X

VIDEO: Proces la Haga, unde martori sirieni confirmă REGIZAREA “atacului chimic” din Siria

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Așa ceva nu se va da la televizor!

Diplomații ruși au reușit să aducă la Haga mai mulți localnici ai orașului sirian Douma unde pe data de 7 aprilie a avut loc regizarea unui presupus atac chimic. Falsul atac chimic a fost regizat de Căștile Albe, un ONG finanțat de SUA și Marea Britanie. Bineînțeles, pentru a ne impresiona, în filmarea Căștilor Albe* apar copii care se îneacă de la clor. Însă, nimeni nu își pune întrebarea de ce în urma presupusului atac chimic nu au avut de suferit adulți și de ce activiștii Căștilor Albe lichidează chipurile „arma chimică” fără a purta echipamente de protecție folosind doar un furtun cu apă rece cu care sunt stropiți copiii.

La Haga au luat cuvântul mai mulți medici ai acelui spital din Douma, precum și tatăl unui băiat care apare în filmarea Căștilor Albe. Toți au declarat că pe 7 aprilie, în orașul sirian Douma nu a avut loc niciun atac chimic. Mulți dintre cei care s-au prezentat la spital în acea zi tușeau din cauza prafului și fumului rezultate în urma bombardamentului unor clădiri apropiate, însă nimeni nu avea simptome ale unei otrăviri cu un gaz toxic. Rusul publică conferința de presă a martorilor sirieni de la Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice din Haga. Conferința este tradusă în limba engleză.

*Căștile Albe – Organizație non-profit finanțată de SUA și Marea Britanie.

Image result for Haga martori care confirmă REGIZAREA "atacului chimic" din Siria

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Doamne ajuta sa iasa adevarul la iveala in spatele intregii marsavii din Siria, sa se intrebe oare in ce alte privinte au mai fost mintiti de televizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button