X

VIDEO: Fostul basist Scorpions pretinde că a participat la petreceri Elite Snuff (în care sunt uciși oameni)

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fostul basist Scorpions pretinde că a participat la petreceri Snuff (petreceri în care sunt uciși oameni)

Fostul star rock, Ralph Rieckermann, explică cu sinceritate în decursul unei filmări cum a participat la petreceri în care oaspeții au plătit sume mari de bani pentru a vedea oamenii uciși. 

Dacă oamenii obișnuiți ar cunoaște ce a făcut elita ocultă în spatele ușilor închise, ei ar fi îngroziți, mai ales că ei dețin majoritatea bogăției și puterii lumii. Deși există un efort concertat masiv pentru a ține aceste adevăruri în afara spațiului public, uneori acest adevăr dezgustător, strident, se strecoară în locuri neașteptate.

Într-un fragment TMZ din 2012, cu fostul basist al formației Rock Scorpions, Ralph Riekermann admite că a participat la petreceri, unde oaspeții au plătit peste 100.000 de dolari pentru a vedea o crimă efectuată în fața lor. Și, judecând după expresia facială, nu glumea. Iată videoclipul. (Îmi pare rău în avans pentru prostiile extreme ale TMZ înainte și după înregistrarea video reală).

La sfârșitul videoclipului, Riekermann spune că a participat la o altă petrecere care a fost atât de revoltătoare încât l-a făcut să vomite. La ce s-a referit? Nu sunt sigur, dar am sentimentul că a implicat copii …

Un lucru este sigur, aceste “snuff” la care au participat celebrități sunt pur și simplu un simptom al stării mentale al elitei oculte care se bucură de abuzul, suferința și uciderea ritualică a oamenilor nevinovați. De ce? Pentru că a) sunt sataniști de mai multe generații b) percep non-elita ca o specie subumană care poate fi exploatată după voință și c) ei cred că sacrificiul ritual al oamenilor (cu cât mai tânăr, cu atât mai bine) furnizează o putere ocultă.

Această stare de spirit se află în spatele ceremoniilor de inițiere ciudate pe care trebuie să le treacă membrii elitei oculte, cum ar fi David Cameron plasându-și organele genitale în gura unui porc mort, după ce s-a alăturat societății din Oxford University. Vorbind despre asta, este o coincidență destul de ciudată că o pușculiță in formă de porc este văzută sărind din Cameron pe coperta revistei Economist ediția 2015 pe care am analizat-o în acest articol .

Când cineva înțelege ce se întâmplă în spatele ușilor închise, se înțelege, de asemenea, că este ceva teribil de greșit în eșaloanele superioare ale societății.

Actualizare

În iunie 2015, la trei ani după ce segmentul video a fost difuzat la televizor, Riekermann a postat pe YouTube și a emis o declarație oficială în care se disociază de declarațiile inițiale.

Indiferent dacă Riekermann s-a implicat activ în toate acestea, este totuși irelevant și nu schimbă faptul că aceste “petreceri” există de fapt. El nu a negat că a văzut lucruri cu adevărat dezgustătoare – și asta trebuie să știe lumea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. “c) ei cred că sacrificiul ritual al oamenilor (cu cât mai tânăr, cu atât mai bine) furnizează o putere ocultă.”

    1) Sacrificiile umane chiar sunt rasplatite de demoni ! Ieromonahul de la Sf Munte Athos care a fost in Africa misionar – printre vrajitorii de acolo, confirma acest lucru, prim marturiile celor ce au practoicat aceste ritualuri:

    Damaschin Grigoriatul, monah Misiune printre vrajitorii din Africa
    https://www.librariasophia.ro/carti-Misiune-printre-vrajitorii-din-Africa-Damaschin-Grigoriatul-monah-so-3456.html

    2) Sf Paisie Aghioritul (vazator cu duhul) confima in a II a parte a sec al XX lea ritualurile cu copii omorati prin impungerea cu obiecte ascutite. Ori asta nu o poate explica nici o minte rationala decat prin ‘beneficiile’ ce se obtin in urma acestui pacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button