X

ȘTIRE FALSĂ: Declarația premierului Viorica Dancilă cum că “bebelușii născuți începând cu luna mai vor avea un microcip implantat sub piele la maternitate” și că “în circa doi ani o să-l aibă toată populația României”

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Exista un site numit TIMPURI GRELE, unde sus in stanga scrie:

Jurnal hibrid de știri și satiră.  Unele fapte au avut loc, în totalitate sau parțial, altele vor avea loc. Nu toate poveștile noastre sunt adevărate!

 

La 26 aprilie 2018 au postat “stirea” Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat:

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cetățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila
Bebelușii născuți începand de luna viitoare  vor avea un microcip implantat sub piele la maternitate. Această măsură ar putea afecta in curand toti nou-născuții din Europa potrivit unei directive UE. De mărimea  unui timbru postal, implantat în braț cu ajutorul unui anestezic local, cipul va împiedica schimburile accidentale de bebeluși și va conține dosarul medical.

„Micro-cipul subcutanat este obligatoriu, în circa doi ani o să-l aibă toată populația Romaniei. Pentru început vor fi la nou-născuţii, după care, într-un an, măsura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru Vasilica Dancila.

Pe toată durata vieții sale, alte informații pot fi integrate în microcip, cum ar fi CV-ul, diplomele și cazierul judiciar. Informațiile vor fi accesate numai de către serviciile acreditate, pentru a se respecta dreptul la confidențialitate.

 

Stirea e falsa, dar din pacate, multi s-au lasat pacaliti. Zilele acestea am primit si noi link spre ea, iar unele bloguri anti cip chiar au preluat-o …

Baietilor si fetelor de la TIMPURI GRELE le arde de glume si fac misto cu o tema de o importanta covarsitoare. Cam ca in bancul asta:

“Tata, vino repede, caci mama s-a spanzurat in bucatarie”, striga baietelul.

Tatal navaleste in bucatarie, dar bucataria era goala.

“Ha, ha!”, rade copilul, “pacaleala de 1 aprilie, mama nu s-a spanzurat in bucatarie, ci s-a spanzurat in baie”

 

Stirea falsa e ca Viorica Dancila ar fi spus asa ceva. E o ciorba din 2015, sleita dar anual reincalzita sub diferite forme. Am scris despre poveste inca de acum trei ani, pe blogul saccsiv:

NU CRED STIREA: De la 1 ianuarie 2016, românilor din Italia li se va implanta cipul subcutanat, copiii fiind primii vizați

Pe atunci, o forma a aceleiasi “stiri” aparuse chiar si in mass-media. Adica, cineva ne tot comunica de cativa ani ca “mama s-a spanzurat in bucatarie”. De ce face asta? Doar ca sa-si bata joc? Sau joaca si rolul glumetului din povestioara cu lupul, ce-i tot alerta fals pe sateni ca vine salbaticiunea, pana cand, la un moment dat, nimeni nu l-a mai crezut, iar lupul chiar a venit si a facut prapad?

Caci lupul chiar va veni. Adica, de fapt, mama e spanzurata, doar ca e spanzurata in baie.

Iata cateva informatii reale.

De multi ani masoneria finanteaza si promoveaza Child Identification Program:

Lista cu loje masonice implicate in Child Identification Program

Iar in 2016 s-a trecut la next nevel:

 

Iata si ce scria pe aceasta tema revista Eva, in articolul Copiii americani vor avea microcipuri implantate pentru a fi găsiţi uşor!:

Implantarea copiilor cu microcipuri e inevitabilă, iar americanii se vor obişnui cu acest proces aşa cum au acceptat şi codurile de bare, se arată într-o emisiune NBC.

În Statele Unite se pune deja problema microcipării copiilor şi se vorbeşte despre acest proces ca despre „un val inevitabil”. Potrivit postului de televiziune NBC, microciparea minorilor va deveni realitate „mai degrabă mai devreme decât mai târziu”, iar americanii vor percepe acest proces la fel cum au acceptat codurile de bare, ca pe ceva normal, relatează site-ul infowars.com.
Într-o emisiune difuzată de NBC, Steffany Rodroguez-Neely, mamă a trei copii, a povestit groaza pe care a trăit-o în momentul în care a realizat că a pierdut-o pe fiica sa într-un magazin. De fapt, aceasta se ascunsese după un raft cu haine, dar Steffany spune că a avut un şoc care poate deveni coşmarul oricărui părinte, acela de a nu-ţi găsi copilul. „Dacă asta îmi poate salva copilul, atunci nu-i ceva extrem, nici vorbă”, a spus ea despre implantarea cipurilor la copii. „Microciparea ar fi un element de protecţie în plus, în caz că se întâmplă ceva rău”, a adăugat femeia.
La rândul ei, Rodroguez-Neely a povestit cum a înfruntat scepticismul membrelor unei asociaţii a mamelor din Tampa Bay, printre care se numără şi Kerri Levey, îngrijorate de perspectiva implantării cipurilor la copii. „Vreţi să punem nişte baterii în copiii noştri, să le punem cipuri. Până unde se va merge cu treaba asta?”, a întrebat Levey. „E un cip mic, de mărimea unui bob de orez, care poate preveni o tragedie. Cred că cei mai mulţi părinţi ar spune acum că ar vrea să fi avut aşa ceva”, i-a explicat Rodroguez-Neely.
Dincolo de aspectul etic al acestei iniţiative, se pune problema siguranţei din punct de vedere tehnic şi al sănătăţii receptorului.

Stuart Lipoff, expert în microtehnologie, dă asigurări că procedura este sigură şi inevitabilă. „Oamenii ar trebui să înţeleagă că testele au deja loc. Armata nu doar le testează, ci le şi foloseşte. Nu se mai pune problema dacă se va întâmpla, ci când”, a precizat el.

Lipoff a mai spus pentru NBC că oamenii nu ar trebui să se teamă de perspectiva unui „Big Brother” care le va urmări copiii şi că această tehnologie este de fapt un upgrade la cea a codului de bare. „Când codurile de bare au apărut în anii ’60, oamenii erau reţinuţi. Se temeau de ele pentru că nu înţelegeau conceptul. Astăzi sunt atât de răspândite încât nu le mai băgăm în seamă. Un microcip va funcţiona în acelaşi mod”, a explicat expertul, menţionând că microcipurile se vor răspândi sigur.
Potrivit NBC, cipurile care vor fi implantate copiilor sunt foarte mici. „Poţi să pariezi că într-o zi cineva va începe să le producă şi le vom vedea peste tot”, a spus reporterul Melanie Michael.
Subiectul materialului difuzat de NBC este de natură să provoace nemulţumirea grupurilor care militează pentru apărarea drepturilor cetăţeneşti, care văd în această tehnologie a microcipurilor un mijloc eficient de control pe care autorităţile îl pot folosi abuziv.

 

Cititi va rog si: Copiii americani vor avea CIPURI IMPLANTATE / Ce este SATAN’S CREDIT CARD?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Se testează terenul ca să se vadă reacția populației. Nimic nu apare în mod gratuit. Dacă nu există opunere, atunci „ei” vor înțelege că a venit timpul să acționeze în acest sens, adică la efectuarea de implanturi. Doamne ajută să se trezească românii și toți oamenii dealtfel, căci acceptarea implantului este echivalentă cu renunțarea la darul lui Dumnezeu: LIBERTATEA. Acceptarea implantului înseamnă primirea peceții lui Antihrist cu tot ce decurge de aici. Hristos S-a Înălțat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button