finantarea unui numar de 140 000 de tineri romani cu misiunea de a fi activi pe internet si pe teren. O formidabila armata ce trebuia sa coaguleze in jurul lor cat mai multi nemultumiti pe care sa-i directioneze intr-un viitor razboi romano-roman.

Alti bani au venit si pe o alta filiera evreului George Soros:

CONEXIUNILE puternice dintre Soros, Rise Project și LIDERII #REZIST. Sumele ENORME virate de MILIARDAR

Eficienta acestor restarteri s-a vazut cel mai bine pana acum in cazul alegerii lui Klaus Johannis, la protestele de dupa Colectiv si la mitigurile #Rezist din Piata Victoriei:

Sa ne amintim, de exemplu, ce scria in articolul Credeai ca va fi simplu Dragnea? Romania IESE IN STRADA! SE ANUNTA PROTESTE MASIVE! de pe Nationalisti, din ianuarie 2017:

ROMANIA IESE IN STRADA CONTRA LUI LIVIU DRAGNEA SI A MAFIOTILOR DIN PSD!

Asaltul asupra justitiei a inceput. O mare parte din romani nu s-au deranjat la vot. Daca nu s-au deranjat la vot se vor deranja de acum in strada pentru ca vor trebui sa apere democratia si justitia in strada.

Din pacate Liviu Dragnea & Co sunt atat de rupti de realitate incat nu inteleg ca Romania ii uraste. Cele doua milioane de pensionari senili, asistati sociali si bugetari a/i/morali nu vor misca un deget sa ii salveze de avalansa pe care sunt pe cale sa o provoace.

CLUJUL IESE PRIMUL IN STRADA

Miercuri, 11 Ianuarie de la ora 18, ne vedem in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Iesim in strada pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului dupa decizia acestuia de a ataca legea 90/2001 la Curtea Constitutionala, lege care interzice persoanelor condamnate penal sa ocupe functia de premier al Romaniei. E revoltator si inadmisibil simplu fapt ca am ajuns sa ,,discutam” despre posibilitatea ca intr-o tara europeana, o persoana condamnata penal sa poata ocupa cele mai importante functii de conducere ale statului. Integritatea nu e negociabila, iar respectarea legii 90 cu atat mai putin. Sa fie clar pentru toata clasa politica: Societatea civila nu va accepta erodarea respectului fata de lege si atacuri la adresa statului de drept.

Evenimenul a fost organizat pe Facebook – detalii aici. / Sursa: Reportaje.live

Si tot de pe acelasi site, puteti citi si articolul Cine a VOTAT cu PSD? Tiganii, pensionarii, șomerii, penalii și persoanele casnice.

Asadar, la sfarsitul lui 2016 taberele erau deja creionate: tinerii ce apara justitia si lupta impotriva unui PSD penal versus batranii, casnicele si asistatii sociali care apara acel PSD penal.

Si totusi, nici asta cu justitia nu este un motiv suficient pentru declansarea unui macel. Iar ca sa intelegem mai bine, sa parasim un moment zona Romaniei si sa privim cadrul general si ce anume pregatesc papusarii la nivel mondial. Edificator in acest sens este un citat dintr-o scrisoare a marelui mason de grad 33 Albert Pike adresata lui Giuseppe Mazzini, membru illuminati:

Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.

 

Revenind la Romania, observam ca inca de la formarea sa, tabara restarterilor #Rezist si a societatii civile de tip George Soros a fost anticrestina. Sa ne amintim, de exemplu, liniile directoare trasate de catre acestia presedintelui proaspat ales Klaus Johannis, conform articolului La arme (democratice) cetateni! Apasati pe acceleratie, batalia pentru Romania abia acum incepe, de pe Hotnews:

[…] Biserica Ortodoxa Romana este o tumoare de pe corpul social al tarii. Comportamentul ei in campania electorala a socat prin intensitate, insa nu a fost o noutate. Intre noi fie vorba, dragi prelati, a te face frate de cruce electorala cu un partid de stanga inseamna a prea curvi (dezlegat). Asemenea struto-camile concepute in prag de alegeri numai pe meleagurile noastre se pot naste.

Actuala BOR trebuie asadar combatuta cu aceeasi intensitate cu care se combate coruptia, nerespectarea drepturilor constitutionale si pradarea banului public. Parazitarea mintii e mai grava decat cea a buzunarului. Profesorul din Buzau, Emil Moise (ce nume frumos!), care a invins binomul Stat-BOR si le-a dat in cap cu legea la Curtea Constitutionala e un exemplu de urmat. Parinti-votanti de Romanie Normala la aceste alegeri, retrageti-va copiii de la actualele ore de religie din scoli. Tineri ai acestei tari, urmariti si denuntati manevrele financiare, fiscale si inlesinirile de tot felul acordate bisericilor nu in schimbul vreunui loc in Rai, ci a unor marsave foloase Pamantesti. Preafericitilor, din doua una: ori va va bate Dumnezeu ori va va lua Dracu’, daca o tineti tot asa! Ma veti intreba ce m-a apucat sa asez Biserica pe lista cu plagile Romaniei? Ganditi-va la milioanele de minti infestate si veti intelege o buna parte din dezastrul de astazi. Vrem spitale, nu catedrale, suna un bun slogan.

CNA este echvalentul laic al BOR. Daca exista o lupta care trebuie dusa in Romania urmatorilor ani, aceea este legata de curatarea spatiului media. CNA trebuie sa devina un DNA al audiovizualului. Nu Reporters sans frontiers sau alte ONG-uri din afara vor putea schimba felul in care arata peisajul televiziunilor din tara. Jandarmul CNA va trebui restructurat din temelii ca sa devina pavaza impotriva manipularii si dezinformarii, la fel cum justitia e stavila impotriva coruptiei directe. Doar noi putem propune si impune prin presiune constanta schimbarea legii de functionare si organizarea institutiei dupa regulile elementare ale lumii civilizate. Antena 3 de astazi trebuie sa primeasca la nivelul sanctiunilor ceea ce a primit patronul ei in justitie. Cu greu putem cuantifica Binele indus in societate prin resetarea televiziunilor. Miza e uriasa!

Ar mai fi multe: directia Vest, respectarea valorilor, alegerea graului de neghina, combaterea nationalismului optuz, boicotarea activa a initiativelor care spala pe creier populatia, promovarea intensa a succesului sanatos din orice domeniu… si ma opresc.[…]

Si intr-adevar, mai apoi, la protestele de dupa Colectiv, asta s-a si strigat: “Vrem spitale, nu biserici”.

Cat despre agenda antiortodoxa a societatilor lui George Soros, cred ca nici nu mai este cazul sa dau vreun exemplu.

Deci cu doctrina taberei #Rezist, lucrurile erau rezolvate inca de la inceput. Acum mai trebuia ca taberei PSD-iste sa-i fie data o doctrina diametral opusa. Sau cel putin imaginea unei astfel de doctrine. Ceea ce papusarilor nici nu le-a fost prea greu. Deja de ani de zile mass-media nu transmite de la pelerinaje decat imagini cu batrani, deci pupatorii de moaste = batrani = votanti PSD. Apoi a venit Dragnea (care este un pion, sa zicem alb, al respectivilor papusari, spre “deosebire” de #Rezist care ar fi pionii negrii ai acelorasi papusari, dintr-un ticalosit jos sah ce are un singur scop: exterminarea pieselor) si a zis ca PSD-ul va face miting pentru familia traditionala. Si gata eticheta. Dupa care restarterii si-a facut treaba si au umplut internetul cu sirul: pupatori de moaste, nationalisti, anti gay = pensionari, casnice, asistati sociali = votanti PSD.

Iar ultima stire pe aceasta tema ne informeaza ca sambata va avea loc o mare gramada generala:

Anul acesta fiind Centenarul Unirii, păpușarii ingineriilor sociale pregătesc un măcel #Rezist – Gay – PSD sambata 9 iunie 2018 in Piata Victoriei? Trei mitinguri in aceeasi zi in aceeasi piata: Ora 17:30 – Marșul Bucharest Pride / Ora 18 – Protest #Rezist / Ora 20 – Miting PSD pro familie

Sa ne rugam, fratilor!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Tigăncile își apără copiii, indiferent de consecințele legale (nu foarte aspre, in cazul de fata):
    https://www.replicaonline.ro/femeile-care-au-batut-un-minor-intr-o-scoala-din-constanta-condamnate-357699/

    Incidentul prezentat este acesta, iar copilul problema (emigrant sirian!) avea 14 ani si era in clasa a V-a:
    https://www.replicaonline.ro/minorul-batut-in-scoala-28-este-un-copil-problema-a-batut-groaznic-si-a-chinuit-copiii-timp-de-6-luni-344252/

  2. Sf. prooroc Iona a profetit impotriva cetatii Ninive, dar profetia nu s-a implinit. Asta nu inseamna ca n-a fost adevarata. Realitatea e ca Dumnezeu ne da vreme de pocainta, dar nu trebuie sa tragem de timp.

    1. Iar sfântul Porfirie Kavsokalivitul spunea că profețiile au fost scrise să nu se întâmple. Totul depinde numai de noi.

  3. Din pacate pentru Romania, daca se mentine cursul actual, este inevitabila o explozie sociala in orasele mari. Toate aberatiile la care sunt expusi la foc automat milioane de romani in ultima vreme, ii vor face pe multi sa isi piarda mintile. Papusarii se joaca cu focul. Vor sa reconstruiasca societatea intr-un mod absolut aberant si folosesc la nivel de societate tehnicile si instrumentele de control mental pe care le-au tot experimentat pe anumite grupuri de oameni: droguri, medicamente, alimente si alte substante chimice care altereaza perceptia, starea de constiinta si starea generala, tehnici de manipulare cognitiv-comportamentala, conditii de viata foarte stresante si traumatizante. Deja se vad clar consecintele: milioane de depresivi, tot mai multi sinucigasi, care aleg si moduri din ce in ce mai socante de a se sinucide, tot mai multa agresivitate si gesturi de cruzime extrema. In ultimele luni am simtit o crestere inspaimantatoare a nivelului de agresiune asupra populatiei Romaniei, in primul rand informationala, chimica si electromagnetica. Cred ca incearca sa obtina o explozie controlata, care sa duca la schimbarile dorite de ei si nu la altele. Cu victimele colaterale de rigoare. Cred ca asta e unul din motivele pentru care folosesc pulverizarea masiva de substante cu efect psiho-comportamental si pregatesc legiunile de psihiatrii. Intr-o tara cu populatia care are mintea incetosata de minciuni, substante toxice si bombardamente electromagnetice, se poate intampla orice. Chiar si ruperea definitiva de Dumnezeu. Oamenii au nevoie de minte limpede acum si se pare ca astazi in Romania putini mai pot avea asa ceva.

  4. e logic ca nu s-a intamplat ca la Ninive, pt ca acolo s-au pocait si rugat toti, pe cand la noi, nimeni….deci ramane prima varianta

    1. contracurent

      E total ilogic ceea ce ai scris, pentru ca s-au rugat pustnicii si marii duhovnici.
      Intre timp majoritatea s-au mutat la Domnul si s-a umplut pamantul de cei ca tine.

      1. saccsiv frate, te rog, ai trezvie si fii prevazator pt. ca te incearca un duh de mandrie. te rog nu fi rautacios si raspunde “in duhul ortodoxiei”. nu judeca oamenii ca si cum ai fi cel mai mare, ci cel mai mic dintre ei. p.s. nu.ti faceam observatie, dar am vazut mai demult aceasta tendinta la tine. p.p.s. site.ul tau a rezistat in timp pt. ca ai binecuvantarea par. Iustin

    2. Sa fie 2021 si nu 2011…poate a fost o gresala de o litera si era profetit macelul zece ani mai tarziu,fiindca ce se intampla acum in tara,cu plandemia,hotia din spitale,mass-media….nu a mai fost nicicand pe acest pamant?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button