Anul acesta fiind Centenarul Unirii, păpușarii ingineriilor sociale pregătesc un măcel #Rezist – Gay – PSD sambata 9 iunie 2018 in Piata Victoriei? Trei mitinguri in aceeasi zi in aceeasi piata: Ora 17:30 – Marșul Bucharest Pride / Ora 18 – Protest #Rezist / Ora 20 – Miting PSD pro familie

iun. 6, 2018 6253 8 http://bit.ly/2kSxbXm

.

Flux24:

 

Protestatarii #Rezist intentioneaza sa ocupe Piata Victoriei cu putin timp inainte de ora la care va avea loc mitingul organizat de PSD impotriva „abuzurilor din justitie”. Protestatarii #Rezist intentioneaza sa se adune in Piata Victoriei la ora 18.00. Mitingul PSD este programat sa inceapa la ora 20.00. Protestatarii afirma ca mitingul lor este legal, deoarece a fost notificat la Jandarmerie,scrie portavocea #rezist, aktual24.ro.

„Romani, nu va lasati calcati in picioare de ciuma rosie. Este dreptul nostru legal sa protestam sambata in piata. Veniti din toata tara si Ocupati Piata Victoriei! Nu va fie teama! Protestul este legal, notificat la Jandarmerie.Va rugam sa distribuiti masiv acest eveniment, in grupuri si pe paginile dumneavoastra. Iar sambata, ne vedem in piata!”, se afirma pe pagina Ziua “Z” – Ocupam Piata Victoriei!.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca mitingul impotriva abuzurilor va avea loc sambata, ora 20.00, in Piata Victoriei, in conditiile in care „exista o putere subterana care paraziteaza deciziile importante”.

 

Tot in Piața Victoriei este anunțat, în aceeași zi, Marșul Bucharest Pride, la ora 17,30.

Si sa ne amintim ca PSD a anuntat ca mitingul va fi si pentru susținerea familiei tradiționale.

 

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
8 Comentarii la “Anul acesta fiind Centenarul Unirii, păpușarii ingineriilor sociale pregătesc un măcel #Rezist – Gay – PSD sambata 9 iunie 2018 in Piata Victoriei? Trei mitinguri in aceeasi zi in aceeasi piata: Ora 17:30 – Marșul Bucharest Pride / Ora 18 – Protest #Rezist / Ora 20 – Miting PSD pro familie”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. RomeoB
  # 6 iunie 2018 at 12:06

  Diavolul este politic corect (Savatie Baștovoi) descrie scenariul unui asemenea macel, si pe cei din spatele lui.
  Un cosmar mai mare decat ce s-a petrecut la Kiev:

  https://www.librariasophia.ro/carti-Diavolul-este-politic-corect-Savatie-Bastovoi-ierom-so-4720.html

 2. Spaceman
  # 6 iunie 2018 at 13:35

  Protestul #rezist anunţat sâmbătă în Piaţa Victoriei, care ar urma să se suprapună cu mitingul organizat de PSD, nu are autorizaţie de la Primăria Capitalei, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

  http://www.mediafax.ro/social/jandarmerie-protestul-rezist-anuntat-sambata-in-piata-victoriei-nu-are-autorizatie-17244581

 3. valentin
  # 6 iunie 2018 at 13:55

  posibil puci?
  8 definiții pentru puci
  PUCI, puciuri, s. n. Acțiune armată a unui grup politic militar care are drept scop răsturnarea puterii de stat printr-un atac neașteptat. – Din germ. Putsch.

  sursa: DEX ’09 (2009) adăugată de blaurb. acțiuni
  PUCI, puciuri, s. n. Încercare a unui grup politic militar de a răsturna prin violență un regim politic, o ordine statală. – Din germ. Putsch.

  sursa: DEX ’98 (1998) adăugată de oprocopiuc acțiuni
  PUCI s. n. încercare de răsturnare prin violență a unui regim politic, a unei ordini statale. – Pronunțat monosilabic.

Scrie un comentariu

Scroll Up