X

Coregraful si dansatorul profesionist EMIL RENGLE, fost colaborator Pro tv si bisexual, a castigat concursul ROMANII AU TALENT și premiul de 120.000 de euro

de null

https://www. youtube.com/watch?v=6LZlBoB1b24

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Adevarul: Reacţii împărţite după ce Emil Rengle, fost colaborator al ProTV, a câştigat „Românii au talent“: Nu trebuia să aibă dreptul să participe FOTO

Coregraful şi dansatorul Emil Rengle, în vârstă de 27 de ani, originar din Oradea, a fost desemnat câştigătorul „Românii au talent“ de anul acesta, iar reacţiile utilizatorilor din mediul online sunt împărţite.

În timp ce unii îl felicită pe tânărul coregraf pentru câştigarea marelui premiu, alţii sunt de părere că regulamentul show-ului de la ProTV nu ar trebui să permită profesioniştilor să se înscrie în concurs. Mai mult, unele voci susţin că nu este corect ca un fost colaborator al postului de televiziune să fie desemnat marele câştigător.
[…]

După plecarea lui Edi Stancu la echipa Antenei 1, Rengle a fost desemnat, în septembrie 2014, coregraful baletului ProDance, care evoluează în show-ul „Vocea României“. „Sunt extrem de fericit că datorită acestei colaborări voi avea oportunitatea de a face ceea ce mi-am propus. Sunt convins că proiectul va fi unul de succes şi că vom face împreună un sezon de neuitat al «Vocii României»“, declara tânărul.

DCNews: Rengle, câștigător Românii au talent 2018. Viski, declarațiile zilei

 

DC News l-a contactat pe Vlad Viski, director executiv al asociaţiei MozaiQ, ONG care apără drepturile minorităţilor sexuale, pentru a ne spune cum vede acest subiect.

“Considerăm că este foarte importantă vizibilitatea persoanelor LGBT în toate sferele sociale. Îl felicităm din suflet pe Emil Rengle! Credem că este o persoană extrem de talentată. Faptul că reprezintă o comunitate nu înseamnă că talentul lui poate fi pus la îndoială. Emil Rengle este un coregraf fantastic și cu foarte mult curaj. Iată că toate aceste lucruri duc la succes! Ne bucurăm pentru Emil Rengle, îl felicităm și îl așteptăm la Bucharest Pride, pe 9 iunie”, a spus Vlad Viski pentru DC News.

 

Iata si o alta finalista, Bianca Badea:

https://www.youtube.com/watch?v=lIw6FZ43I_M

Bugetul: Scandal monstru la Românii au talent! „A câștigat un bisexual ungur” – război fără precedent în online

 

Ca și la Exalton, câștigătorul Românii au Talent este deja o vedetă consacrată și așa cum era de așteptat nu lipsesc nici controversele. Emil Rengle a câștigat marele trofeu și premiul de 120.000 de euro în defavoarea micuței Bianca Badea, care reprezenta și un caz social. Părinții ei sunt îngropați în datorii pe care le-au făcut pentru a-i oferi ei cele necesare pentru a-și urma visul.

În schimb, Emil este cunoscut ca dansator și coregraf, atât în România, cât și în străinătate. A coloborat cu foarte mulți artiști români ca Alex Velea, Antonia, Inna, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Marius Moga, Alexandra Stan, Anda Adam, sau Corina. Deși vorbește mult despre Dumnezeu, el a recunoscut că este bisexual și fiind și ungur, sugerează că nu i-a fost deloc ușor să se remarce în România.

„Mulțumesc celui de Sus că m-a ales pe mine! Mulțumesc lui Dumnezeu! Chiar El este vinovatul (n.r. – pentru câștigarea premiului)!”, a spus Emil Rengle. Cuvintele lui au stârnit un val de reacții pe facebook, mulți internauți considerând că acesta a fost de fapt votat de minoritatea LGBT și că cea care merita marele premiu era Bianca, în vârstă de doar 11 ani. De altfel, ea a primit Golden Buzz de la Andra, care a susținut-o pe parcursul competiției.

Iată doar câteva comentarii, însă sunt sute de acest tip pe pagina emisiunii Românii au Talent.

„E treaba cu politica cu promovarea LGBT și chipurile că România acceptă gay în defavoarea Familiei tradiționale, e păcat că au furat fetiței talentate șansa de afirmare și unui trai decent. Rușine ProTv. Decizie politică cu LGBT”;

„Îmi bag picioarele în emisiunea voastră. Ce să înțeleg – că diversitatea înseamnă valoare ??????? RUȘINE să vă fie”;

„Eu nu mă mai uit niciodată la emisiune. Emil a ieșit pentru că e gay. Politic. Să arătați că poporul susține asta. Fix cum manipulați in Las Fierbinti. Ok. Nici eu nu țin cu psd, dar… nu mai manipulati. Nu suntem proști! Nu așa !”;

„Deci mâine o să fie știre națională… a câștigat că este coregraful emisiuni Vocea României… era logic să câștige…”;

„Buna treabă. Lumea se ceartă din cauza voturilor. Este sezonul 8 și încă nu se vede faptul că voturile nu contează. Avem atâtea emisiuni cu vot de ani ai ani. Și câștigătorii sunt cei aleși de producători. El a fost (poate și pe viitor) angajat ProTV, este mai ușor de făcut „aranjamentele”. Plus faptul că ProTV a fost tot timpul un deschizător de drumuri (sau cel puțin așa au vrut). Cu toate că este anul centenarului și a mișcării pentru familia tradițională. Ei aruncă un LGTB în „lupta” pentru a arăta că sunt open mind”;

 

Cititi va rugam si:

Treaba evreiasca: “X FACTOR” si “… AU TALENT”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. În ce mocirla, spurcăciune și mizerie a fost târâtă sărmana Tara cu scursurile impuse și cu iudele vândute la veliar … Și
    oare a cui este vina?

    Când vom ști să spunem NU pentru toata mizeria ce înghite nu numai ochii ci și suflete fără doar și poate pe movila numita România , atunci vom realiza cine suntem și ce am ajuns pentru a mai avea o a doua șansă de a renaște din cenușa.
    Însă trebuie ca pământul Romania sa se purifice prin cutremur apa și foc asa cum ne au avertizat Sfinții acestui pământ și cel mai mult probabil ca asa se va întâmpla.
    Cine este protv… este și pro sodoma și gomora adică își dorește ștergerea neamului său de pe acest pamant , pentru ca Neamul Românilor este Unul intru HRISTOS , Cel Străbun , Cel Sfânt și Ortodox.

  2. https://www.antena.ro/articole/caz-incredibil-in-gorj-un-batran-de-79-de-ani-a-fost-amendat-cu-60000-de-lei-pentru-ca-isi-construia-propriul-cavou_9l9l
    in care se confirma faptul ca toate institutiile statului sant ocupate de straini, si fac tot posibilul sa ne extermine, sa ne goneasca din tara, sa ne asupreasca si sa ne umileasca cu orice pret !
    iata ce inseamna batjocora strainilor….rezultatul “valorilor” occidentale impuse prin minciuna viclenie si manipulare de strainii, de fortele oculte iudeomasonice, care au ocupat toate institutiile statului ca lupii la oi !!! asa cum lupii imbraca blana de oaie prin minciuna si viclenie si intra in stana de oi si decimeaza oile, asa au intrat strainii, alogenii in institutiile statului subminand si decimand poporul, de la acapararea resurselor, economiei, padurilor, pamantului stramosesc, cu minciuni si manipulari sub masca de lup viclean de genul : “industria noastra e un morman de fier vechi”….sau…”statul este prost administrator”…… la atacuri marsave impotriva Maicii Neamului nostru : Biserica ortodoxa prin manipulari de genul : “vrem spitale nu catedrale”….la propaganda imoralitatii si desfraului….la impunerea justitiei lor “independente” care sa loveasca numai in români….pana la aceasta ticalosie facuta sa contribuie la dezbinarea si asuprirea poporului…..calcand in picioare relatii interumane, intr-ajutorarea obsteasca, frateasca care a stat la baza unitatii familiei, satului si poporului timp de doua milenii….relatii firesti normale cladite pe mila si intr-ajutorarea crestina cultivata de stramosii nostri de 2000 de ani….iata efectul distructiv….iata ce a insemnat 28 de ani nefericiti de integrare in “civilizatia” occidentala….

  3. Pare destul de evident de ce a castigat acest Emil… (sau “aceasta Emilia”?!) Cum era articolul ala cu FEREASTRA OVERTON? Aduc si ei exemple: “familia” de poponauti romano-americana, acum 3-sexualul… Nu e clar? SE DORESTE promovarea de astfel de modele: oameni interesanti, glumeti, destepti si frumosi, de la care avem de invatat, doar ca… traiesc in sodomie! Dar acuma trebuie sa-i judecam? Sunt si ei oameni etc. –> deci trebuie promovata sodomia!!

    Parerea mea: daca eram, asa cum ne laudam, o tara crestina, luptele pentru promovarea homosexualitatii ar fi fost imposibile! De ce? Nu ar fi avut nici o sansa! Ar fi sarit 20 de milioane de romani sa le spuna ca homosexualitatea e pacat si destinatia lor finala este iadul! Dar, atata timp cat avem dileme si nu suntem nici noi siguri daca e rau sau bine… raul va progresa!! (pana intr-o zi cand si noi vom considera raul bun)

    1. Cred că ai pus punctul pe ”i”. Testosteronul, operațiile estetice și alte ”tratamente” pot face adevărate ”minuni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE