X

Întrebări etice privind vaccinul care reduce fertilitatea

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Întrebări etice privind vaccinul care reduce fertilitatea

În numarul din februarie, prestigioasa revistă Nature Medicine, a declarat că ICMR – Consiliul Indian de Cercetari Medicale – intenționează să efectueze un studiu clinic asupra vaccinului cu toxoid tetanic (TT) combinat cu un hormon de sarcină, gonadotropina corionică umană (hCG).  Se intenționează a fi studiat pe 120 de femei din India.

Acest ”vaccin” contra sarcinii a fost dezvoltat de dr. G.P. Talwar în 1972. Ideea este de a produce anticorpi împotriva hormonului de sarcină, astfel încât femeile să nu poată duce normal o sarcină. Femeile însărcinate ar avorta, iar cele care nu sunt însărcinate ar deveni infertile. Articolul este într-adevăr tulburător. Cu câteva luni mai devreme, un articol intitulat ”HCG găsit în vaccinul antitetanos al OMS, distribuit în Kenya, ridică îngrijorare în lumea în curs de dezvoltare” a fost publicat de Oller și alți colegi în Open Access Library Journal.

Articolul lui Oller prezintă cazul femeilor tinere din Kenya care au fost vaccinate cu acest ”vaccin Talwar” sub pretextul prevenirii tetanosului matern și neonatal. Multe dintre probele vaccinului tetanic care au fost testate pozitiv pentru hCG au provenit de la Institutul de Seruri din India (Serum Institute).

Programul de vaccinare a fost promovat de către OMS și guvernul kenyan, finanțat de Fundația Gates. Mamele au fost încurajate să se vaccineze pentru a preveni tetanosul la copiii lor nenăscuți, fără să li se spună că vaccinul ar împiedica copilul să se mai nască vreodată. Raportul Oller subliniază câteva aspecte interesante ale campaniei. Vaccinurile folosite în campanie nu au fost stocate la nivel local, ci au fost distribuite direct din Nairobi, iar vaccinurile au fost păstrate de poliție. Fiecare flacon de vaccin folosit a fost returnat sub escorta poliției în Nairobi, pe cheltuială considerabilă. A fost recomandat ca vaccinul să fie luat de cinci ori la intervale de șase luni. Acest lucru este diferit de programul de vaccinare cu toxoid tetanic oriunde în lume și este exact programul recomandat pentru ”vaccinul Talwar”. Publicațiile OMS descriu aparent un scop pe termen lung de reducere a creșterii populației în ”țările mai puțin dezvoltate” instabile și lucrează la un vaccin anti-fertilitate mai puternic, folosind ADN recombinant.

În contextul acestor rapoarte privind utilizarea neetică a ”vaccinului Talwar” în Kenya, fabricat de Institutul de Seruri din India, știrile despre studiul ICMR sunt alarmante. Se susține că efectul vaccinului nu este permanent, dar nu există dovezi clare că femeile vor fi capabile să conceapă după voia lor, după ce au fost imunizate cu acest vaccin.

Credibilitatea OMS și a Fundației Gates a fost denaturată iremediabil după această sterilizare neetică a femeilor din Kenya. Este important ca ICMR, care a fost deja criticată de către cel de-al 72-lea Comitet Permanent al Parlamentului pentru Sănătate și Bunăstare a Familiei, pentru contribuția sa la testele experimentale HPV, să reconsidere serios necesitatea acestui nou studiu clinic. Parlamentul și publicul trebuie să cerceteze pentru a afla cine sau ce a determinat ICMR să studieze acest vaccin dezvoltat și abandonat în India, acum 45 de ani.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

N.t.: Testele experimentale ale vaccinului contra HPV desfășurate în India s-au soldat cu moartea unora dintre fetele vaccinate, ministrul sănătății negând orice legătură cauzală a deceselor cu vaccinul; mai multe informații pe acest subiect se pot citi aici și aici. Studiul respectiv a fost, de asemenea, finanțat de Fundația Bill & Melinda Gates.

În proiectul satanic de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România, Capitolul III, Art.36 sunt prevăzute următoarele:

 

”Acoperirea ori, după caz, finanțarea costurilor legate de achiziția și administrarea vaccinurilor poate fi  făcută și din donații, sponsorizări, fonduri speciale naționale și  internaționale, asigurări de sănătate complementare și voluntare.”

 

Deci Fundația Gates va putea face acte de ”binefacere” și la noi, întrucât va găsi cu siguranță un teren fertil prin intermediul tuturor susținătorilor vaccinării obligatorii. Merită amintiți: Adrian Streinu-Cercel, Alexandru Rafila, Gindrovel Dumitra, Emilia Milutinovici, Florian Bodog, Sorina Pintea, Ovidiu Covaciu, Ana Măiță … Mai sunt cu siguranță și alții.

Cu atât mai mult cu cât precedentul există, copiii români au fost vaccinați cu Hexacima, când acest vaccin era încă în faza de monitorizare suplimentară.

Proiectul acesta de lege nu a fost respins definitiv, ci este încă la comisii pentru avize! Cei care se îmbată cu apă rece că legea vaccinării obligatorii a căzut, pot verifica pe site-ul Camerei Deputaților.

Cititi va rugam si:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button