Parerea lui Klaus Johannis despre Armata

iun. 6, 2018 3297 1 http://bit.ly/2JhD6Uo

Flux24.:

 

Acest individ este Comandantul Suprem al Forțelor Armate ale României. Și iată care este părerea sa despre ceea ce conduce:„Armata? O pierdere de vreme! În armată începi să coși singur un nasture, să-ți coși o cămașă. Sunt singurele lucruri pe care le-am învățat în cazarmă” (Klaus Werner Iohannis, președintele României și comandantul suprem al Armatei – cartea autobiografică „Pas cu pas”, autor Klaus Iohannis, editura „Curtea Veche”, 2014). Asta crede, după ce a făcut stagiul militar, comandantul suprem…, a scris pe facebook fostul ofițer SRI, Daniel Florea.

Vezi răspunsul dat de comandantul unității militare unde și-a satisfăcut stagiul ca militar: Și îi răspunde imediat Ion Grigore „Ce poți spune despre o asemenea afirmație total nefondată? A jignit tot personalul U.M. 01081 Craiova, unde a făcut armata. Și știți de ce? Această unitate pregătea specialiști de transmisiuni pentru marile unități. Știți ce specialitate a avut domnul>>? CLC-ist (pentru cunoscători, iar pentru necunoscători „construcții linii cablu”, adică cei ce întindeau cablurile de transmisiuni. Nu presupunea să ai decât mușchi ca să cari bobina. Și atât!), unde erau repartizați toți cei care nu aveau ,înclinații (ca să fiu finuț și să nu zic nepricepuți sau mai rău) pentru specialitățile de frunte. Dar pentru el este ușor să arunce cu noroi în cei din jur. Asta face și acum când este mare>>…”, mai scrie Florea.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “Parerea lui Klaus Johannis despre Armata”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. marian
    # 7 iunie 2018 at 8:41

    Nefiind patriot, normal că armata i se pare o pierdere de vreme. El având doar înclinații de slugarnic

Scrie un comentariu

Scroll Up