X

IADUL FĂRĂ CASH. Ceea ce s-a întâmplat ieri cu VISA se poate repeta oricând cu oricine

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

B1 tv: Probleme grave în sistemul bancar.  Reţeaua Visa a picat: Plăţile sunt blocate, tranzacţii sunt anulate, 01.06.2018

Blocaj major în sistemul bancar european! Cardurile Visa întâmpină probleme la tranzacţii efectuate vineri în numeroase ţări europene, informează posturile BBC News şi Sky News.

Problemele dau mare bătăi de cap, deoarece toate plăţile sunt blocate, iar tranzacţii sunt anulate.

„Amploarea fenomenului nu este înca cunoscută, foarte mulţi oameni discutând pe reţelele sociale despre faptul că nu pot folosi cardurile Visa, că le sunt respinse plăţile la magazine sau la benzinării“, arată The Guardian“.

„Visa se confruntă în prezent cu o întrerupere a serviciului. Acest incident împiedică prelucrarea anumitor tranzacţii ale Visa în Europa. Investigăm cauza şi lucrăm pentru a rezolva cât mai repede situaţia“, se arată în comunicatul celor de la Visa.

În afară de Marea Britanie, probleme au fost semnalate în Germania, Franţa şi Italia.

Printre cauzele posibile ar putea fi un atac cibernetic sau o defecţiune.

 

Adevarul: UPDATE Visa: Compania şi-a cerut scuze şi a menţionat că sistemul său funcţionează acum aproape normal, 02.06.2018

Sistemul de carduri Visa a căzut în întreaga Europa. Compania a confirmat că exista o problemă, că sistemul este întrerupt şi se investighează cauza, informează The Guardian.

UPDATE 00.30: Visa a declarat că o „defecţiune de sistem”  a afectat consumatorii din Europa. La aproape 5 ore de la prima sa declaraţie, compania a spus că sistemele funcţionează în parametri aproape normali:   „Scopul nostru este să ne asigurăm ca toate cardurile Visa să funcţioneze 24/24, 365 de zile pe an. Nu ne-am îndeplinit acest scop şi le cerem scuze partenerilor noştri, dar mai ales posesorilor de carduri Visa. Posesorii de carduri le pot folosi, pentru că acum operăm la un nivel aproape de normal. Problema a fost generată de defecţiuni ale hardware-ului. Nu avem motive să credem că acest incident a fost cauzat de un acces neautorizat sau un malware.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Aceste atacuri sunt facute …tocmai ca sa discrediteze modalitatile de plata cash ..tocmai pt implementarea cipului…Cu siguranta se vor repeta din ce in ce mai des…pana la anularea cardurilor bancare in favoarea ciparii populatiei.Traim vremurile apocalipsei descrise de Biblie! cine se mai indoieste…este naiv!

  2. toata aceasta nebunie este bine regizata de cei 13 care conduc lumea –scopul este cel malefic –adica sa se cipeze populatia lumii cu 666-numarul satanei-pecetea antihristului–adica lepadarea de Hristos—Ei vin cu aceste dereglari bine regizate in asa fel sa zica ca sistemul acesta de carduri acum nu are atata siguranta decat numai pri actele cu cip=asdica buletinele electronice ca apoi sa regizeze si acestora defectiuni in sistemele economice si alte comartimente ale vietii cotidiene—si in final cipul pe mana care inseamna lubertate maxima omenirii,o libertate de toate culorile si imbinarii culorilor in care omenirea va fi inselata,cu asa zisa libertatate,dar libertate falsa,ca apoi sa fie adusa in cosul de gunoi ca scavi ai noii ere —era antihristului…!!!!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button