X

Glasul șarpelui: Papa Francisc îi spune unui homosexual că așa l-a făcut Dumnezeu și că nu trebuie să-și facă griji

Pope Francis Visits Philippines - Day 2
Foto: Gulliver/ Getty Images

Victima abuzurilor sexuale ale unui preot din Chile a povestit că, într-o conversație, Papa Francisc i-a spus că Dumnezeu l-a făcut homosexual și că, până la urmă, sexualitatea unei persoane nu contează, relatează CNN.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Juan Carlos Cruz a petrecut trei zile la Vatican, în compania Papei Francisc, în luna aprilie. El a povestit că a discutat cu Papa despre abuzurile sexuale la care l-a supus un preot din Chile, dar și despre orientarea sa sexuală. El a povestit ulterior că Papa Francisc a arătat multă compasiune și înțelegere și a avut o vorbă bună pentru el.

„Mi-a spus: «Știi, Juan Carlos, asta nu contează (orientarea sexuală). Dumnezeu te-a făcut gay. Dumnezeu te iubește așa cum ești. Ar trebui să te iubești și tu însuți și să nu îți faci griji în legătură cu ce spune lumea»”, a povestit bărbatul, într-un interviu acordat CNN.

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului nu s-a grăbit să dezmintă afirmațiile lui Cruz și s-a rezumat la a spune că „Vaticanul nu comentează asupra conversațiilor private ale Papei”.

Fernando Karadima, prelatul care l-a abuzat sexual pe Cruz, a fost găsit vinovat de Vatican în 2011. Iar vinerea trecută, toți episcopii din Chile au demisionat, în urma unui summit de urgență de trei zile la Vatican, în care s-a discutat despre scandalurile sexuale în care sunt implicați preoții din Chile.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. E ca şi cum i-ai spune unui drogat sau beţiv: “Dumnezeu te-a făcut aşa”.
    Dumnezeu nu ne-a făcut păcătoşi, noi înşine ne facem astfel. Cauza pentru care acel om a ajuns să fie aşa e complexă, şi patima în care a căzut a fost probabil provocată şi de “abuzurile sexuale la care l-a supus un preot din Chile”.

  2. Papa nu face ce voiește, ci ce i se ordonă. A acceptat „postu” de Papă, acum joacă cum i se cântă. De altfel acest papă a început cu o glumă(atunci când a fost întronat), adică a început cu stângul. N-are acest papă nicio legătură cu Hristos, ci cu oponentul lui Hristos. Papa Ioan al II-lea a fost dat jos foarte rapid, probabil pentru că lucrarea luciferică era cam în întârziere și se căuta un papă mai iute. Știm de unde vine iuțimea, așa că știm și cui aparține cel ce face planuri la iuțime. Cam atât, că-i destul. Hristos S-a Înălțat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button