VIDEO: Discursul lui Viktor Orban despre George Soros si invazia imigrantilor

mai 12, 2018 10906 2 http://bit.ly/2rBJ2vL

Cititi va rugam si:

Viktor Orban, discurs INCENDIAR: Epoca democrației liberale s-a încheiat. Statul suveran ESTE al maghiarilor liberi nu al Uniunii Europene.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
2 Comentarii la “VIDEO: Discursul lui Viktor Orban despre George Soros si invazia imigrantilor”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Soll
    # 17 mai 2018 at 6:09

    Marian,ceea ce vrea Viktor Orban este foarte bine,numai sa fim si noi in stare. https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw …activista de la Paideia- Stockholm .

Scrie un comentariu

Scroll Up