X

Comentariul zilei: Pesticidul BAYER ne da alergii – medicamentul BAYER ne scapa de alergii …

de null
Bayer Sanofi
Foto: https://www.neondystopia.com/uncategorized/last-week-in-cyberpunk-9162016/

Iata comentariul cititorului Calator postat la USR salveaza Romania de ceaiuri si tincturi printr-un proiect de lege:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

In noua realitate artificiala pe care o construiesc, nu e loc de natura adevarata. Nefiind falsificata, natura autentica nu are cum sa aiba efect intr-o realitate falsificata in care doar produse de genul anti-alergicului „Claritine” de la BAYER (asa cum sugereaza reclama pe care stapanii web-ului au insinuat-o chiar aici pe pagina) pot functiona.

Ma bucur ca imi dau ocazia sa ma refer la aceasta reclama interesanta, care imi tot atrage atentia de cateva saptamani incoace, pentru ca mi se pare ca ne ajuta sa intelegem mai bine niste lucruri. Mi s-a parut foarte „catchy” sloganul suprapus pe imaginea rurala, bucolica, din fundal: „Intoarce-te la natura ta.” Am inteles atunci instinctiv, automat, ca nu e vorba de natura pe care o stiu eu din copilarie, care, cu nesemnificative exceptii, nu imi produce neplaceri de tipul alergiilor, desi de cativa ani incoace aproape ca m-am confundat cu ea. Desi am dus o viata predominant urbana, dupa ce m-am reintors in natura de vreo cativa ani si petreceam mult timp cu nasul in vegetatie sau bot in bot cu animalele, nu doar ca nu ma deranja vreo alergie, dar nici macar viroze sau raceli banale nu mai prea faceam. Cum tot ce e bun si natural trebuie „imbunatatit”, de vreo trei-patru ani incoace au inceput strategii sa imbunatateasca si natura din ograda mea, cu niste stropeli nesolicitate din ce in ce mai rau mirositoare, mai persistente si mai agresive, care au culminat toamna trecuta cu un atac chimic de nedescris. Dupa ce eu si alti concetateni scandalizati am incercat sa aflam care e natura produsului cu care si noi si toate celelalte vietati din jurul nostru am fost bine poleiti pe dinafara si pe dinauntru, prin inhalare repetata, substantele fiind in mod clar persistente, am aflat ca respectiva substanta e un produs al companiei… BAYER, aceeasi companie care produce si anti-alergicul Claritine.

Trec deocamdata peste informatiile absolut ingrijoratoare pentru orice persoana cu instinctul de supravietuire inca functional, pe care le puteti citi in fisa produsului Aqua K-Othrine (Deltametrin) si pe care va rog sa o studiati cu atentie:

https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.pestcontrol-expert.ro/uploads/Fisa_de_securitate_AQUA_K-OTHRINE.pdf&ved=2ahUKEwjU_9CQ8YfbAhVFZVAKHQSXDtsQFjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw0UNXhV3gKvFrHqJncni5Aq

Dar ma opresc la efectele de scurta si lunga durata pe care le-am simtit pe pielea mea si nu pot sa nu remarc cat de interesant e faptul ca o mare parte din simptome mimeaza foarte bine simptomele virozelor, racelilor, gripelor si… alergiilor pe care tot strategii le pun mai nou in seama unei plante care a devenit tap ispasitor si motiv pentru alte intervenii chimice si financiare foarte profitabile.

In concluzie, in timp ce compania Bayer ne propune insistent pe paginile Web si probabil si prin mass-media, produsul Claritine, ca si remediu pentru eliminarea unor simptome de aparenta alergie la natura (simptome foarte similare celor de intoxicatie cu anumite pesticide/ biocide), tot compania BAYER, in stransa colaborare cu vechilii de pe mosia autohtona si europeana, ne propun cu forta tratarea noastra si a vechii naturi romanesti, pentru a se transforma din vechea natura vie, parfumata, plina de fluturi, ciripeli si sezonierele insecte deranjante, in „natura mea” (expresie in stilul johannescian deja consacrat), o noua natura, toxica, cu un miros insuportabil si persistent (pe termen neliminat, din cauza repetarii aplicarii) pentru cei cu un miros sensibil, in care viata asa cum a fost ea lasata de Dumnezeu nu mai e posibila. In noua lor natura nici macar vechile noastre plante de leac, acum otravite, nu mai pot face bine. Dar bine ca exista Claritine, nu-i asa?

 

Cititi va rugam si:

UE urmează să aprobe ‘căsătoria încheiată în iad’ între BAYER si MONSANTO

COLOSII DIAVOLULUI: IG Farben – Rockefeller / De la sustinerea masinii de razboi naziste la Codex Alimentarius si Big Pharma

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Daca tot am deschis discutia despre pulverizarile aeriene cu biocide, care, daca am inteles bine, fac parte dintr-o strategie integrata si coordonata la nivel european, prin care se alege produsul de aplicat, care se schimba cam la doi ani, vreau sa insist asupra lui, fiindca aceste actiuni de stropire a zonelor populate cu substante extrem de toxice, chiar daca foarte diluate, mi se par una din cele mai mari amenintari la adresa sanatatii fizice, psihice si inevitabil duhovnicesti a oamenilor din zonele respective si o distrugere treptata a lumii vii in general.

    Cred ca a devenit o problema la fel de grava, daca nu chiar mai grava decat chemtrails, dar cred in acelasi timp ca e mai abordabila si mai rezolvabila, pentru ca informatiile pot fi obtinute mult mai usor si consecintele sunt mai evidente si mai usor de legat de cauze. Problema asta ar putea fi atacata rapid si foarte puternic, daca anumite informatii ar ajunge la grupuri cu greutate demografica mare (parinti, de exemplu). S-a vazut deja ca o coalizare cum a fost cea apicultorilor sau a celor cu sensibilitate chimica (care reactioneaza puternic la expunerea la substante chimice) din strainatate, de exemplu, a dus la anumite modificari care s-au transmis pana si in anumite locuri din Romania si s-au facut ceva modificari in programul de stropire si pe alocuri se anunta cu ceva timp inainte actiunea. In alte parti ale lumii s-a ajuns chiar la inlocuirea produselor chimice cu unele organice, asa cu ar fi fost firesc sa se faca de la inceput. Cred ca spre deosebire de chemtrails, presiunea si teama de expunere ar putea schimba foarte repede lucrurile in cazul asta, pentru ca lucrurile sunt prea verificabile.

    Aducerea in discutie publica a legalitatii si utilitatii pulverizarii obligatorii cu substante toxice, in ansamblul ei, a nocivitatii substantelor folosite si consecintelor pe termen scurt si lung se poate face prin foarte multe metode. Si momentul asta cred ca e foarte bun pentru ca produsul de la Bayer pare foarte discutabil si in acest moment, din informatiile primite de la primaria din localitate si informatiile pe care le-am gasit pe Internet in privinta pulverizarilor in alte localitati, se pare ca in multe zone din Romania pulverizarile sunt facute in aceasta perioada cu Aqua K-Othrine, in care se adauga uneori si un anumit procent de naftalina.

    Atunci cand exista o gramada de metode netoxice de protectie colectiva si personala impotriva tantarilor si altor tipuri de insecte, cum poate fi justificata aplicarea, nediscriminatorie si fara aprobarea persoanelor expuse, a unei substante toxice care persista luni de zile in mediul in care un om traieste?

    Cine are dreptul sa expuna pe cineva fara acordul lui/ei la o substanta care poate avea ca efecte:

    – parestezia pielii şi ochilor (care poate fi severă, trecătoare, cu remisie până la 24 ore), iritarea pielii, ochilor şi a membranelor mucoase, tuse, strãnut, neplăcere în piept, tahicardie, hipotensiune, ameţeală, durere abdominală, diaree, vărsături, tulburări de vedere, dureri de cap, anorexie, somnolenţă, comă, convulsii, tremurături, prostaţie, hiperreacţie de rutã aerianã, edem pulmonar, palpitaţie, contracţii musculare, apatie?

    Si ale carei efecte sunt, mai ales pentru persoanele sensibile chimic (intre 9-30% din populatie), pe termen lung?

    Din studiile pe bietele animale rezulta ca Deltametrinul cauzeaza efecte neurocomportamentale şi/sau schimbări neuropatologice (hiperactivitatea tranzitorie tipică pentru neurotoxicitatea piretroizilor) si toxicitate la dezvoltare la doze toxice pentru femele.

    Sa arunci in aerul respirat de atatia oameni substante cu efecte neurocomportamentale si neuropatologice, fie ele si „doar de” anxietate tranzitorie, cand ai deja o populatie foarte stresata si dezechilibrata nervos e o nebunie. De toxicitate la dezvoltare ce sa mai vorbesc.

    In fisa am gasit si informatii neconforme cu realitatea (apreciere pe care o fac pe baza experientei de expunere la produsul lor), referitoare la simptome sau la caracterul toxic, persistent si bioacumulativ..

    Ce se intampla cu campaniile astea de pulverizare e sinistru. Se folosesc substante periculoase persistente in concentratii pe care majoritatea populatiei inceteaza sa le mai perceapa dupa pulverizare, dar care prin inhalare repetata si contactul repetat cu pielea produc tot felul de simptome care sunt atribuite altor cauze si sunt urmate de tot felul de tratamente care nu fac decat sa complice lucrurile si mai mult. Cel mai frecvent sunt confundate cu alergiile, virozele, gripele, dermatitele, si in loc sa se rezolve problema prin decontaminarea mediului si interzicerea folosirii de substante toxice, se utilizeaza alte chimicale. Si totul continua intr-o spirala descendenta.

    Spre deosebire de ceilalti, persoanele sensibile la chimicale pot percepe prezenta in mediu a substantelor pulverizate si dupa luni de zile de la contaminare (pentru ca de contaminare este vorba) si fac mult mai usor legatura intre tot felul de simptome care ii dersnjeaza si substantele respective. Pacat ca, asa cum se intampla si in alte asemenea situatii, oamenii pe care Dumnezeu i-a inzestrat in beneficiul tuturor sa functioneze ca sisteme de alarma ale societatii, nu sunt de obicei bagati in seama decat daca se dau de ceasul mortii incercand sa ii trezeasca si pe ceilalti.

  2. Americanii au o vorba: “Follow the money trail !”
    Eu am observat insa o avalansa de simboluri oculte:
    – Hexagonul, vechi simbol babilonian, reprezinta uneori un cub in perspectiva 3D, constructia de la Mecca(venerarea pietrei Kaaba este idolatrie mascata), hexagrama, atom cu 3 electroni, simbolul nou al browserului Chrome cel cu 3 de 6 in rotatie(cautati Erik Schmidt, Larry Page, Sergey Brin).
    – Sarpele care isi inghite coada, de obicei stilizat ca un cerc desenat cu pensula, punctul de pornire este coada, cel de final este mai gros, capul. Despre acest simbol, Sfintii au profetit, ca va aparea peste tot, aproape de vremurile din urma.
    – Piramida sau triunghiul, puterea satanica de control si supraveghere, “ochiul dracului”(mamona).
    – Cercul sub diferite forme, in special “semnul pacii”, cercul este ritualul satanic/vrajitoresc de protectie, semnul pacii este de fapt semnul mortii in magie(viata e in sus, Y), reprezinta un om cu capul in jos, este si ritualul de initiere in satanism, in care unei cruci de ceramica pusa in jos i se rup bratele :(
    – Codul de bare reprezinta zgarieturi cu unghiile, recent am citit o intamplare in care unei persoane(diacon/preot, nu mai retin) i se stricase agheasma pentru ca o avea intr-o doza de cola cu cod de bare, dupa eliminarea codului, s-a rezolvat si problema.

    Ar fi bine sa mutam continutul alimentelor in recipiente curate, sau sa eliminam simbolistica malefica de pe ambalaje. Peste alimente se face oligatoriu cruce, in mod traditional erau stropite cu agheasma.

    Mi-a atras atentia faptul ca industria IT este tot mai bombardata de aceste simboluri.
    Recent am vazut si pe alimente, dar mai ales pe medicamente si produse cosmetice foarte multe simboluri evident oculte, mai ales hexagoane pe produse care NU au in continut(pretins) produse apicole.

    De remarcat o reclama aparuta brusc, dupa ultimele zapezi ciudate din primavara(urmate de multe sinuzite), pentru un produs antialergic nazal ce sugereaza curgerea nasului in denumire(engleza/germana) si care ne spune(dupa ce infatiseaza o fata plina de hexagoane) ca exista fix 6 alergeni impotriva carora lupta acel produs.

    Sunt sigur ca unii vor spune ca nu exista legatura, ca exagerez, ca sunt paranoic, si multe altele.
    Totusi, pentru un credincios, ar trebuie sa fie un motiv de trezire faptul ca raul isi da pe fata semnele biruintei, si le considera toate ale lui. Noi stim ca sunt ale lui Dumnezeu, noi suntem doar chiriasii.

    1. Da. Raul marcheaza azi tot ce considera ca ii apartine si e ingrozitor sa vezi cu cata inconstienta atatia oameni aleg sa ii poarte semnele, nu doar prin simboluri dar si prin fapte, si sa ii contamineze sufleteste si pe altii in acest fel.

      In privinta simbolului hexagon, am dat la un moment dat peste un site care aduna sesizari din toata lumea asupra prezentei simbolului hexagon pe ambalajele produselor sau in siglele diverselor companii: https://666alert.net. Interesant ca ultima fotografie adaugata e chiar sigla unei companii de control al daunatorilor, Orkin: https://666alert.net/2018/05/15/pests-from-hell/.

      Lupta e crancena. Din pacate, cei mai multi dorm pe ei. Si, asa cum spuneam si aici:
      https://saccsiv.wordpress.com/2018/05/15/comentariul-zilei-pesticidul-bayer-ne-da-alergii-medicamentul-bayer-ne-scapa-de-alergii/comment-page-1/#comment-375881, somnolenta si apatia noastra sunt intretinute si in mod chimic, prin ceea ce ni se inoculeaza in corp prin pulverizarile in masa in aerul pe care il inspiram, pe langa chimicalele din alimente, medicatie, etc. Si tinand cont de ceea ce eu percep ca efect asupra corpului meu, pe care incerc sa-l pastrez cat mai curat si mai ferit de chimicale, pulverizarile de biocide sunt in acest moment una din principalele surse de intoxicare chimica a populatiei din Romania si nu numai. De asta am si simtit nevoia sa atrag atentia asupra ei. Trebuie intervenit urgent, altfel ne vom tarai si noi curand cu ultimele puteri, inainte sa ne prapadim, asa cum fac bietele insecte sau alte vietati deja otravite. Si o sa ne pierdem si sufletul, din cauza lipsei curajului in fata raului si lipsa milei in fata agoniei Creatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button