X

Protestul de sambata din Bucuresti a avut sloganul “Vrem Europa, nu dictatură!” si a fost si impotriva “modificării Constitutiei pentru restrangerea drepturilor minoritatilor”

de null

(foto) „Vrem Europa, nu dictatură”. Românii au ieșit în stradă pentru a protesta

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

11 mai 2018

http://adevarul. ro/news/eveniment/noi-proteste-antiguvernamentale-anuntate-sambata-bucuresti-tara-strainatate-1_5af584e7df52022f75d987f7/index.html

Proteste masive sunt anunţate sâmbătă în Bucureşti, în 14 oraşe din ţară şi în străinătate. Protestul din Capitală începe la ora 18.00.

Concret, se va protesta faţă de modificările din codurile penale, faţă de încercarea de schimbare a conducerii DNA dar şi faţă de demersurile PSD de sprijinirile a modificării Constituţiei pentru restrângerea drepturilor minorităţilor.

Mitingurile au fost anunţate pe reţeaua de socializare Facebook.

12 mai 2018

https://www.dcnews.ro/proteste-piata-victoriei-12-mai-live-video_591815.html

Proteste 12 Mai – În Piaţa Victoriei din Bucureşti are loc un miting de protest, care a început la ora 18.00 şi la care organizatorii aşteaptă zeci de mii de protestatari.

LIVE Proteste Piaţa Victoriei

Proteste în Piaţa Victoriei, sâmbătă 12 mai 2018, unde s-au adunat mii de oameni la iniţiativa grupului Corupţia Ucide.

***

– Protestatarii strigă lozinci cum ar fi “DNA să vină să vă ia”, “Justiţie, nu corupţie”, “Analfabeţii”, “Demisia”, “Nu vrem să fim o naţie de hoţi”. Unii dintre ei poartă şi pancarte cu mesaje cum ar fi “CNCD = cenzura roşie” sau “Vreau un premier care să mă inspire, nu de care să-mi fie ruşine”.

– UPDATE 21.05 În Piaţa Victoriei la proteste s-au adunat peste 5000 de oameni. Oamenii s-au mobilizat pe retelele de socializare şi vin tot mai mulţi în Piata Victoriei, pentru a protesta față de modificarea Codurilor penale, dar și față de “acţiunile antidemocratice” ale PSD-ALDE. Sloganul protestului este ,,Vrem Europa, nu dictatură!”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Daca as folosi cuvantul “dobitoci” probabil asta ar insemna o insulta… la adresa necuvantatoarelor.

  2. Dar de ce nu protesteaza si impotriva: actelor biometrice, vaccinarii obligatorii, iesirii din N.A.T.O, vanzarii pamanturilor la straini ?

  3. Deci aviz pentru cei care inocent asculta si cred glasul strazii. S-ar putea trezi propagandisti fara voie a unor idei contrare libertatii si demnitatii umane. Vorba este ca pe afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul. Astazi nimic nu mai este asa cum pare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button