X

Filmul “Show Dogs” conține scene care “pregătesc copiii pentru acceptarea abuzurilor sexuale”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Filmul ”Show Dogs” (Câini de expoziție) conține scene care ”pregătesc copiii pentru abuz sexual”

Filmul PG ”Show Dogs” conține scene ce prezintă ”atingerea genitală nedorită” a unui câine vorbitor, căruia i se spune ”să meargă într-un loc zen”. 

Show Dogs” se dorește a fi o comedie de familie, despre un cuplu format dintr-un detectiv uman (interpretat de Will Arnett) și partenerul său Max (interpretat de Ludacris), un câine vorbitor care participă sub acoperire la un spectacol canin, pentru a rezolva un caz.

Ca și cum această idee de bază nu era suficient de oribilă, filmul conține scene bizare, în care, pentru a-și îndeplini misiunea, câinele trebuie să-i permită unui străin să îi pipăie organele genitale. Potrivit Centrului Național pentru Exploatare Sexuală (NCOSE), aceste scene transmit ”un mesaj deranjant care pregătește copiii pentru abuz sexual”.

Bloggerul Terina Maldonado descrie scenele problematice:

 

”Ca parte a oricărui show pentru câini, concurenții sunt judecați în funcție de abilitățile și calitățile lor fizice. Un aspect, în special, este inspecția părților intime ale câinelui. Deoarece Max este nou în competiție, el este, de asemenea, nou în ceea ce privește și inspecția părților intime canine.

Din moment ce inspecția părților intime va avea loc în finală, Frank atinge părțile intime ale lui Max pentru a-l face să se obișnuiască cu asta. Bineînțeles, lui Max nu-i place și îl mușcă pe Frank pentru ca el să se oprească. Lui Max i se spune apoi de către fostul campion, care a mai trecut prin acest proces până acum, că trebuie ”să meargă într-un loc zen” în timp ce se întâmplă acest lucru, astfel încât să poată trece prin această experiență. Mai multe încercări sunt făcute de Frank pentru a atinge părțile intime ale lui Max, dar Max are încă probleme în a lăsa să se întâmple și continuă să îl muște.

A venit ziua finalei și dacă Max nu permite ca părțile sale intime să fie atinse, el poate pierde competiția și orice speranță de a găsi un panda răpit. Totul se bazează pe capacitatea lui de a lăsa pe cineva să-i atingă părțile intime. Mâinile judecătorului ajung încet în spatele lui Max, iar el se duce în ”locul lui zen”, zboară prin cer, dansează împreună cu partenerul, apar focuri de artificii și flori – totul este minunat – și toate se petrec în timp ce cineva îi atinge părțile intime.

 

Scena cu ”locul zen” – în cazul în care Max dansează pe cer în timp ce este pipăit – face aluzie la disociere. Unele dintre cele mai sadice practici cunoscute de om (în special programarea Monarch) implică supunerea copiilor la traume pentru a provoca disocierea, făcându-i extrem de vulnerabili și sugestionabili. Aceste scene par să normalizeze acest proces oribil folosit de abuzatorii de copii.

Dawn Hawkins, directorul executiv al NCOSE, a declarat că organizația ei obiectează la ”scene multiple în care personajul canin trebuie să fie inspectat în părțile sale intime, în cursul căruia câinele se simte incomod și dorește ca acțiunea să înceteze, dar i se spune să meargă într-un `loc zen`”.

Declarația NCOSE adaugă, de asemenea:

 

”După trecerea acestei bariere, câinele este răsplătit cu avansarea la runda finală a spectacolului canin. Din nefericire, acestea sunt tactici similare pe care le folosesc abuzatorii de copii atunci când agresează copiii: spunându-le să pretindă că sunt în altă parte și că vor primi o recompensă pentru că rezistă disconfortului.

Filmele pentru copii trebuie să fie ținute la un standard mai înalt și trebuie să îi învețe pe copii autonomia corporală, abilitatea de a spune NU și siguranța – și nu mesaje confuze care susțin atingerea genitală nedorită”.

 

NCOSE a cerut companiei de producție Global Road Entertainment să editeze scenele problematice. Într-o declarație către CNN, compania a apărat filmul:

 

”Spectacolul canin care se judecă în acest film este descris în mod absolut exact așa cum se desfășoară în expozițiile din întreaga lume și a fost efectuat de judecători profesioniști și foarte respectați. Global Road Entertainment și producătorii de film sunt întristați și își cer scuze oricărui părinte care simte că scena din film trimite un alt mesaj decât un moment comic, fără nici un sens ascuns sau secret, dar respectă dreptul lor de a reacționa la orice conținut.“

 

Deși este corect din punct de vedere tehnic faptul că în spectacolele canine curente, câinilor li se examinează organele genitale, ”Show Dogs” nu și-a dorit niciodată să fie un film documentar complet despre lumea spectacolelor de câini. Este un film pentru copii despre un câine vorbitor, care simte emoții umane. Spectatorii înțeleg să se identifice cu protagonistul, iar acest protagonist aparent trebuie să fie pipăit pentru a finaliza povestea.

Max Botkin, unul dintre scenariștii principali ai filmului, a negat că ar fi scris oricare dintre aceste scene, susținând că filmul a fost ”modificat puternic de alți 13 scriitori”, dintre care 12 nu sunt menționați. El a adăugat că ”nu a ajuns să vadă filmul până nu a ajuns în faza finală de producție și nu a avut nici un cuvânt de spus în alegerile creative”.

Într-o declarație, Botkin a scris:

 

”Condamn în mod absolut orice sugestie sau act de atingere non-consensuală, în orice formă, precum și disocierea ca mecanism de a îndura un abuz de orice fel. Am înțeles și EMPATIZEZ cu preocupările părinților și grupurilor cu privire la mesajul pe care filmul îl poate transmite.”

 

Unii critici au trecut peste controversă, crezând că filmul este menit să distreze copiii care iubesc glumele cu teme de oliță.

 

”Transformarea lui Max necesită acceptarea și învățarea să stea nemișcat atunci când părțile sale intime sunt inspectate.

Împreună cu o explozie de flatulență canină, părțile respective sunt îndreptațe direct spre telespectatorii preșcolari, care încă cred că bancurile fără perdea sunt culmea hilarității”.

– Variety, recenzia filmului ”Show Dogs

 

Aceste scene ar putea fi într-adevăr interpretate ca niște glume nevinovate. Cu toate acestea, există un fapt inevitabil pe care trebuie să îl luăm în considerare: Hollywoodul este infestat cu prădători de copii, care caută în mod activ copiii vulnerabili, în scopul de a-i pregăti pentru abuzuri sistematice. Documentarul ”An Open Secret”(Un Secret Deschis) explică acest proces dezgustător în detalii (urmăriți-l aici – https://vigilantcitizen.com/latestnews/must-watch-hollywood-child-abuse-documentary-open-secret-released-online-free/). Știind acest luccru, este dificil să nu fii deranjat de acest film de la Hollywood care transformă un proces cunoscut de pregătire (n.t.: articolul se referă la programarea minții) într-o glumă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE