X

FOTO: Hotelul Ryugyong din Coreea de Nord

de null
Foto: https://www.reddit.com/r/ArchitecturePorn/comments/8g1j83/ryugyong_hotel_pyongyang_at_night_960_1212/

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Hotel_Ryugyong:

Hotel Ryugyong (în coreeană 류경호텔; uneori romanizat ca Ryu-Gyong sau Yu-Kyung[1]) este un zgârie-nori de 105 etaje, în formă de piramidă aflat în construcție în PhenianCoreea de Nord. Numele său (în traducere, „capitala sălciilor”) este și unul din denumirile istorice ale orașului Phenian.[2] Lucrările de construcție au început în 1987, dar s-au oprit în 1992 după ce Coreea de Nord a intrat într-o criză economică acută după căderea Uniunii Sovietice.

După 1992, clădirea avea structura terminată, dar nu avea nicio fereastră și niciun fel de finisaj. Lucrările s-au reluat în 2008. În 2011, a fost terminat exteriorul. S-au dat de mai multe ori date estimative pentru deschiderea hotelului, dar de fiecare dată s-a amânat.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Coreea de Nord a notorietatului hotel video al lui Doom “arată simbolul ILLUMINATI”. Un perete VIDEO de pe marginea renumitului hotel Ryugyong din Coreea de Nord pare să arate simbolul societății secrete Illuminati

Coreea de Nord a notorietatului hotel video al lui Doom “arată simbolul ILLUMINATI”, potrivit dailystar.co.uk

Un perete VIDEO de pe marginea renumitului hotel Ryugyong din Coreea de Nord pare să arate simbolul societății secrete Illuminati.

Luminile de pe partea laterală a hotelului în formă de triunghi neterminat afișează steagul național al regimului ucigaș cu arme nucleare.

Dar utilizatorii de Twitter cu ochi de vultur au observat că vârful clădirii seamănă cu simbolul societății secrete Illuminati, despre care mulți cred că controlează în secret guvernele lumii.

Unul a postat o imagine a simbolului distinctiv al ochiului cu totul vizibil al grupului sub acoperire și a scris: “Omule, nu pot să aștept până când teoreticienii conspirației Illuminati vor vedea această fotografie.

Hotelul a fost o jena imensă a regimului de zeci de ani. Construcția a început în 1987, dar a fost oprită în 1992, când economia Coreei de Nord a fost răsturnată de prăbușirea Uniunii Sovietice.

Clădirea cu 105 etaje era în stare neterminată, iar oficialii cu fața în roșu chiar dispunea ca aceasta să fie aerografată din orice imagine a orizontului Pyongyang și scoasă din hărți.

Construcția a fost reluată în 2008, dar site-ul rămâne încă gol și neutilizat.

Teoriile conspirației pretind că lucrările Illuminati se află în spatele scenei pentru a controla afacerile mondiale și pentru a stabili o dictatură globală

La începutul zilei de astăzi, un oficial nord-coreean a efectuat un zbor la Beijing pentru New York și a vorbit cu secretarul de stat american Mike Pompeo, raportat de Yonhap din Coreea de Sud.

Kim Yong Chol, fost șef de spionaj și consilier de încredere pentru liderul Coreei de Nord, a fost în drum spre ceea ce ar fi întâlnirea la cel mai înalt nivel în această săptămână de activitate diplomatică, menită să salveze un summit istoric, a confirmat președintele american Donald Trump într- tweet ieri.

Fostul șef al spionajului este un ofițer de încredere pentru liderul nord-coreean Kim Jong-un, jucând un rol esențial în pregătirile pentru un summit istoric între Kim și Trump.

Citiți vă rugăm și: Locuri sinistre: ASTANA, Kazakhstan – centrul OCULTEI de UNIRE a TUTUROR RELIGIILOR

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button